Hüdapar

Hüdapar

Son dakika hüdapar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüdapar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüdapar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüdapar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüdapar gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 hüdapar haberi bulunmuştur. Tüm hüdapar haberleri aşağıda listelenmiştir.
(Lütfü Savaş seçim sonuçları 2024) HATAY Lütfü Savaş yerel seçim sonucu: YSK oy sonuçlarına göre Lütfü Savaş oy oranı
(Lütfü Savaş seçim sonuçları 2024) HATAY Lütfü Savaş yerel seçim sonucu: YSK oy sonuçlarına göre Lütfü Savaş oy oranı Lütfü Savaş seçim sonuçları ile birlikte merak edilen isimlerden biri oldu. Hatay’da hangi partinin önde olduğu, hangi adayın kazandığı sandıkların kapanmasıyla sorgulanmaya başlandı. 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilebilecek. Hatay Lüftü Savaş YSK oy sonuçları belli oldu mu? İşte 31 Mart 2024 Lüftü Savaş yerel seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri CHP'yi karıştırdı. CHP lideri Özgür Özel bu sözlerin "sürçülisan" olduğunu savunsa da konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Köksal "Dil sürçmesi değil, verdiğim söz üzerine konuştum" dedi. Tartışmaya bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Köksal'ı sert bir şekilde eleştiren İmamoğlu, "Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti bulacak" diyerek Köksal'a adeta kapıyı gösterdi.
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı; il başkanı yaralandı, il sekreteri öldü
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı; il başkanı yaralandı, il sekreteri öldü  HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından düzenlenen bıçaklı saldırıda il başkanı Salih Demir yaralandı, il sekreteri Sacit Pişkin ise yaşamını yitirdi. Polis, olayı gerçekleştiren şüpheliyi gözaltına aldı.
22.07.2023 Gündem
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Ankara kulislerinde hareketlilik sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı'na ilişkin son bilgileri aktardı.
3.04.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi, 20 vekil istedi mi? Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te açıkladı
Yeniden Refah Partisi, 20 vekil istedi mi? Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, seçim çalışmalarına ilişkin son durumu canlı yayınında CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya açıklamalarda bulunuyor.
27.03.2023 Gündem
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, aday müracaatlarının 16 Mart'a kadar devam edeceğini açıkladı. Yavuz, başvuru aidatı yerine AFAD'a bağış yapılacağını ifade etti.
13.03.2023 Gündem
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Erbakan, yaklaşan seçimler dolayısıyla fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurumlarda bu teklifi, daveti değerlendireceğiz" dedi.
10.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Bahçeli ardından Destici ile görüşmesinin ardından akıllara 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusunu getirdi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini değerlendirirken AK Parti'nin elindeki son anket çalışmalarını da paylaştı.
10.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü.
5.01.2023 Gündem
AK Parti ve CHP'nin bayramlaşmasında aşı çağrısı
AK Parti ve CHP'nin bayramlaşmasında aşı çağrısı Kurban Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partilerin temsilcileri video konferans ile bayramlaştı. AK Parti heyetinin CHP heyeti ile bayramlaşmasında vatandaşa aşı çağrısı yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, "Tüm yurttaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz" derken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, "Aşı olmayanlar var olduğu müddetçe bu hastalığı tamamen yenme imkanına sahip değiliz" ifadelerini kullandı.
21.07.2021 Siyaset
HÜDAPAR İlçe Başkanı corona virüsten öldü
HÜDAPAR İlçe Başkanı corona virüsten öldü Siirt'te corona virüs tedavisi gören HÜR Dava Partisi (HÜDAPAR) İlçe Başkanı Recep Işıktaş (50), bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
1.06.2020 Siyaset
YSK kararları Resmi Gazete'de
YSK kararları Resmi Gazete'de Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partileri belirlemesine ilişkin kararı ile seyyar sandık kurullarının görev ve yetkilerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.01.2019 Gündem
İkinci hamle dönemi başlıyor
İkinci hamle dönemi başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "Cumhurbaşkanı Erdoğan hamle butonuna bastı. Milletin mesajını aldık ve kolları sıvadık. Güçlü adımlarla 2023’e yürüyeceğiz. Bu ikinci hamle dönemi tarihi dönüm noktası olacak." dedi.
3.07.2018 Siyaset
Cezaevlerinden İnce çıktı
Cezaevlerinden İnce çıktı Samsun, Tokat, Çankırı ve Sinop’ta FETÖ üyelerinin de bulunduğu cezaevlerindeki sandıklardan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce çıktı.
25.06.2018 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda seçim sonuçları belli oldu
Atatürk Havalimanı'nda seçim sonuçları belli oldu Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar geliş ve gidiş terminallerinde kurulan sandıklarda Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci dönem milletvekili genel seçimi kesin olmayan sonuçları belli oldu.
25.06.2018 Gündem
İlk Başkan
İlk Başkan 16 Nisan 2017’de yapılan referandumla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ‘evet’ diyen Türkiye, yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olarak da yüzde 52.59 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti... Erdoğan, “Artık seçim döneminde yaşanan tartışmaları, gerginlikleri geride bırakıp ülkemizin geleceğine yoğunlaşma zamanıdır. Gayemiz bu dönemde ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır” dedi
25.06.2018 Gündem
Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu cezaevinden İnce çıktı
Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu cezaevinden İnce çıktı HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Ceza İnfaz Kurumunda, 87 oy alan Muharrem İnce en çok oy verilen cumhurbaşkanı adayı oldu.
24.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sandığından kime ne kadar oy çıktı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sandığından kime ne kadar oy çıktı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy kullandığı sandıktan Erdoğan'a 188 İnce'ye 103 oy çıktı.
24.06.2018 Siyaset
Muharrem İnce'nin oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı
Muharrem İnce'nin oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 167, İnce'ye 144, Meral Akşener'e 23, Selahattin Demirtaş'a 4 ve Doğu Perinçek'e 1 oy çıktı.
24.06.2018 Siyaset
Türkiye yarın sandık başına gidiyor
Türkiye yarın sandık başına gidiyor Türkiye, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için yarın sandık başına gidiyor. Yurt içinde toplam 56 milyon 322 bin 632 seçmen, 180 bin 65 sandıkta oy kullanacak.
23.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hüdapar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüdapar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.