Gezi Olayları

Gezi Olayları

Son dakika gezi olayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gezi olayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gezi olayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gezi Olayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gezi olayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.359 gezi olayları haberi bulunmuştur. Tüm gezi olayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç, Can Atalay kararına itirazlara ret kararları ile ilgili olarak, 'AYM'nin gerekçeli kararlarını görmek lazım. Gerekçeli karar henüz açıklanmadı. Terör suçları dokunulmazlık kapsamında değil. Anayasa'nın 83. maddesi açık.' dedi.
23.02.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür
Bakan Soylu: Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür Şişli'de Jandarma ve Sahil Güvenlik personelleriyle kahvaltı programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu " Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür. Son 6 yıl önce bu sayı 3 binler seviyesindeydi" dedi.
27.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin “Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği” dedi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Vatandaşımızın eksiğini gidermek bizim temel görevimizdir
Bakan Soylu: Vatandaşımızın eksiğini gidermek bizim temel görevimizdir Kağıthane'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bir vatandaşımızın bir eksiğini gidermek bizim temel görevimizdir. Burada size söz veriyoruz. Onların başını sıcak yuvaya koymadan onları yalnız bırakmayacağız, yanlarından ayrılmayacağız" dedi.
27.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tarihini güncelleyebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tarihini güncelleyebiliriz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Mevsim şartlarını dikkate alarak, belki tarihini biraz öne çekeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.
5.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Memur ve emekliye yüzde 25 zam
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Memur ve emekliye yüzde 25 zam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da "Sözleşmeliye Kadro Şöleni" programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranının yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı.
3.01.2023 Gündem
Destici: Asgari ücretin 8 bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum
Destici: Asgari ücretin 8 bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücrete ilişkin "Hem iş dünyamızı hem de işçi kardeşlerimizi düşünerek makul olan tespit ve tekliflerde bulunduk. Biz, yüzde 50 civarında bir teklifi önerdik. İnşallah yarın yüzde 50'lik bir artışla bu ilan edilecektir diye ümit ediyorum. 8 bin liranın üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum" dedi.
21.12.2022 Ekonomi
İstanbullulara müjde! Bakan Karaismailoğlu açıkladı, yeni metro hattı geliyor
İstanbullulara müjde! Bakan Karaismailoğlu açıkladı, yeni metro hattı geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "2053'e kadar 197 milyar dolar yatırım yapacağız. Hangi bölgede hangi projeye ihtiyaç varsa o projeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir bölge fark etmeden yapılıyor" dedi. Bakan Karaismailoğlu Çam ve Sakura metrosunun bu yıl bitmeden açacağının müjdesini verdi.
7.11.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: Bunun adı devrimdir, sahibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır
Bakan Soylu: Bunun adı devrimdir, sahibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, akışı tersine döndürüldüğü ve oyunun bozulduğu bir tabloyla karşı karşıya olunduğunu belirterek, "Bunun adı bir devrimdir. Bu devrimin sahibi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.
15.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 506 bin Suriyeli, güvenli hale getirilen bölgelere geri döndü
Bakan Soylu: 506 bin Suriyeli, güvenli hale getirilen bölgelere geri döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin sınır ötesi askeri harekatlarla terörden arındırarak güvenli hale getirdiği bölgelere 506 bin Suriyelinin gönüllü olarak geri döndüğünü, şu anda güvenli bölgeler için yeni bir proje başlatıldığını söyledi.
18.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li vekillerin eylemlerine dikkat çekerek "Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var. Bunlar terör örgütünün esiri" ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, "Bundan 1 ay önce Duran Kalkan bir talimat veriyor. 81 ilden Bursa Gemlik'e gideceksiniz ve burada protesto edeceksiniz. Türkiye'nin hiçbir yerinde adım attırılmadı" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalı
Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sözde milletvekili Salihe Aydeniz ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki eylem girişimine engel olan güvenlik mensuplarına fiili saldırıda bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık'ın dokunulmazlıkları kaldırılmalı, hak ettikleri cezaları alarak milletvekillikleri sonlandırılmalıdır" dedi.
14.06.2022 Siyaset
Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret temmuz zammı 2022 Cumhurbaşkanı son dakika açıklaması!
Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret temmuz zammı 2022 Cumhurbaşkanı son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı için yapılan tartışmalar devam ederken, Asgari ücrete zam gelecek mi? sorusunun yanıtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon farkı ve asgari ücret açıklaması yaptı.
13.06.2022 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya NATO mesajı: Kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya NATO mesajı: Kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ”Dün NATO Genel Sekreteri ile de konuştum. Şunu tüm dünyanın bilmesi lazım. NATO bir terör güvenliği sağlayacak teşkilat değildir. Şu anda İsveç de Finlandiya da terör örgütleri cirit atarken, Türkiye aleyhine bu kampanyalar yürütülürken, Yunanistan 9 ABD üssünün kurulmasına müsaade ederken kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin” dedi.
4.06.2022 Siyaset
Fatih Erbakan’dan ‘Gezi Davası’ açıklaması: Tasvip etmemiz mümkün değil
Fatih Erbakan’dan ‘Gezi Davası’ açıklaması: Tasvip etmemiz mümkün değil Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye’de dış bağlantılı Gezi olayları gibi kalkışmaları tasvip etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, davada verilen kararların da adil olup olmadığını söylemek için gerekçeli kararın beklenmesi gerektiğini söyledi.
29.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özel'e dava
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özel'e dava Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Doç. Dr. Hüseyin Aydın, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in 26 Nisan Salı günü Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasına istinaden Özel aleyhinde 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açıldığını duyurdu.
29.04.2022 Gündem
Bakan Soylu: Bunun adı vatana ihanettir
Bakan Soylu: Bunun adı vatana ihanettir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim jürimiz millet olursa, biz ancak yol alabiliriz. Batı tapınakçıları var bizim memlekette. Altılı mutabakatlarını bile büyükelçilere gönderiyorlar. Birkaç tanesi ifşa oldu diye başka bir büyükelçiye gönderiyorlar. Bunun adı vatana ihanettir" dedi.
31.03.2022 Siyaset
Destek ödemesi başladı! Bakan duyurdu: 100 bin liralık...
Destek ödemesi başladı! Bakan duyurdu: 100 bin liralık... Destek ödemesi başladı. Bakan resmen duyurdu. Yoğun ilgi gördü, yeni istihdamlar art arda geldi. KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı ile ilgili konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Biz bu programı ilan ettikten sonra aradan yaklaşık bir ay geçti. İstihdamı odağına alan bu programımız, yoğun ilgiyle karşılaştığını şu anda görebiliyoruz. Bugüne kadar firmalarımız 53 bin yeni istihdam için taahhütte bulundu. Biz de bu firmalara 100 bin liralık ödemelerini yapmaya başladık" dedi.
4.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında bozdurulan döviz miktarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında bozdurulan döviz miktarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomideki yeni yol haritası ve gündemdeki önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kur korumalı TL Vadeli Mevduat Sistemi'nin açıklanmasından sonra TL mevduatlarının 23.8 milyar liranın üzerinde arttığını belirterek, "Amacımız yatırımcı, sanayici, tasarruf sahibi vatandaşlarımız için kur oynaklığını azaltmak, TL'yi değerli hale getirmek, TL'nin değerine itibar katmaktır. Kur düzeyi serbest piyasa işleyişi içerisinde olması gereken seviyeye kendisi gelecektir. Para yatağında akar, bu yatağını da şimdi buluyor, buldu, daha iyi olacak" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan üreticileri stokçulukla ilgili uyararak, "Fahiş fiyat ve stokçuluk gibi yollara lütfen tenezzül etmeyin. Bunların sonuçları ağır olacaktır. Döviz kurundaki düşüşleri fiyatlara yansıtmayanlara gereken yaptırımları uygulayacağımızı söylemek istiyorum" dedi.
24.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması: Yasa hazır Meclis'e gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması: Yasa hazır Meclis'e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Körfez ülkeleri ve Azerbaycan ile swap görüşmeleri var olumlu haberler geliyor. Kripto para yasası hazır, gecikmeden Meclis'e göndererek bu konuda adım atacağız. Kura dayalı TL mevduatında vatandaş Merkez Bankası'nın garantör olduğunu görecek." dedi.
24.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz açıklaması: Benden başka bir şey beklemeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz açıklaması: Benden başka bir şey beklemeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında faiz eleştirilerine yanıt vererek, "Neymiş efendim faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin" dedi. Erdoğan ayrıca TÜSİAD'ın ekonomi ile ilgili açıklamasına sert tepki göstererek, "Ey TÜSİAD ve yavruları sizlere sesleniyorum. Siz tek göreviniz var yatırım, üretim, istihdam, büyüme. Siz bunu konuda ne yapıyorsunuz? Kalkıp hükümete saldırmanın farklı versiyonlarını aramayın. Bizimle baş edemezsiniz" ifadelerini kullandı.
19.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 2023 ve sonraki yıllarda Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Sadece Türkiye'deki 84 milyonun değil, bütün dünyadaki mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Daha adil bir dünya gece gündüz çalışma ile mümkün, daha adil bir dünyayı 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesiyle hep beraber kuracağız" dedi.
10.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hala erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim... Haziran 2023... 15-20 ayda seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi. Her seçim hayatidir. Şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi." dedi.
23.11.2021 Siyaset
AKM Cumhuriyetin 98. yılında açıldı! O detay dikkat çekti
AKM Cumhuriyetin 98. yılında açıldı! O detay dikkat çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlan Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nin açılışını cumhuriyetin 98. yılında gerçekleştirdi. Erdoğan, "Bu eser, eski Türkiye ve yeni Türkiye fotoğrafının en belirgin şekilde görüldüğü yerdir." sözlerine yer verdi. Erdoğan, "Burada yürütülecek her kültür sanat faaliyeti büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda kendi alanında atılmış bir adım olacaktır." ifadelerini kullandı.
29.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gezi Olayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gezi olayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.