Gezi

Gezi

Son dakika gezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.280 gezi haberi bulunmuştur. Tüm gezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararı
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararıAlman turist Jurgen S., Denizli'de daha önce alışveriş yaptığı halı firmasından 'VIP müşteri' olarak aldığı ücretsiz seyahate katılıp, 40 bin euro değerinde 4 halı daha aldı ve 10 bin euro ödedi. Ülkesine dönen ve halıların gümrükte takıldığı söylenince kalan parayı da ödeyen; ancak halılar teslim edilmeyen Alman turist suç duyurusunda bulununca, firma 33 bin euro'yu geri ödedi. Savcılık da maddi zarar büyük ölçüde giderildiği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
26.07.2024Gündem
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ‘Yılda 60 milyon turist geliyor, Yunan Bakan da buyursun turistik geziye gelsin.’ dedi.
24.07.2024Gündem
Adana'da bir yeşil vadi: Belemedik
Adana'da bir yeşil vadi: BelemedikBelemedik Adana’nın Pozantı İlçesinde, Çakıt Çayı boyunca yeşil doğası, yaban hayatı, demiryolu ve tünelleri, Alman kalıntıları ile dikkat çeken etkileyici bir turistik değerdir...
20.07.2024Adana
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 'Doğurganlık oranlarının yükselmesi için özel çalışmalar yürütüyoruz'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 'Doğurganlık oranlarının yükselmesi için özel çalışmalar yürütüyoruz'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz mayıs ayında TÜBİTAK ile yaptığımız çalışma ile Türkiye’nin yaşlı nüfusunun son beş yılda yüzde 21,4 oranında arttığı ortaya çıkmıştı. Ancak Konya doğurganlık oranı ile Türkiye ortalamasının üzerinde olan illerimizden birisi. Ülkemizde genç nüfusun artması, doğurganlık oranlarının yükselmesi için özel çalışmalar yürütüyoruz” dedi.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturduk
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturdukAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'da yaşananları anlatan Yılmaz Tunç, "FETÖ'cüler o gece amacına ulaşamadı" dedi. Bakan Tunç, FETÖ elebaşının iadesi için ABD'ye 7 kez talepte bulunulduğunu açıkladı.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem
Yüzlerce fotoğrafçı akın etti! Geleneksel Saimbeyli kelebeği gözlem etkinliği başladı
Yüzlerce fotoğrafçı akın etti! Geleneksel Saimbeyli kelebeği gözlem etkinliği başladıAdana'nın Saimbeyli ilçesinde 8-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Mavi Kelebek fotoğraf ve gezi” etkinliği çerçevesinde onlarca fotoğrafçı kelebeği görüntülemek için birbiriyle yarıştı.
11.07.2024Adana
Ek dersler neden yatmadı? Ek ders ücreti 2024 Temmuz ne zaman yatacak?
Ek dersler neden yatmadı? Ek ders ücreti 2024 Temmuz ne zaman yatacak?Temmuz ayının ikinci haftası geride kalırken ek ders neden yatmadı, sorusu gündeme geldi. Öğretmenler ek ders ücreti ödeme tarihini merakla takip ediyor. Ek ders ücretleri genellikle her ayın 1'inden itibaren öğretmenlerin hesaplarına aktarılıyor. Ek ders ücreti, 105 TL'den 125 TL'ye yükselirken, temmuz ayının da 3. Haftası gelirken MEB açıklamaları dikkatle dinleniyor. Peki, Öğretmenlerin ek dersi ne zaman yatacak? Ek dersler neden yatmadı?
Adana'da kelebekler diyarında mavi kelebeği fotoğraflamak için yarıştılar
Adana'da kelebekler diyarında mavi kelebeği fotoğraflamak için yarıştılarAdana'nın Saimbeyli ilçesinde 8-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Mavi Kelebek fotoğraf ve gezi” etkinliği çerçevesinde onlarca fotoğrafçı kelebeği görüntülemek için birbiriyle yarıştı.
12.07.2024Adana
Eğitim şehri Gaziantep, LGS'deki başarısıyla tüm büyükşehirler arasında 6. oldu! "Birlikte başaracağız"
Eğitim şehri Gaziantep, LGS'deki başarısıyla tüm büyükşehirler arasında 6. oldu! "Birlikte başaracağız"Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, LGS'de en yüksek puanı alarak Gaziantep'in büyükşehirler arasında 6'ncı sıraya oturmasını sağlayan 100 öğrenciye, Bosna Hersek gezisi hediye edeceğini açıkladı.
4.07.2024Gaziantep
Bakan Bak'tan 'Gençlik Yaz Okulları' müjdesi: Tamamen ücretsiz olacak
Bakan Bak'tan 'Gençlik Yaz Okulları' müjdesi: Tamamen ücretsiz olacak Yaz tatili döneminde yüz binlerce genci Gençlik Kamplarında misafir eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, tamamen ücretsiz bir başka eğitim ve aktivite fırsatını, ‘Gençlik Yaz Okulları’nı bu yıl ilk kez hizmete sunuyor.
20.06.2024Şampiy10
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktı
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktıCumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel’e dün iade-i ziyarette bulundu. Erdoğan 18 yıl önce Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı döneminde CHP Genel Merkezi’nde ağırlanmıştı. 12. katta gerçekleşen görüşme için Erdoğan’a özel bir oda tahisis edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Özel, Erdoğan’a makam aracına kadar eşlik ederek uğurladı.
12.06.2024Gündem
Erdoğan - Özel görüşmesinin şifreleri! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, detayları aktardı
Erdoğan - Özel görüşmesinin şifreleri! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, detayları aktardıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, beklenen iade-i ziyaretini gerçekleştirdi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, canlı yayında görüşmeyle ilgili detayları aktardı. Canova, AK Parti'nin bir kamuoyu araştırması yaptığını belirterek "AK Parti'nin ilgili genel başkan yardımcısı Mustafa Şen çıkan sonuçları, yapay zekayla paylaşarak 3 temel netice aldıklarını açıkladı. Birincisi politikaların şeffaf olması, ikincisi kutuplaştırıcı dilden uzak durulması ve üçüncüsü popülist uygulamalarından kaçınılması. AK Parti'nin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarından çıkan sonuçlara ilişkin yapay zekanın bulduğu 3 temel kritik başlık bunlar. Bu veriler Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da paylaşıldı" dedi.
11.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesinCumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Anadolu Medya Ödülleri Töreni”nde konuştu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili olarak Erdoğan, "Terörle sivil siyaset yan yana durmaz. Terörle demokrasi bir arada bulunmaz. Sırtını elinde kaleşnikof olana, molotof olana, bomba olana dayanarak meşru siyaset yapılmaz. Biz de bugüne kadar meşru siyasete söz söylemedik. Yargının Hakkari ile ilgili verdiği karar kimseyi rahatsız etmesin. Yargı kanunu değil hukuku konuşturmuş ve kararını da buna göre vermiştir. " dedi.
5.06.2024Gündem
Yaşama Dair Fotoğraf Sergisi Sanatseverlerle Buluşacak
Yaşama Dair Fotoğraf Sergisi Sanatseverlerle BuluşacakAtölye 01 Fotoğraf ve Gezi Kulübü tarafından düzenlenen Yaşama Dair Fotoğraf Sergisi, 10 Haziran Pazartesi günü sanatseverlere kapılarını açacak.
4.06.2024Adana
20 yılı aşkındır gezginlerin en yakın yol arkadaşı Hürriyet Seyahat  yaz sayısıyla dergi raflarında
20 yılı aşkındır gezginlerin en yakın yol arkadaşı Hürriyet Seyahat yaz sayısıyla dergi raflarındaTürkiye ve dünyanın en güzel, en ilginç, en lezzetli ve eğlenceli gezi bölgelerini 88 sayfalık pırıl pırıl bir dergide buluşturan Hürriyet Seyahat Yaz çıktı. 3 ay boyunca raflarda kalacak Hürriyet Seyahat, yaz boyu gezginlere rehberlik edecek.
31.05.2024Vitrin
3 yılda 1 milyon 800 bin kişi ziyaret etti! Bakan Uraloğlu açıkladı
3 yılda 1 milyon 800 bin kişi ziyaret etti! Bakan Uraloğlu açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul’un siluetini, tarihi simgelerini ve doğal güzelliklerini panoramik manzaralarla sunan Çamlıca Kulesi’nin ziyaretçi akınına uğradığını belirterek, “29 Mayıs 2021’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Çamlıca Kulesi’ni bugüne kadar 1 milyon 800 bin kişi ziyaret etti” dedi.
29.05.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Darbe ve muhtıra dönemi kapandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Darbe ve muhtıra dönemi kapandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Anayasası Sivil Anayasa Güçlü Türkiye Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Sempozyumu gerçekleştirdiğimiz eski adıyla Yassıada'yı milletimizin adlandırmasıyla Yaslı Ada'yı verdikleri kararlarla demokrasimizin utanç adasına, hüzün adasına dönüştürenleri de bugün bir kez daha nefretle anıyoruz. Üzerinden değil 64 sene asırlar bile geçse darbecileri unutmayacağız ve affetmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
27.05.2024Gündem
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildi
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildiİstanbul'un simge yapılarından Galata Kulesi, tamamlanan restorasyonun ardından bugün itibariyle ziyarete açıldı. Tarihi kuleyi ziyarete gelenler saat başı en fazla 100 kişi olacak şekilde içeriye alınıyor.
25.05.2024Gündem
Türkiye'de 27 ülkelerin büyükelçi eşleri gezi düzenledi!
Türkiye'de 27 ülkelerin büyükelçi eşleri gezi düzenledi!Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kırşehir Valiliği tarafından organize edilen etkinlik kapsamında; Müzeler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte 27 ülkenin büyükelçi eşleri, tarihi ve kültürel yerleri gezip, Türk mutfağına ait lezzetleri tattıkları belirtildi.
20.05.2024Gündem
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdiUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenilenerek hizmete alınan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’na övgü. Hat dünyanın önde gelen gezi sitelerinden “loneyplanet.com” tarafından Avrupa’da gezilmesi gereken 6 demiryolu rotası arasında gösterildi.
16.05.2024Gündem
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruzKamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladıTürkiye'de 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin turizm verileri açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik. Yılsonu hedefi olan 60 milyon ziyaretçi hedefine uyumlu şekilde ilerliyoruz" dedi. Antalya'da milliyet farkı nedeniyle fazla ücret tahsil eden otele inceleme yapıldığını açıklayan Ersoy, 54 bin liralık cezanın otele uygulandığını ve fazla ücretin misafire geri iade edildiğini söyledi.
30.04.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.