Cıa

Cıa

Son dakika CIA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CIA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CIA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cıa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cıa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.036 cıa haberi bulunmuştur. Tüm cıa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
AİHM: Litvanya, CIA’nin 11 Eylül şüphelisine işkence yapmasına izin verdi
AİHM: Litvanya, CIA’nin 11 Eylül şüphelisine işkence yapmasına izin verdi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), dün yaptığı açıklamada CIA’nin Litvanya’da 11 Eylül şüphelisine gizli bir sorgulama merkezinde ‘insanlık dışı muamele’ gösterdiğini belirtti. AİHM, Litvanya’nın da buna izin vererek Avrupa insan hakları yasalarını ihlal ettiğine karar verdi.
17.01.2024 Dünya
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede...
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede... ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’a ziyarette bulundu. Yunan başkenti Atina’da temaslarda bulunan CIA Başkanı Burns’ün ABD üssünün bulunduğu Dedeağaç kentini ve Türkiye sınırını da ziyaret ettiği öne sürüldü. Burns iddiası netlik kazanmadı ancak bir gün sonra ABD’nin Atina Büyükelçisi’nin de bölgede teftişte bulunması dikkat çekti. Türkiye sınırına 40 km uzaklıktaki Dedeağaç, son dönemde ABD’nin Avrupa’daki en önemli lojistik limanlarından biri haline geldi.
8.06.2023 Dünya
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi Fransa'daki bir köy, sabah olduğunda adeta tımarhaneye döndü. Herkes garip davranıyordu. 11 yaşındaki çocuk büyükannesini boğmaya çalışırken, biri kendisinin öldüğünü, diğeri de ejderhalar gördüğünü söylüyordu. Çığlıklarla kendini camdan atan bile vardı. Yüzlerce kişinin aklının kaybetmesine, 7 kişinin de ölümüne sebep olan şey ise herkesi şaşkına çevirdi...
1.12.2022 Dünya
ABD Adalet Bakanı Garland, Trump’ın malikanesinin aranmasına ilişkin kararı şahsen onaylamış
ABD Adalet Bakanı Garland, Trump’ın malikanesinin aranmasına ilişkin kararı şahsen onaylamış ABD Adalet Bakanı Merrick Garland, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki mülkünün FBI tarafından aranması kararını şahsen onayladığını ve bunun kamuoyu yararı için paylaşıldığını açıkladı.
11.08.2022 Dünya
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu? El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri CIA tarafından Kabil'de düzenlenen operasyonla öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Adalet yerini buldu ve bu terörist lider artık yok" dedi. Peki, Eymen El Zevahiri kimdir? El Kaide lideri Eymen Zevahiri nasıl öldü, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
2.08.2022 Dünya
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Binlerce cana mal olan savaş son dönemde ülkenin doğusunda yoğunlaşmış durumda. Zira Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Haliyle dünya tabiri caizse Ukrayna'nın direnişinin sırrını çözmeye çalışıyor. ABD'den gelen açıklama ise bu gizem perdesini araladı. İşte savaşın kaderine etki eden kritik adım...
27.04.2022 Dünya
'NATO'nun bakışı değişti' diyen Yunan Savunma Bakanı Nikos Panayiotopulos'tan itiraf: Türkiye aleyhine konuşmak için en iyi zaman değil
'NATO'nun bakışı değişti' diyen Yunan Savunma Bakanı Nikos Panayiotopulos'tan itiraf: Türkiye aleyhine konuşmak için en iyi zaman değil Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panayiotopulos, Ukrayna savaşıyla birlikte NATO içinde Türkiye’ye bakışın değiştiğini söyleyerek, “Türkiye aleyhine konuşmanın zamanı değil” dedi.
15.04.2022 Dünya
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek?
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor, tüm dünya bölgeden gelen son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Patlak veren savaş kadar, Volodymyr Zelenski ve Vladimir Putin’in de hal ve hareketleri de konuşuluyor. Son günlerde Rus lideri hakkında ortaya atılan iddialar, Moskova yönetiminde değişiklik olacak beklentisini gündeme getirdi. Tüm şimşekleri üstüne çeken Putin ile ilgili darbe, hastalık ve suikast iddiaları doğru mu? Eğer yönetimde değişiklik olursa Putin’in yerine geçmesi muhtemel isimler kimler? İşte detaylar...
12.03.2022 Dünya
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. Türk basınının duayen ismi Uğur Mumcu'nun ölümünün üzerinden tam 29 yıl geçti. Mumcu, katledilişinin 29’uncu yılında bugün törenlerle anılıyor.
24.01.2022 Gündem
CIA gizemli hastalık için harekete geçti! ABD'den Rusya'ya sert tepki geldi: Bedelini ödersiniz...
CIA gizemli hastalık için harekete geçti! ABD'den Rusya'ya sert tepki geldi: Bedelini ödersiniz... ABD ile Rusya arasında Ukrayna'da yaşanan gerilime 'Gizemli hastalık' olayı da eklendi. İlk kez Küba'nın başkenti Havana'da görülmeye başlanan ve ABD'li diplomat ve istihbarat görevlilerinde açıklanamayan semptomlara yol açan gizemli hastalık için, CIA devreye girdi. Washington Post, ABD'nin istihbarat liderinin Moskova'yı işaret ederek 'bedelini ödersiniz' dediğini yazdı...
25.11.2021 Dünya
ABD ve Rusya arasında kritik temas
ABD ve Rusya arasında kritik temas Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR) Başkanı Sergey Narışkin ile ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns'un Moskova'da bir araya geldikleri bildirildi.
3.11.2021 Dünya
Eski ABD Dışişleri Bakanı Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Eski ABD Dışişleri Bakanı Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Eski ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
18.10.2021 Dünya
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle!
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle! CHP cumhurbaşkanlığı adaylığı krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan hamleler peş peşe geliyor. İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sonrası Diyarbakır programı CHP içinde tartışmaları iyiden iyiye alevlendirdi.
18.10.2021 Siyaset
ABD ordusu ve istihbaratı Kabil'deki saldırıda  birbirini suçladı
ABD ordusu ve istihbaratı Kabil'deki saldırıda birbirini suçladı ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Kenneth McKenzie, aynı aileden 7'si çocuk 10 sivilin hayatını kaybettiği Afganistan'ın başkenti Kabil'deki saldırıyı alınan acil istihbarat üzerine gerçekleştirdiklerini iddia ederken, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ise saldırıdan hemen önce saldırı alanında sivillerin bulunduğu konusunda orduyu uyardıklarını ileri sürdü.
18.09.2021 Dünya
Kovid-19'a 'aldatmaca' demişti! Eski CIA görevlisi koronavirüsten öldü
Kovid-19'a 'aldatmaca' demişti! Eski CIA görevlisi koronavirüsten öldü Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin yaptığı bir açıklamada, virüs için 'aldatmaca' ifadesini kullanan eski CIA görevlisi Robert David Steele, Kovid-19'a yakalandıktan kısa süre sonra hayatını kaybetti. Robert David Steele, yaptığı paylaşımda, "Bugün Covid dedikleri şey için test yaptırdım, pozitif çıkmasına rağmen aşı yaptırmayacağım ama sonuçta ciğerlerim çalışmıyor." ifadelerine yer vermişti.
2.09.2021 Dünya
ABD mahkemesinden Kaşıkçı cinayetindeki 'tehdit kayıtları' için karar
ABD mahkemesinden Kaşıkçı cinayetindeki 'tehdit kayıtları' için karar Federal Temyiz Mahkemesi, CIA ve başka istihbarat örgütlerinin, cinayete kurban giden gazeteci Cemal Kaşıkçı’ya yönelik tehditlerden haberdar olduğunu gösteren kayıtların varlığını teyit etmek zorunda olmadığına karar verdi.
27.08.2021 Dünya
Havana Sendromu nedir? Havana Sendromu belirtileri neler?
Havana Sendromu nedir? Havana Sendromu belirtileri neler? CIA Başkanı William Burns, 100 CIA çalışanının, Havana sendromu olarak anılan rahatsızlığı yaşadığını söyledi. William Burns, olayda Rusya'nın sorumlu olabileceğini ancak kesin yargıya varmadan soruşturmanın ilerlemesini beklemek gerektiğini söyledi. CIA Başkanı William Burns, 100 CIA çalışanının, Havana sendromuyla mücadele ettiğini açıklamasının ardından Havana Sendromu hakkında merak edilenler de arttı. Havana Sendromu nedir, Havana Sendromu belirtileri nelerdir?
23.07.2021 Gündem
CIA'de 'Havana' paniği! Rusya'ya şok suçlama
CIA'de 'Havana' paniği! Rusya'ya şok suçlama CIA Başkanı William Burns, 100 ajanın, Havana sendromuna yakalandığını duyurdu. Burns, olayda Rusya'nın sorumlu olabileceğini söyledi.
23.07.2021 Dünya
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı...
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı... Dünya genelinde kısa süreli ev kiralama hizmeti veren Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçekler ortaya çıktı. Eski Airbnb çalışanlarının iddialarına göre, kiralanan evlerde yaşanan korkunç olayları örtbas etmek için şirket her yıl 50 milyon dolar para harcıyor...
22.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cıa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cıa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.