Hezimet

Hezimet

Son dakika hezimet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hezimet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hezimet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hezimet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hezimet gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 hezimet haberi bulunmuştur. Tüm hezimet haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde “Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni”nde konuştu. Bahçeli, "Zor şartları milli beraberlik şuuru ile aştık. Türkiye’nin toprak altında kalmasını dileyenleri hayal kırıklığına uğrattık. Başaramazlar diyen kimler varsa, kızarmayan yüzleriyle deşifre oldular ve mahşeri vicdan tarafından mahkûm edildiler. Hiçbir felakete teslim olmayız. Devletimiz çok kısa sürede içerisinde muazzam işler yaptı" dedi.
6.02.2024 Gündem
İsmail Kartal'dan beklenmedik hamle! Fenerbahçe - Sivasspor maçının ilk 11'i belli oldu
İsmail Kartal'dan beklenmedik hamle! Fenerbahçe - Sivasspor maçının ilk 11'i belli oldu Süper Lig'de 14. hafta Fenerbahçe-Sivasspor maçıyla sona eriyor. UEFA Konferans Ligi'nde tarihi bir hezimet yaşayarak Danimarkalı rakibine 6-1 yenilen Fenerbahçe, ligde yara sarmak istiyor. Maç eksiği ile lider Galatasaray'ın 3 puan gerisindeki sarı-lacivertli ekip, kazanarak yeniden liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Zorlu maç öncesi Fenerbahçe'ye sakat oyunculardan iyi haber gelirken; İsmail Kartal'ın yıldız ismi kızağa çekeceği öğrenildi. İşte Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı muhtemel 11'i...
4.12.2023 Fenerbahçe
UEFA ülke puanı sıralaması değişti! Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ağır yenilgisi işler karıştı
UEFA ülke puanı sıralaması değişti! Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ağır yenilgisi işler karıştı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 'hezimet' gecesinin ardından gözler UEFA ülkeler puan sıralamasına çevrildi. Şampiyonlar Ligi'ne katılımı doğrudan etikeleyen tabloda ilginç bir durum ortaya çıktı. İşte detaylar...
1.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Danimarka'da tarihi hezimet
Fenerbahçe'den Danimarka'da tarihi hezimet UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, deplasmanda Nordsjaelland ile karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5'inci maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland, sahasında ağırladığı Fenerbahçe'yi 6-1 mağlup etti.
30.11.2023 Fenerbahçe
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Kars Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kars Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Kars Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kars Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya Savaşı'nda yenilgi alan Osmanlı Devleti için işler yolunda gitmiyordu. Tabi bu durum Mili Mücadele için bir zemin oluşturmuştur. Artık çözümün Kurtuluş Savaşı olduğu görülmüştür. Tabi Kurtuluş Savaşı'nın başlaması yeni zaferler almayı sağlayacaktı. Özellikle 23 Nisan 1920 günü 1. TBMM açılınca farklı bir süreç ortaya çıkmıştır. Bu süreç içerisinde Kars Antlaşması oldukça önemli kazanımlar elde edilmesi ile dikkat çekmeyi başarmıştır. 
10.09.2023 Eğitim
Bahçeli: Zilletin izini silip atmak için bir saniye yerimizde durmayacağız
Bahçeli: Zilletin izini silip atmak için bir saniye yerimizde durmayacağız  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde yüksek bir başarıya ulaşmak ve zilletin izini tamamen silip atmak için yerimizde bir saniye durmayacağız" dedi. 
31.08.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli': 30 Ağustos Milli Mücadele'nin kati ve kesin hükmüdür
MHP lideri Bahçeli': 30 Ağustos Milli Mücadele'nin kati ve kesin hükmüdür 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Özellikle bilinmesini arzu ederim ki; 30 Ağustos Milli Mücadele’nin kati ve kesin hükmüdür. 30 Ağustos milli iradenin köpürerek taşması, dahası geçmiş ile gelecek arasına kurulan zafer köprüsüdür." dedi.
30.08.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Söyledikleri siyaseten yok hükmündedir'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Söyledikleri siyaseten yok hükmündedir' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik, "Terör odağı Kandil'in Cumhuriyeti yeniden kurma, siyasi özerklik, terörist başına imtiyazdan bahsettiği dönemde suskun kalan Kılıçdaroğlu'nun bugün söyledikleri siyaseten yok hükmündedir." dedi.
16.08.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'de 'yerel seçim' mesajı: Muhalefet partileri 31 Mart 2024'te de kaybedecek
MHP lideri Bahçeli'de 'yerel seçim' mesajı: Muhalefet partileri 31 Mart 2024'te de kaybedecek Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta havlu atan muhalefet partileri, 31 Mart 2024 tarihinde de kaybedecek ve Türkiye’nin ufkunu perdelemenin bedelini sandıkta ödeyeceklerdir" ifadelerini kullandı.
1.08.2023 Gündem
Devlet Bahçeli: Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık süreci resmen başlatmıştır
Devlet Bahçeli: Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık süreci resmen başlatmıştır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Lozan Barış Antlaşması’nı orasından burasından kurcalayanlar, milli hakikatlerden ve tarihi vesikalardan kopuk yorumlayanlar Türkiye Cumhuriyeti’ni kundaklamaya azmeden sömürge bakiyeleridir. Bu şuursuz ve gayri milli güruhun dayatmalarına müsaade edilmeyecek, Lozan Barış Antlaşması’nın milli mücadeleyle sınırları çizilmiş ilke ve esaslarından taviz verilmeyecektir” ifadelerini kullandı.
24.07.2023 Gündem
Bahçeli’den 15 Temmuz mesajı: Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır
Bahçeli’den 15 Temmuz mesajı: Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “15 Temmuz, sadece ve sıradan bir darbe teşebbüsü değildir” diyen Bahçeli “Huzur cellatlarının sonu her daim hüsran olacaktır” ifadelerini kullandı
15.07.2023 Gündem
Bakanlardan 15 Temmuz mesajı: Unutmadık, unutturmayacağız
Bakanlardan 15 Temmuz mesajı: Unutmadık, unutturmayacağız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bakanlar sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştı.
15.07.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den asgari ücret mesajı: Üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz
MHP lideri Bahçeli'den asgari ücret mesajı: Üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçimlerinin ardından gerçekleşen partisinin ilk grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin, emeklilerimiz, memurlarımızın ve toplumun her kesiminin, döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayacakları ücret ve maaşlarının çıkarılmasını destekliyor, üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz." ifadelerini kullanbdı.
13.06.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel seçimin ardından istifa etmesiyle ilgili, "Kabak bir kişinin başına patladı. YSK ve AA verileri paralel gitti. CHP algıya başvurdu. Bir kişiye fatura ettiler" dedi.
18.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı...
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı... 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Messi'li, Di Maria'lı, Lautaro Martinez'li Arjantin'i 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen ve Tangoculara ağır bir hezimet yaşatan Fransız teknik adam Herve Renard için Süper Lig ekipleri yavaş yavaş harekete geçerken, deneyimli çalıştırıcının Sumudica'nın menajeriyle çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.11.2022 Futbol
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Qarabağ FK - FC Zürich maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Qarabağ FK - FC Zürich maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Gurban Gurbanov yönetiminde senelerdir Avrupa'da başarılı sonuçlara imza atan Qarabağ FK, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İsviçre Süper Lig'in son şampiyonu FC Zürich'i Bakü'de konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
19.07.2022 İddaa
Bakan Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm müjdesini verdi: En geç 2 ay içerisinde başlıyor
Bakan Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm müjdesini verdi: En geç 2 ay içerisinde başlıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de 3 katlı zemin altı otopark projesi ve Belediye Meydanı’nın açılışına katıldı. Bakan Kurum, "Ümraniye'mizde Hekimbaşı, Kazımkarabekir ve Dumlupınar mahallelerimizde 628 kentsel dönüşüm konutumuzun temellerini en geç 2 ay içerisinde atıyoruz” dedi.
2.07.2022 Siyaset
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in NATO hesabı tutmadı
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in NATO hesabı tutmadı Ukrayna-Rusya savaşı başlamasıyla Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyelik için resmen başvurup onay almaları halinde Rusya lideri Putin’in NATO’yu zayıflatma planı darbe yemiş olacak.
14.05.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den İBB Başkanı İmamoğlu'na ve Özdağ'a sert sözler!
MHP lideri Bahçeli'den İBB Başkanı İmamoğlu'na ve Özdağ'a sert sözler! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "İstanbul olalı böylesi bir zillet, böylesi bir hezimet ne görmüş ne de yaşamıştır. Asıl vız gelip tırıs gidecek şahıs İmamoğlu'dur. İstanbul ziyan edilmiştir, kaderiyle baş başa bırakılmıştır. Bu ayıbın kara lekesi hem belediye başkanının hem de partinin alnına kazınmıştır." dedi.
10.05.2022 Siyaset
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum!
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum! Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyondan sıcak görüntüler gelirken vatandaşlar operasyondaki son gelişmeleri takip ediyor. İşte Pençe kilit operasyonu şehitleri ve Pençe kilit operasyonunda son durum…
19.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hezimet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hezimet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.