Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati

Son dakika Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazine ve maliye bakanı nureddin nebati gelişmeleri de dahil olmak üzere 620 hazine ve maliye bakanı nureddin nebati haberi bulunmuştur. Tüm hazine ve maliye bakanı nureddin nebati haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart 2023 dönemini kapsayan yılın 1'inci çeyreğinde ekonominin yüzde 4 büyüdüğünü açıkladı. Büyüme rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, şunları söyledi: “Türkiye ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre reel yüzde 4,0 büyüme kaydetmiştir. Böylece ülkemiz, verisi açıklanan AB ve OECD ülkeleri arasında yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır” dedi.
31.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Ekonomik güven endeksi son 20 ayın en yüksek seviyesine ulaştı
Bakan Nebati: Ekonomik güven endeksi son 20 ayın en yüksek seviyesine ulaştı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Ekonomik güven endeksi mayıs ayında bir önceki aya göre 1,5 puan artarak 103,7 olmuş ve son 20 ayın en yüksek seviyesine ulaşmıştır" dedi.
29.05.2023 Ekonomi
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Bakan Nebati: Bugün Türkiye’nin günü, bugün ümmetin, bayrağın, devletin, milletin, vatanın günü
Bakan Nebati: Bugün Türkiye’nin günü, bugün ümmetin, bayrağın, devletin, milletin, vatanın günü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından yaptığı açıklamada vatandaşlara teşekkür ederek, "Bugün Türkiye’nin günü, bugün ümmetin, bayrağın, devletin, milletin, vatanın günü” dedi.
28.05.2023 Gündem
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Nebati'nin sandığından Erdoğan çıktı!
Bakan Nebati'nin sandığından Erdoğan çıktı! Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında, Mersin'de, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin oyunu kullandığı 1176 numaralı sandıkta, 305 oy kullanıldı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bir gün terör örgütünün sözcüsü gibi konuşuyorlar, ertesi gün aşırı sağcı oluyorlar, sonraki gün dindar kesilmeye karar veriyorlar, daha sonra laikliğin tek bekçisi kesiliyorlar. Böyle bir siyaset, bu milletin vicdanında, hissiyatında, fikriyatında yer bulamaz. İsterdik ki, bu seçim süreci ilkeli, temiz bir rekabet içinde ilerlesin" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
BDDK'dan bankalarla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama
BDDK'dan bankalarla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bankalar hakkında beyan edilen, belge ve bilgiye dayanmayan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
BDDK'dan bankalarla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama
BDDK'dan bankalarla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bankalar hakkında beyan edilen, belge ve bilgiye dayanmayan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
24.05.2023 Ekonomi
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023?
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023? Asgari ücret ne kadar olacak 2023, asgari ücrete ara zam var mı? sorularının yanıtı belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'in Erdemli ilçesinde Mersinli işadamı Hüseyin Çalışkan'ın otelinde düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya geldi ve asgari ücrete ara zam konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, asgari ücrete ara zam gelecek mi?
23.05.2023 Çalışan Hakları
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya gelirken, dikkat çeken asgari ücret zammı açıklaması yaptı.
23.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır
Bakan Nebati: Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Salgın döneminde dünya küçülürken Türkiye büyümüştür. Türkiye, 2021 yılında yüzde 11,4’lük güçlü büyümesinin ardından, Rusya-Ukrayna Savaşı’yla birlikte emtia fiyatlarının tüm dünyada fırladığı 2022 yılında yüzde 5,6’lık büyüme kaydetmeyi başarmış, bu performansıyla birçok ülkeye fark atmıştır" dedi.
22.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den Kur Korumalı Mevduat açıklaması
Bakan Nebati'den Kur Korumalı Mevduat açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bugün toplam 2,3 trilyon liraya ulaşan Kur Korumalı Mevduat uygulamasının bütçeye maliyeti giderek azalmaya devam etmiş, toplamda 95,3 milyar lira olarak gerçekleşmiştir." dedi.
21.05.2023 Ekonomi
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: İşsizlik 2018'den bu yana ilk kez tek haneye düştü
Bakan Nebati: İşsizlik 2018'den bu yana ilk kez tek haneye düştü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "İşsizlik oranı yüzde 9,9'a gerilerken, 2018 yılı birinci çeyrekten bu yana üç aylık bazda ilk kez tek haneye düşmüştür" dedi.
17.05.2023 Ekonomi
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne siyasi isimlerden tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre… doğru yoldayız. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.' ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise, 'Cumhurbaşkanımıza ahlaksızca saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum.' dedi.
17.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Bakan Nebati aday olduğu Mersin'de oyunu kullandı
Bakan Nebati aday olduğu Mersin'de oyunu kullandı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, aday olduğu Mersin'de oyunu kullandı. Bakan Nebati, "Tabii seçim sonuçlarını hep beraber göreceğiz ama gerek sandıklara katılımın çok yüksek oluşu, gerek seçim kampanyası boyunca vatandaşların Cumhur İttifakı'na olan desteği seçim sonucunun hangi yönde olacağına işaret ediyor" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Akdeniz Bilişim Zirvesi ve Bilişim Fuarı'nı her yıl düzenleyeceğiz
Bakan Nebati: Akdeniz Bilişim Zirvesi ve Bilişim Fuarı'nı her yıl düzenleyeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Gençlerimize sunacağımız tüm bu kapsayıcı destek ve gayretlerimizi uluslararası bir zemine de taşıyacağız. Akdeniz'e kıyısı olan ülkeleri davet ederek uluslararası ve geniş katılımlı Akdeniz Bilişim Zirvesi ve Bilişim Fuarı'nı her yıl düzenleyeceğiz" dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den sanayi üretimine ilişkin açıklama
Bakan Nebati'den sanayi üretimine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından sanayi üretimine ilişkin açıklamalarda bulundu.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Faiz artırımı söz konusu değil
Bakan Nebati: Faiz artırımı söz konusu değil Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Bakan Nebati, "Faiz artırımı söz konusu değil, bu çok net değil" dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den CNN Türk'te flaş enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den CNN Türk'te flaş enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati enflasyon ne zaman düşer sorusuna, " Enflasyon ile mücadelemiz batının yaptığı gibi çok sert, sonu ne olursa olsun, insanlar işsiz kalsın anlayışının dışında. Tek haneli enflasyon ile ilgili, çok sert olarak değil kademeli olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini söylüyoruz' dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Nebati, 'Enflasyon düşme eğilimini devam ettirerek aşağı doğru yoluna devam ediyor' dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den döviz ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den döviz ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
6.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazine ve maliye bakanı nureddin nebati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.