Helal

Helal

Son dakika Helal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Helal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Helal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Helal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan helal gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.528 helal haberi bulunmuştur. Tüm helal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
İcma Nedir? İcma Çeşitleri Ve Örnekleri Nelerdir?
İcma Nedir? İcma Çeşitleri Ve Örnekleri Nelerdir? Fıkıh en sık bilinen İslam ilimleri arasında yer alır. Fıkıh ilminin pek çok farklı terimi vardır. Fıkıh ilmine ait olarak bilinen terimlerden biri de icmadır. İcma, hadisler ile Kuran’da kapalı anlamı olan ve Muhammed (s.a.v.)’in ümmetinden olan bazı hükümleri açığa çıkarmak için emek veren bazı müctehidlerin Hz. Muhammed (s.a.v.)‘in vefat ettikten sonra, herhangi bir dönemde bir konu üzerinde edilmiş olan bir fikir birliği anlamına da gelir.
22.04.2024 Gündem
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzı RGYAS borsa kodu ile 17 Nisan’da başladı, 19 Nisan’a kadar devam edecek. Halka arz fiyatı ise pay başına 135 lira olarak belirlendi. Şirketin, nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 lira olan payları satışa çıkacak. Böylece, şirketin yüzde 10,08'i halka açılmış olacak. Borsa İstanbul Kodu 'RGYAS' olan şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Söz konusun halka arzın ardından Rönesans halka arzının kaç lot vereceği, katılım endeksine uygun olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. İşte Rönesans Gayrimenkul halka arzına dair merak edilen detaylar…
18.04.2024 Ekonomi
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki!
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Ümit Özlale İYİ Parti'den  istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin üzerine İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa etti.
8.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da oyunu kullandı. "Bugün benim için duygusal bir gün çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı" dedi.
31.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok CHP'deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, "Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. Özcan ise, "Biz siyasetçiyiz. Toplumumuza hizmet etmek için partimize bir bina kazandırdık. Onu da herhangi bir yerden haram paralarla değil, her partilinin alın teriyle kazandığı helal paralarla elde ettik. Bundan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Dışı Tofaş, içi BMW! 400 bin TL harcadı, satmayı düşünmüyor
Dışı Tofaş, içi BMW! 400 bin TL harcadı, satmayı düşünmüyor Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı?
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı? Ramazan ayında kişisel bakımlarını ihmal etmek istemeyenler, lazer epilasyonun oruç üzerindeki etkilerini öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Lazer uygulanan bölgelerin oruçlu iken önemli olduğu düşünülerek, Diyanet'in konuyla ilgili açıklamaları merak konusu oldu. Peki, Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı, oruçluyken lazer epilasyon yaptırmak orucu bozar mı, kaza gerektirir mi?
8.03.2024 Dini Bilgiler
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti Sosyal ve toplumsal belediyeciliği elden bırakmayan, Türkiye’ye örnek çalışmalarla dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 50 Ceyhanlı komşusunun yarasına merhem oldu. İlçe genelinde yiyecekten giyeceğe, ısınmadan barınmaya, beslenmeden kişisel bakıma kadar ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarını düşünen Başkan Hülya Erdem, 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.
4.03.2024 Adana
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, en düşük işçi maaşını 43 bin liraya yükseltti, maaş zam aralığını da memur maaşına endeksledi.
27.02.2024 Adana
Adana Demirspor’da Murat Sancak başkanlığı bıraktı! "Nedenini sezon sonu anlatırım"
Adana Demirspor’da Murat Sancak başkanlığı bıraktı! "Nedenini sezon sonu anlatırım" Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak, başkanlığı bıraktığını duyurdu. Sancak, "Öyle gerektiği için nedenini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz’ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin ama verin." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Adana
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ne yapsam sizin hakkınızı ödeyemem. 35 bin lira maaş ile bir rekora imza attık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.
20.02.2024 Adana
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu Limak çimento kaç lot verir, Limak Çimento hisse helal mi? Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz oluyor. 14-15-16 Şubat tarihlerinde talep toplayacak olan Limak Doğu Anadolu Çimento’nun kaç lot vereceği ile katılım endeksine uygun olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Limak halka arz ne kadar verir, Limak Çimento halka arz nasıl alınır?
16.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Helal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki helal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.