Henri Barkey

Henri Barkey

Son dakika henri barkey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan henri barkey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını henri barkey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Henri Barkey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan henri barkey gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 henri barkey haberi bulunmuştur. Tüm henri barkey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Gezi davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
15.04.2022 Gündem
Osman Kavala davası ne oldu, dava sonucu? Osman Kavala’nın tutukluluğu devam ediyor mu?
Osman Kavala davası ne oldu, dava sonucu? Osman Kavala’nın tutukluluğu devam ediyor mu? Osman Kavala'nın da tutuklu olduğu Çarşı davası ile Gezi Parkı davasının birleştirilmesiyle 52 sanıkğın yargılandığı davanın sonucu merak ediliyor. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan yargılamanın dördüncü duruşması bugün gerçekleşti ve Osman Kavala davasında son durum netleşti. Osman Kavala davası sonucu ne, Osman Kavala davası kararı ne oldu?
21.02.2022 Gündem
'Çarşı Davası', 'Gezi Ana Davası'ndan ayrıldı! Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam edecek
'Çarşı Davası', 'Gezi Ana Davası'ndan ayrıldı! Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam edecek Osman Kavala ile ilgili son dakika kararı! Çarşı davası ile Gezi Parkı davasının birleştirilmesinin ardından görülen 52 sanığın yargılandığı davanın dördüncü duruşmasıda mahkeme heyeti, Çarşı davasının dosyasının ayrılmasına, Osman Kavala'nın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Birleştirilen Çarşı ile Gezi Parkı davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın dosya üzerinden İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan tutukluluk incelemesinde, tutukluluk halinin devamına karar verildi.
10.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi  Birleştirilen Gezi Parkı ve Çarşı davalarının tek tutuklu sanığı Osman Kavala, yapılan aylık tutukluluk incelemesinde oy çokluğuyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
10.02.2022 Gündem
Osman Kavala hakkında flaş karar!
Osman Kavala hakkında flaş karar! Son dakika haberi... Birleştirilen Çarşı ile Gezi Parkı davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde, tutukluluk halinin devamına karar verildi.
23.12.2021 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Yargıtay'ın bozduğu 35 sanıklı Çarşı davası ile İstinaf Mahkemesi'nce bozulan Osman Kavala, Can Dündar ve Mehmet Ali Alabora'nın da arasında bulunduğu 17 sanıklı Gezi ana davasının birleştirilmesinin ardından ikinci duruşma görüldü. Duruşmaya katılmayan davanın tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın, oy çokluğuyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
26.11.2021 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Beşiktaş taraftar grubu Çarşı üyeleri, Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala ve firariler eski CIA danışmanı Henri Barkey ile Can Dündar'ın da aralarında bulunduğu 52 sanığın, "15 Temmuz darbe girişimi" ve "Gezi Parkı olayları"na ilişkin iddialar kapsamında yargılanmalarına devam edildi.
8.10.2021 Gündem
AYM Genel Kurulu, Kavala'nın bireysel başvurusunu 29 Aralık'ta görüşecek
AYM Genel Kurulu, Kavala'nın bireysel başvurusunu 29 Aralık'ta görüşecek Anayasa Mahkemesi (AYM) Genel Kurulu, Gezi Parkı odaklı olaylara ilişkin davada tahliyesi ve beraatine karar verildikten sonra başka suçtan tutuklanan Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın bireysel başvurusunu 29 Aralık'ta görüşecek.
23.12.2020 Gündem
Osman Kavala ve Henri Barkey'in iddianameleri kabul edildi
Osman Kavala ve Henri Barkey'in iddianameleri kabul edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Osman Kavala ve yakalama kararı bulunan eski CIA danışmanı Henri Barkey hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 20'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame İstanbul 36. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
8.10.2020 Gündem
Henri Barkey soruşturmasında dikkat çeken ifade!
Henri Barkey soruşturmasında dikkat çeken ifade! Cumhuriyet Başsavcılığı'nın eski CIA danışmanı Henri Barkey'in FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimindeki bağlantısıyla ilgili soruşturmada dikkat çekici bir ifade dosyaya girdi. Barkey'in 15 Temmuz'da kaldığı Büyükada S. P. Hotel'de şef garson olarak çalışan A.U., Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 25 Şubat 2020'de ifade verdi. A.U., Barkey'in 15 Temmuz günü kendisine, şaşırmış gibi yaparak "İstanbul'a 3 kez geldim. İlk geldiğimde HSBC isimli bankada patlama, ikinci geldiğimde Gezi Parkı eylemleri, üçüncü geldiğimde ise böyle bir olay yaşandı" dediğini söyledi.
10.03.2020 Gündem
CIA eski danışmanı darbe girişiminden sonra otele bırakmış! Zilde dikkat çeken o yazı
CIA eski danışmanı darbe girişiminden sonra otele bırakmış! Zilde dikkat çeken o yazı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde planlayıcı olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen CIA eski danışmanı Henry Barkey’in, İstanbul’da kaldığı otelden 17 Temmuz'da ayrılırken resepsiyon bankosunun üzerine, "Pensilvanya" yazısının olduğu bir masa zili bıraktığı ortaya çıktı. Otel görevlisinin zili önce dolaba kaldırdığı, daha sonra otelin işletme müdürü tarafından zilin polise teslim edildiği öğrenildi.
25.02.2020 Gündem
Eski CIA yöneticisi için yakalama kararı!
Eski CIA yöneticisi için yakalama kararı! İstanbul Başsavcılığı, CIA’in ‘Ulusal Haberalma Konseyi’ eski başkan yardımcısı Graham E. Fuller hakkında yakalama kararı çıkarttı. Fuller’in darbe toplantısına katıldığı iddia edilmişti
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak Kanun Hakkında Kararname (KHK) ile haklarında soruşturma bulunan ancak yurtdışında olanlara tanınan 3 aylık süre doldu. Aralarında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, milletvekillikleri düşürülen HDP'li Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız, FETÖ'nün kara kutusu Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil gibi isimler var.
29.09.2021 Gündem
ABD’deki o isimlere FETÖ soruşturması
ABD’deki o isimlere FETÖ soruşturması İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, senatör Schummer, ABD’li savcı Bharara, OFAC Başkanı Cohen, Wilson Center Ortadoğu Programı Direktörü Henry Barkey, Türk Amerikan Birliği Başkanı Taban, Michael Rubin ve Graham E. Fuller’in de aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında FETÖ’yle irtibatlı oldukları veya yardım ettikleri iddiasıyla soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem
Henri Barkey: Ordudan atılan FETÖ'cüler bizdendi
Henri Barkey: Ordudan atılan FETÖ'cüler bizdendi Eski CIA Danışmanı Henri Barkey, Washington’daki Partilerüstü Politika Merkezi’nde Türkiye, Rusya ve Suriye konulu bir panele katıldı.
17.06.2021 Dünya
ABD'den Gülen açıklaması
ABD'den Gülen açıklaması Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Mark Toner, düzenlediği günlük basın konferansında, Fethullah Gülen’in iade talebiyle ilgili yeni gelen belgeleri inceleyerek resmi bir talep sayılıp sayılamayacağını değerlendirme aşamasında olduklarını ve darbe teşebbüsün arkasında ABD’nin olduğu iddiasının 'çok saçma’ olduğunu söyledi...
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz gecesinin 10 karanlık yabancısı
15 Temmuz gecesinin 10 karanlık yabancısı Gizlice özel bir tekneyle Büyükada’ya gelen 10’u yabancı 16 isim, burada da özel bir iskeleye yanaştı. 2 günlük rezervasyonu olan ekip, kalkışma başarısız olunca otelden apar topar ayrıldı.
29.09.2021 Gündem
CIA’in adamı Barkey’e darbe soruşturması!
CIA’in adamı Barkey’e darbe soruşturması! FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'a geldiği ve toplantı yaptığı belirlenen eski CIA ajanı Henri Barkey hakkında darbe soruşturması açıldı...
29.09.2021 Gündem
CIA, darbe girişimi gecesi Büyükada'da mesaideymiş
CIA, darbe girişimi gecesi Büyükada'da mesaideymiş 15 Temmuz darbe girişimi günü çoğu yabancı uyruklu 17 kişinin Büyükada'da 1919'da İngiliz ordusunun karargah olarak kullandığı otelde 2 gün toplantılar yaptığı öne sürüldü
29.09.2021 Gündem
ABD'nin Kürt planı
ABD'nin Kürt planı Türkiye ve Kürtler üzerine hazırladığı çalışmalarla tanınan CIA'in Türkiye eski uzmanı Henri Barkey Financial Times'ta kaleme aldığı yazısında "ABD tüm tarafları tatmin edemeyecek olsa da, mevcut ikilem Türkiye ile Suriye ve Türkiye'deki Kürtler arasında, tüm tarafların ve IŞİD ile mücadelenin de yararına olacak bir pazarlık imkanı sunuyor" diye yazdı...
26.02.2016 Dünya
FT: 30 milyon Kürt birleşti
FT: 30 milyon Kürt birleşti Financial Times'da "Kobani savaşı Kürtlerin milliyetçi heveslerini diriltti" başlıklı bir yazı yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Edelman: Türkiye izin verirse sürpriz olur
Edelman: Türkiye izin verirse sürpriz olur Leigh Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Henri Barkey, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü IŞİD ile YPG arasındaki şiddetli çatışmaların sürdüğü Kobani'de ikinci bir Halepçe vakasının yaşanabileceğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Youtube kararı Financial Times'ta!
Youtube kararı Financial Times'ta! Türkiye'de video paylaşım sitesi YouTube'a erişim engelinin kaldırılmasını yorumladı. Gazete hükümetin sadece Anayasa Mahkemesi'nin kararını uyguladığına dikkat çekti.
4.06.2014 Dünya
'Türkiye'nin geleceği onlara bağlı'
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Henri Barkey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki henri barkey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.