Kılıçdaroğlu: Bu defter kapanmış bir defter değildir
Kılıçdaroğlu: Bu defter kapanmış bir defter değildir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon ve Balyoz davalarında tutuklanan emekli Tümamiral Deniz Kutluk'u evinde ziyaret ederek, "Devletin onlara özür borcu var. Her ne kadar bir terör örgütü ile iş birliği yapılıp bu kumpas kurulduysa da Balyoz kumpası ki bunların içinde en acımasızıdır. Bugün 3 veya 5 kişiyi cezalandırarak bu defteri kapatamazsınız. Bu defter kapanmış bir defter değildir" dedi.
6.07.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bizim bir helalleşme süreci başlatmamız lazım
Kılıçdaroğlu: Bizim bir helalleşme süreci başlatmamız lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bizim bir helalleşme süreci başlatmamız lazım. Bizi tanımanız lazım. Ne söylediğimizi dinlemeniz lazım. İyiye gitmeyen bir süreç var, Türkiye'yi buradan çekip çıkartmamız lazım dedi.
28.09.2021 Siyaset
'PKK ile hellaleşmeye hazırız!'
'PKK ile hellaleşmeye hazırız!' Şırnak, Hakkari ve Van'da PKK'ya karşı güvenlik güçlerinin yanında korucularıyla yıllarca terörle mücadeleye destek veren 30 bin kişilik Jirki aşiretinin liderlerinden Cemil Öter, çözüm sürecine destek vererek, PKK ile helalleşmeye hazır olduklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Hesaplaştık ama helalleşmedik'
'Hesaplaştık ama helalleşmedik' Derya Tuna'dan çok konuşulacak açıklama!
19.03.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri