Helikopter Düştü

Helikopter Düştü

Son dakika Helikopter düştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Helikopter düştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Helikopter düştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Helikopter Düştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan helikopter düştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 680 helikopter düştü haberi bulunmuştur. Tüm helikopter düştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malezya'da Kraliyet donanma helikopterleri havada çarpıştı!
Malezya'da Kraliyet donanma helikopterleri havada çarpıştı! Malezya'nın Lumut kasabasında Kraliyet Donanması'nın askeri geçit töreni için yapılan askeri prova sırasında iki donanma helikopteri havada çarpışması sonucu en az 10 kişi hayatını kaybetti. Kraliyet Donanması, "Tüm kurbanların olay yerinde öldüğü doğrulandı ve kalıntılar kimlik tespiti için Lumut Askeri Hastanesine gönderildi" dedi.
23.04.2024 Gündem
ABD’de kaybolan askeri helikopterin akıbeti belli oldu
ABD’de kaybolan askeri helikopterin akıbeti belli oldu ABD ordusu Nevada'dan California'ya gittiği sırada irtibatın kesildiği helikopterin düştüğünü, içindeki 5 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu.
8.02.2024 Dünya
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesine iniş yapmak isteyen helikopter, kırım geçirdi. Özel bir kliniğe ait olan helikopterdeki N.C. ve B.C. kazayı yara almadan atlattı.
16.09.2023 Gündem
ABD askeri helikopteri düştü! Ölü ve yaralılar var
ABD askeri helikopteri düştü! Ölü ve yaralılar var Avustralya'da uzak bir tropik adaya çakılan Osprey helikopteri 23 ABD askeri taşıyordu, üç denizcinin öldüğü açıklandı. Yaralılardan beşinin durumu ağır.
27.08.2023 Dünya
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı Kuzeydeki Duhok yakınlarında akşam saatlerinde bir dağın yamacına çakılan helikopterin hangi ülkeye ait olduğu henüz bilinmiyor. Yerel medya, Eurocopter AS350 tipi araçtaki yedi kişinin tümünün PKK'lı olduğunu yazdı.
16.03.2023 Dünya
Bayraktar TB2'yi bir ülke daha istedi! 370 milyon dolarlık sözleşme imzalandı
Bayraktar TB2'yi bir ülke daha istedi! 370 milyon dolarlık sözleşme imzalandı Baykar ile Kuveyt Savunma Bakanlığı arasında Bayraktar TB2 ihracatına yönelik sözleşme imzalandı. 2019 Temmuz ayından bu yana devam eden süreçte, Amerika, Avrupa ve Çin’den önemli firmaların yer aldığı rekabetin kazananı Türk firması Baykar oldu.
18.01.2023 Ekonomi
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Kiev'de helikopter düştü! İçişleri bakanı hayatını kaybetti
Kiev'de helikopter düştü! İçişleri bakanı hayatını kaybetti Ukrayna’nın Kiev bölgesine bağlı Brovary şehrinde bir anaokulunun ve bir binanın yanına helikopter düştü. Kazanın ardından yangın çıkarken, bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
18.01.2023 Dünya
Kiev'de helikopter düştü! İçişleri bakanı hayatını kaybetti, kaza mı, suikast mi?
Kiev'de helikopter düştü! İçişleri bakanı hayatını kaybetti, kaza mı, suikast mi? Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarında, Brovary kentinde bir anaokulunun yanına helikopter düştü. Kazada ilk belirlemelere göre İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy, yardımcısı ve bakanlık müsteşarı dahil 18 kişi yaşamını yitirdi. Öte yandan korkunç olayın kaza mı, suikast mi olduğu merak ediliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
18.01.2023 Dünya
Bursa'da tek motorlu uçak düştü! Acı haberi vali duyurdu: 2 kişi hayatını kaybetti
Bursa'da tek motorlu uçak düştü! Acı haberi vali duyurdu: 2 kişi hayatını kaybetti Bursa'da doğal gaz çevrim santralinin olduğu araziye, tek motorlu uçak düştü. Kazada uçaktaki Hakan Köksal (54) ile Burcu Sağlam (22) hayatını kaybetti.
1.12.2022 Gündem
Güney Kore'de helikopter düştü: 5 ölü
Güney Kore'de helikopter düştü: 5 ölü Güney Kore'nin Gangwon eyaletinde meydana gelen helikopter kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.
27.11.2022 Dünya
Denizli'de yangın söndürme helikopteri düştü! Ölü ve yaralılar var
Denizli'de yangın söndürme helikopteri düştü! Ölü ve yaralılar var Kastamonu'dan Marmaris'teki yangın söndürme çalışmalarına destek için giden yangın söndürme helikopterinin Denizli'nin Çardak ilçesi yakınlarında düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
21.09.2022 Gündem
Marmaris’teki orman yangını kontrol altına alındı
Marmaris’teki orman yangını kontrol altına alındı Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün saat 12.30 sıralarında çıkan orman yangını, bugün saat 07.30 sıralarında kontrol altına alındı. Muğla Valisi Orhan Tavlı, "Marmaris’te meydana gelen orman yangınını kontrol altına alabilmek için tüm ekiplerimiz canla başla mücadele etti. Ormanın kahramanları son alev sönene kadar yeşil vatanı korumak için gece gündüz demeden mücadele etti. Yangın kontrol altına alındı" dedi.
22.09.2022 Gündem
Meksika’da askeri helikopter düştü! 14 kişi hayatını kaybetti
Meksika’da askeri helikopter düştü! 14 kişi hayatını kaybetti Meksika'da uyuşturucu çetesi lideri Rafael Caro Quintero'ya yönelik operasyonda askeri helikopterin düşmesi sonucu 14 kişi öldü
16.07.2022 Dünya
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü!
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü! ABD'nin Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Upper Darby İtfaiye Şefi Derrick Sawyer de "olağanüstü" olarak nitelendirdiği kazada can kaybı olmamasından dolayı duyduğu şaşkınlığı dile getirdi.
11.01.2022 Dünya
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü!
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü! ABD'nin Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Upper Darby İtfaiye Şefi Derrick Sawyer de "olağanüstü" olarak nitelendirdiği kazada can kaybı olmamasından dolayı duyduğu şaşkınlığı dile getirdi.
11.01.2022 Dünya
İsrail’de askeri helikopter düştü!
İsrail’de askeri helikopter düştü! İsrail’in Hayfa kenti açıklarında içinde 3 mürettebatın bulunduğu İsrail Savunma Kuvvetleri’ne ait bir helikopterin düştüğü bildirildi.
3.01.2022 Dünya
Tokat'ta, 'helikopter düştü' ihbarı asılsız çıktı
Tokat'ta, 'helikopter düştü' ihbarı asılsız çıktı Tokat'ta 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan kişinin ‘Askeri helikopter düştü’ ihbarı, ekipleri harekete geçirdi. Bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı aramalarda ihbarın asılsız olduğu belirlendi.
18.12.2021 Yaşam
Hindistan Genelkurmay Başkanını taşıyan helikopter düştü
Hindistan Genelkurmay Başkanını taşıyan helikopter düştü Hindistan hava kuvvetlerine ait bir helikopter, ülkenin güneyindeki Tamil Nadu eyaletinde düştü. Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat’ın da bulunduğu helikopterin neden düştüğü henüz bilinmiyor. Toplamda 14 kişinin bulunduğu helikopterden şu ana kadar 3 kişinin kurtarıldığı ve hastanede tedavi altına alındığı açıklandı.
8.12.2021 Vatan TV
Hindistan’daki helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Rawat hayatını kaybetti
Hindistan’daki helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Rawat hayatını kaybetti Hindistan'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat ve eşinin de aralarında bulunduğu 13 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
8.12.2021 Dünya
Azerbaycan'da askeri helikopter düştü! Şehit ve yaralılar var
Azerbaycan'da askeri helikopter düştü! Şehit ve yaralılar var Son dakika haberi... Azerbaycan'da askeri helikopterin tatbikat sırasında düştüğü açıklandı. Olayda şehit ve yararlılar olduğu belirtildi.
30.11.2021 Dünya
Fransa'da helikopter düştü: 1 kişi öldü
Fransa'da helikopter düştü: 1 kişi öldü Fransa’nın güneydoğusunda Isere kentinde helikopterin düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.
12.09.2021 Dünya
Meksika'da askeri helikopter kalkıştan dakikalar sonra düştü: 4  yaralı
Meksika'da askeri helikopter kalkıştan dakikalar sonra düştü: 4 yaralı Meksika'nın Hidalgo eyaletinde, askeri helikopterin 50 metre yükseldikten sonra şiddetli fırtına etkisiyle düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
26.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Helikopter Düştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki helikopter düştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.