Hizmetli

Hizmetli

Son dakika hizmetli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hizmetli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hizmetli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hizmetli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hizmetli gelişmeleri de dahil olmak üzere 669 hizmetli haberi bulunmuştur. Tüm hizmetli haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Hastanelere KPSS şartı olmadan temizlik görevlisi alınıyor! İŞKUR illeri ve şartları açıkladı
Hastanelere KPSS şartı olmadan temizlik görevlisi alınıyor! İŞKUR illeri ve şartları açıkladı Hastanelerde görevlendirilmek üzere temizlik görevlisi ve hizmetli ilanları yayınlandı. Türkiye genelinde geçerli olan bu ilanlar İŞKUR aracılığıyla başvuruluyor. KPSS şartı olmadan başvurulabilecek hastane temizlik görevlisi ilanlarına iş arayanlar, bu fırsattan yararlanarak sağlık sektöründe istihdam edilmek için başvuruda bulunabilirler.
12.02.2024 Ekonomi
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı. Örgün eğitime ara verdi ve ailesiyle şehir değiştirmek zorunda kaldı" dedi.
9.01.2024 Gündem
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partiler ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarını belirleyen genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.12.2023 Gündem
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın Denizli'de Mehmet Demir, 1 yıl önce eski telefonunu takas edip yeni telefon aldı. Eski telefonundaki bilgileri silmeyi unutunca yaklaşık 1 milyon lira borçlandırılan Demir, 15 farklı icrayla da karşı karşıya kaldı.
26.10.2023 Yaşam
MEB'de yeni dönem! Kayıtlar artık otomatik olacak, öğretmen seçiminin önüne geçilecek
MEB'de yeni dönem! Kayıtlar artık otomatik olacak, öğretmen seçiminin önüne geçilecek Okula kayıt sürecinde birçok velinin başvurduğu ‘adres taşıma’, sınıf ve öğretmen seçimi, karşılığında da ‘bağış’ adı altında para istenmesi üzerine MEB harekete geçti. Buna göre, kayıtlar artık otomatik yapılacak. Kararı destekleyen de var, çözüm olmayacağını söyleyen de.
26.09.2023 Eğitim
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Bin hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav 23, 24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavı kazanan hakim savcı yardımcılarımız 3 yıl görev yapacaklar" dedi.
23.09.2023 Gündem
Nafaka mağdurlarını ilgilendiren dikkat çeken detay! “Tek seferde toplu halde ödeyebilirsiniz”
Nafaka mağdurlarını ilgilendiren dikkat çeken detay! “Tek seferde toplu halde ödeyebilirsiniz” Avukat Mücahit Şahin, artık süresiz nafaka yerine bazı kriterler sağlandıktan sonra bir kereye mahsus toplu nafaka ödemesi yapılabileceğini söyledi.
1.09.2023 Gündem
Aile yemeğinde ortalığı kan gölüne çevirmişti! Kimsesizler mezarlığında gömülecek
Aile yemeğinde ortalığı kan gölüne çevirmişti! Kimsesizler mezarlığında gömülecek Adana'da, evde yemek yedikleri sırada tabancayla ağabeyi ile yeğenini öldüren, yengesi, annesi ve diğer yeğenini yaralayıp, aynı silahla başına ateş eden Burak Yalçınkaya'nın (29) cenazesini, otopsi işlemlerinin tamamlanmasına rağmen ailesi teslim almadı. Burak Yalçınkaya'nın ağabeyi Duran Yalçınkaya, cenazeyi almayacaklarını, Kimsesizler Mezarlığı'na defnedilebileceğini söyledi.
1.09.2023 Yaşam
Havalimanlarında dikkat çeken saç operasyonu! 53 kilo ele geçirildi
Havalimanlarında dikkat çeken saç operasyonu! 53 kilo ele geçirildi İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda toplam 53 kilogram insan saçı ele geçirildi.
1.09.2023 Yaşam
Caddede yürürken başına yorgun mermi isabet etti! Akılalmaz olay
Caddede yürürken başına yorgun mermi isabet etti! Akılalmaz olay Bartın'da caddede yürürken başına yorgun mermi isabet eden Mustafa Demirci (67), yaralandı.
1.09.2023 Yaşam
Ekonominin 3 yıllık yol haritası ne? Orta vadeli program Eylül’de açıklanacak
Ekonominin 3 yıllık yol haritası ne? Orta vadeli program Eylül’de açıklanacak Ekonominin 3 yıllık yol haritasının Eylül’ün ilk haftası netleşmesi bekleniyor. Orta vadeli program için artık son rötuşlar atılıyor. Peki temel hedef ne?
1.09.2023 Ekonomi
Memur ve emeklilerin yeni maaşları belli oldu! Polis, öğretmen, hizmetli memurların zamlı maaşları tek tek hesaplandı! İşte tablo
Memur ve emeklilerin yeni maaşları belli oldu! Polis, öğretmen, hizmetli memurların zamlı maaşları tek tek hesaplandı! İşte tablo Milyonlarca emekli ve memur gözünü zam kararına dikmişti. Memur ve emeklinin beklediği zam haberi geldi. Zamlı emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hesaplamalarına göre Ocak 2024'te enflasyon tahminleri dikkate alındığında kamu personeline yüzde 43'e ulaşan bir artış yapılırken, 2024'ün ikinci 6 aylık zammıyla kümülatif artış yüzde 57'ye ulaşacak. Buna göre temmuz ayında aile yardımı dâhil 22 bin liraya çıkan en düşük memur maaşı Ocak 2024'te enflasyon tahminine göre 31 bin 484 lira olacak. Bekâr en düşük memur maaşı da 20 bin 377 liradan 29 bin 139 liraya çıkacak. İşte kalem kalem yeni memur ve emekli maaşları...
1.09.2023 Memur
EYT primlerinin hesaplanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Flaş yıpranma payı ve erken emeklilik detayı
EYT primlerinin hesaplanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Flaş yıpranma payı ve erken emeklilik detayı EYT'de gazeteciler ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Basın yayın da çalışanlar için 1.10.2008 tarihine kadar olan süreler için itibari hizmet olduğu için bu tarihe kadar emeklilik yaş ve sigortalılık süreleri ayrı hesaplanıyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atandı.
11.04.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atanacağını duyurdu.
7.04.2023 Personel Alımı
Seçim propagandası döneminde uyulması gereken usul ve esaslar Resmi Gazete'de
Seçim propagandası döneminde uyulması gereken usul ve esaslar Resmi Gazete'de      14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde propaganda döneminde uyulması gereken usul ve esaslara ilişkin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 
16.03.2023 Gündem
TYP numarası nasıl alınır? TYP numarası nedir, nasıl öğrenilir? İŞKUR TYP numarası alma ve sorgulama!
TYP numarası nasıl alınır? TYP numarası nedir, nasıl öğrenilir? İŞKUR TYP numarası alma ve sorgulama! TYP numarası nasıl öğrenilir, TYP numarası nasıl alınır? İŞKUR TYP numarası hizmetli alımı kapsamında merak ediliyor. Alımlarla ilgili süreç devam ederken TYP numarası için yapılan aramalar da arttı. Başvuruda bulunmak isteyenler TYP numarası nerede yazar, TYP numarası nedir, ne demek? Sorularına yanıt arıyor.
2.02.2023 Ekonomi
Veliden öğretmene 'eşime mesaj attın' saldırısı
Veliden öğretmene 'eşime mesaj attın' saldırısı Ankara'nın Mamak ilçesindeki Oruç Reis İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Zeynel Demirhan (53), öğrencisinin annesi Medine K.'ye çocuğunun alacağı kitapla ilgili mesaj attığı gerekçesiyle kocası Emrah K.'nin sınıfta yumruklu saldırısına uğradı. Emrah K, jandarma tarafından gözaltına alınıp, serbest bırakıldı.
31.12.2022 Gündem
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, büro personeli, aşçı, şoför, hizmetli, sağlık teknikeri, infaz ve koruma memuru ile koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları!
7.12.2022 Çalışma Hayatı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alacak! Yayımlanan ilana göre, 14 sözleşmeli tekniker, 8 şoför, 26 hizmetli, 17 koruma ve güvenlik görevlisi ile 6 avukat alacak. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
5.12.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor, işte şartlar
Personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor, işte şartlar Üç bakanlık açıkladı. Personel alımı yapılacak. Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesine 555 sözleşmeli personel alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel, İçişleri Bakanlığı ise 80 İçişleri uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek. İşte başvuru tarihi ve şartları...
2.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Hizmetli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hizmetli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.