Osman Kavala

Osman Kavala

Son dakika Osman Kavala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Osman Kavala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Osman Kavala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Kavala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman kavala gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 osman kavala haberi bulunmuştur. Tüm osman kavala haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında sarf ettiği "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözleri hakkında konuşan Bahçeli, "Gecikmiş bir itiraf beyhude bir sızlanmadır" dedi. Kurultay'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderilmesine tepki gösteren Bahçeli, "Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Rusya'ya güvenmemem için hiçbir neden yok. 50 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. Batı ne kadar güvenilir ise Rusya'da o derece güvenilir" ifadelerini kullandı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili soruya cevap verdiği sırada PBS sunucusu Amna Nawaz'ın sözünü kesmesinin ardından Erdoğan, "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi.
19.09.2023 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Rusya'ya güvenmemem için hiçbir neden yok. 50 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. Batı ne kadar güvenilir ise Rusya'da o derece güvenilir" ifadelerini kullandı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili soruya cevap verdiği sırada PBS sunucusu Amna Nawaz'ın sözünü kesmesinin ardından Erdoğan, "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi.
19.09.2023 Gündem
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler!
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler! “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında Burdur Halkına seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; "Bir terörist alçakça ve cüretkar şekilde milletimizi tehdit ederek, '14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar' diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planları varsa, tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını da alıp gelmeleridir” dedi.
13.05.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Benim oyum sizedir
Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Benim oyum sizedir Cezaevinde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu, Allah yolunuzu açık etsin. Benim oyum sizedir, Sayın Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" dedi.
4.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan HDP savunması: 7 milyon insanı düşman mı ilan edelim?
Kılıçdaroğlu'ndan HDP savunması: 7 milyon insanı düşman mı ilan edelim? CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında HDP ile yaptığı görüşmeyi savunarak "Bir siyasal parti 7 milyon oy alıyorsa, şimdi biz 7 milyon insanı düşman mı ilan edeceğiz" dedi.
24.03.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: CHP uçurumun kenarındadır
MHP lideri Bahçeli: CHP uçurumun kenarındadır Elazığ'da vatandaşlara hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin kuruluş çizgisinden bütünüyle uzaklaştığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun dış güçlerden icazet beklediğini de belirten Bahçeli, CHP liderine sert tepki gösterdi.
13.11.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması: Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması: Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, vize konusuyla ilgili olarak, "Vize konusu gerçekten bir sorun, vize hepimizin bir sorunu. Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı, gerekli uyarılar yapıldı. ABD dahil bazı ülkeler hızlandırmaya başladı" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, Kıbrıs ve Yunanistan konusunda ABD'ye tepki göstererek, "ABD’nin terazisi bozuldu. Biz ABD’ye gereken uyarıları yaptık" dedi.
8.11.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Adalet yok dedikleri dosyayı bilmiyorlar
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Adalet yok dedikleri dosyayı bilmiyorlar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 13. Büyükelçiler Konferansı'nda önemli açıklamalarda bulundu. "Adalet yok diye bağıranların gündeme getirdiği dava sayısı beşten fazlasını sayan çıkmıyor" diyen Bakan Bozdağ, Dosyayı, delilleri bilmiyorlar. Sadece taraftarlıklarına göre dosyayı görmeden, taraftarlarının yazdıklarına inanarak o dosyada görev yapan hakim ve savcıları mahkum eden yaklaşım ortaya koyuyorlar" ifadelerini kullandı.
10.08.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Alman bakanın yüzüne söyledi: Kavala'yı Türkiye aleyhine kullanıyorsunuz
Bakan Çavuşoğlu, Alman bakanın yüzüne söyledi: Kavala'yı Türkiye aleyhine kullanıyorsunuz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Türkiye’de iç hukuk yolu tüketilmeden bir karar alıyorsa, özellikle de bunu İstanbul Sözleşmesi'ni iptal ettiği için Türkiye diye bir atmosfer oluşuyor çerçevesinde yapıyorlarsa o zaman bu siyasi bir karar olur. Bu kadar karar uygulanmazken, bunları Yunanistan’a hatırlatmazken niye Osman Kavala konusunu sürekli olarak gündeme getiriyorsunuz. Çünkü Osman Kavala’yı Türkiye aleyhine kullanıyorsunuz, fonluyorsunuz” dedi. Öte yandan Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: "(Tahıl anlaşması) Hükümetinizin başardığı, açlık tehlikesiyle karşı karşıya olan birçok insan için umut ışığı. Size büyük saygı gösteriyoruz" dedi.
29.07.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye AİHM’nin Osman Kavala konusundaki ihlal kararına uymuş ve uygulamıştır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye AİHM’nin Osman Kavala konusundaki ihlal kararına uymuş ve uygulamıştır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Osman Kavala konusunda Türkiye, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) verdiği ihlal kararına 10 Aralık 2019'da uymuş ve uygulamıştır” dedi.
17.07.2022 Gündem
Türkiye'den AİHM'e Osman Kavala tepkisi
Türkiye'den AİHM'e Osman Kavala tepkisi Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "AİHM'in Osman Kavala kararı beklentilerimizi boşa çıkarmış ve Avrupa insan hakları sisteminin itibarının bir kez daha sorgulanmasına sebep olmuştur." denildi.
11.07.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Hapislerden korksaydık sizin gibi olurduk
Kılıçdaroğlu: Hapislerden korksaydık sizin gibi olurduk CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik eleştirileriyle ilgili, "Birisi beni hapse göndermekle tehdit etmiş. Sizin feriştahınız gelse bize diz çöktüremez. Siz kimsiniz? Eğer biz hapislerden korksaydık bu kadar cesur olmazdık. Hapislerden korksaydık sizin gibi olurduk. Dün tükürdüğümüzü bugün yalamayız biz" dedi.
31.05.2022 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Akdeniz ve Ege'de gerilimi tırmandıran Yunanistan ateşle oynamaktadır. ABD'nin Yunanistan'da kurduğu 9 askeri üs milli kimliğimize tehdittir. Miçotakis yönetimi denize dökülen vandal dedelerinden ders almamıştır. Bu gafil zihniyetin anlaşılan odur ki denizin dibini canı tekrar çekmektedir." dedi.
31.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız
Kılıçdaroğlu: Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Düşüncesinden dolayı hiç kimsenin hapse atılmasını istemiyorsanız; Selahattin Demirtaş'ın, Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız. Devletin adaletle erdemle bilgi ve birikimle yönetilmesini istiyorsanız bize katılacaksınız. Toplumun her kesiminin kucaklanmasını istiyorsanız bize katılacaksanız. Biz sizin partiniziz, sizin için çalışıyor, sizin için emek harcıyoruz" dedi.
28.05.2022 Siyaset
Gezi davasıyla ilgili flaş gelişme! Reddedildi
Gezi davasıyla ilgili flaş gelişme! Reddedildi GEZİ davasında ceza alan Osman Kavala'nın da aralarında olduğu 8 sanığın tutukluluklarına yapılan itiraz, bir üst mahkeme tarafından reddedildi.
10.05.2022 Gündem
Türkiye'den son dakika Mısır açıklaması! Bakan Çavuşoğlu: süreç başladı ama...
Türkiye'den son dakika Mısır açıklaması! Bakan Çavuşoğlu: süreç başladı ama... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika turunun son durağı olan Venezuela ziyaretinin ardından yurda dönerken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Rusya-Ukrayna savaşında Türkiye'nin arabuluculuk çabalarının takdirle karşılandığını anlatan Çavuşoğlu, Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'nun bazı önemli ülke liderleriyle beraber Moskova'ya ortak bir ziyaret düzenleme teklifinde bulunduğunu açıkladı. BAE ve İsrail'le yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu, Mısır'la da bakan yardımcısı ve bakan düzeyinde temasların olabileceğini söyledi. Muhalefetin dış politika eleştirilerine cevap veren Bakan Çavuşoğlu, "Bunlar diplomasi nedir bilmiyorlar. Ya da biliyorlar ve hükümeti eleştirmek için kendilerini zorluyorlar." dedi. Çavuşoğlu, Osman Kavala kararıyla ilgili yargının işlediğini vurgulayarak Batılı ülkelerin tutumunu eleştirdi. Bakan Çavuşoğlu, Mısır ile normalleşme hakkında "Mısırla süreç daha önce başladı ama biraz daha yavaş ilerliyor. Temaslarımızı artıracağız. Uluslararası platformlarda birbirimize karşı olmama prensibini uyguluyoruz dedi.
1.05.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’ Osman Kavala kararı ile ilgili Türkiye’ye gelen eleştirilere yanıt veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Gelen tepkilerin sebebini anlıyoruz. Fonladıkları ve kullandıkları kişi hapse girdi” ifadesini kullandı…
1.05.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu’ndan Almanya’ya Osman Kavala tepkisi
Bakan Çavuşoğlu’ndan Almanya’ya Osman Kavala tepkisi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Türkiye’de bir yargı süreci var. Yargı yeri geldiği zaman gerekli kararı verir. Osman Kavala ile ilgili de kararını verdi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile ilgili yargı kararları varken, bazı ülkeler neden Osman Kavala’yı ön plana çıkarıyorlar. Almanya bizim kendi vatandaşımız için neden benim büyükelçimi bakanlığa çağırıyor. Biz de gereğini yaptık. Alman büyükelçisini çağırdık bakanlığımıza. Hadlerini bildirdik. Bizim içişlerimize karışamazsınız. Almanya haddini bileceksin” dedi.
30.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'anında cevap verdik' dedi ve açıkladı: Hesabını aynı şekilde sorduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'anında cevap verdik' dedi ve açıkladı: Hesabını aynı şekilde sorduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bunların tek derdi ülkenin yakın tarihindeki bir büyük ihanet olan 15 Temmuz'un faili FETÖ'cüleri yeniden devlete doldurmak.  PKK'yı ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne yapıyor? Belediyeye doldurmanın gayreti içinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ile Osman Kavala gerilimi hakkında da 'Büyükelçimizi çağıran Almanya'ya anında cevabı verdik. Almanya büyükelçisini biz dışişlerine çağırdık. Hesabını aynı şekilde sorduk' dedi.
30.04.2022 Siyaset
Türkiye'den Almanya'ya nota! Büyükelçi bakanlığa çağrıldı
Türkiye'den Almanya'ya nota! Büyükelçi bakanlığa çağrıldı Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı, Almanya'nın tavrı kınandı.
29.04.2022 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Almanya'ya 'Osman Kavala' tepkisi: 'Hakkı da haddi de değil!'
Bakan Bozdağ'dan Almanya'ya 'Osman Kavala' tepkisi: 'Hakkı da haddi de değil!' Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ülkemizde görülmekte olan bir dava ile ilgili Berlin Büyükelçimizin Almanya Dışişleri Bakanlığı’na çağrılması, Türkiye’nin içişlerine açık bir müdahale girişimidir. Almanya dahil hiçbir ülkenin Türkiye’nin içişlerine müdahale girişimi hakkı da haddi de değildir." dedi.
29.04.2022 Siyaset
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Böyle bir kavgada kaybeder
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Böyle bir kavgada kaybeder MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 dakikalık grup toplantısı konuşmasının çok sert olduğunu söyleyerek, "Helalleşmeyi kavgalaşmaya çevirmenin anlamı yok. Şu an Türkiye'de helalleşme ile başlayan, kavgalaşmayla yola devam etmek istiyor. Ve Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir kavgada kaybeder. Çünkü kavga tecrübesi yok. Ama bizde 53 yıllık kavga tecrübesi var" dedi.
28.04.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 3 aylık elektrik faturası borcunu ödedi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 3 aylık elektrik faturası borcunu ödedi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üç aylık fatura borcunu ödemesinin ardından evinin elektriği açıldı.
28.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Osman Kavala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman kavala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.