Hayal Köseoğlu

Hayal Köseoğlu

Son dakika Hayal Köseoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hayal Köseoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hayal Köseoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayal Köseoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayal köseoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 hayal köseoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hayal köseoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da  Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü Farah Zeynep Abdullah, bu yıl 80’inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali’nin yan etkinliği Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü.
1.09.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'ndan özel hayatına dair itiraflar: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim
Hayal Köseoğlu'ndan özel hayatına dair itiraflar: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim Bir dönem ekranlara damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Pelin karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu.
1.09.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu itirafıyla şaşırttı! 'Yeme bozuklukları havalı değildir'
Hayal Köseoğlu itirafıyla şaşırttı! 'Yeme bozuklukları havalı değildir' Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Pelin' karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Köseoğlu, son olarak itirafıyla dikkat çekti. Ödül gecesine kendi tasarladığı elbiseyle çıkan oyuncu, kıyafetinin üzerine yazdığı yazıya da açıklık getirdi.
15.06.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu deniz sezonunu açtı!
Hayal Köseoğlu deniz sezonunu açtı! Mucize Doktor dizisinde 'Açelya' karakteriyle yıldızı parlayan Hayal Köseoğlu, yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala tatil sezonunu açtı. 30 yaşındaki oyuncu denize girerken çekilen bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı.
16.05.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor ve Mahkum gibi başarılı projelerdeki performansıyla beğeni toplayan Hayal Köseoğlu, , iç çamaşırıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
Bircan Bali'ye tepki yağıyor!  "Bileğini güzel kamufle etmiş"
Bircan Bali'ye tepki yağıyor! "Bileğini güzel kamufle etmiş" Oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın intihar ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Oyuncu iddialardan sonra bileklerinin fotoğrafını paylaşmak zorunda kaldı. Bircan Bali Hafsanur Sancaktutan'ın intihara teşebbüs ettiği iddiasını sürdürünce sosyal medyada büyük tepki çekti.
20.02.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'ndan yeni imaj!
Hayal Köseoğlu'ndan yeni imaj! Mucize Doktor dizisinde gösterdiği performans ile akıllara kazınan Hayal Köseoğlu, şimdilerde sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Hayal Köseoğluson olarak yeni imajıyla takipçilerinin karşısına çıktı.
19.12.2022 Magazin
Hayal Köseoğlu: Sektörde çok tatsız deneyimlerim var
Hayal Köseoğlu: Sektörde çok tatsız deneyimlerim var Oyuncu Hayal Köseoğlu, önceki gün oyunculuk sektörü hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Köseoğlu, önceki gün ünlü bir kozmetik markasının yeni yıl davetinde boy gösterdi. Davette gazetecilerle bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü isim, sektörde görmek istemediği bir isim olduğunu itiraf etti.
8.12.2022 Magazin
Hayal Köseoğlu isyan etti! 'Yarış atı gibi rekabet halinde olmaktan bıktım'
Hayal Köseoğlu isyan etti! 'Yarış atı gibi rekabet halinde olmaktan bıktım' Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında olan Hayal Köseoğlu kadınların güzel olmak için çok zaman harcadığını söyledi ve bu düzeni eleştirdi.
24.08.2022 Magazin
Hayal Köseoğlu'ndan bikinili paylaşım!
Hayal Köseoğlu'ndan bikinili paylaşım! Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veren Hayal Köse, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor.
4.08.2022 Magazin
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun mini şortlu paylaşımı nefes kesti!
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun mini şortlu paylaşımı nefes kesti! Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandıran ve daha önce Mucize Doktor, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var gibi bir çok farklı yapımda rol alan Hayal Köseoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, bu kez paylaştığı mini şortlu pozlarıyla nefes kesti.
1.07.2022 Magazin
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu’nun paylaşımına yorum yağdı: ‘Benim bayramım sensin’
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu’nun paylaşımına yorum yağdı: ‘Benim bayramım sensin’ Şimdilerde Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandıran ve daha önce Mucize Doktor, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var gibi pek çok yapımda rol almış olan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Köseoğlu, bu kez paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla olay oldu.
2.05.2022 Magazin
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor!
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor! Hayal Köseoğlu, Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova'nın başrolünü paylaştığı Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veriyor. Yedinci Koğuştaki Mucize, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var, Özgür Dünya, Bir Nefes Daha, Beni Sevenler Listesi ve Muzize Doktor gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımlarıyla beğeni topluyor. İşte, Mahkum Sasha’sı Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımları ve hayatı…
14.04.2022 Magazin
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca’nın avukatı Levent Karakoç, “Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak” dedi.
9.03.2022 Magazin
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu dekoltesiyle adından söz ettirdi! 'Silikonun patlayacak!'
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu dekoltesiyle adından söz ettirdi! 'Silikonun patlayacak!' Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı Mahkum dizisi, seyirciyi tarafından sevildi. Mahkum dizisinin tehlikeli güzeli Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu. Köseoğlu'na 'Ayıp denen bir şey kalmamış', 'Silikonların patlayacak' gibi yorumlar yapıldı.
9.03.2022 Magazin
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu! Mahkum dizisi gün sayıyor! Yeni dizi için geri sayım başladı! Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek Mahkum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Mahkum dizisinin senaryosunu ise Uğraş Güneş uyarlıyor. Peki, Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
10.12.2021 Gündem
Hayal Köseoğlu'nun 'Görkem'li tatili!
Hayal Köseoğlu'nun 'Görkem'li tatili! Final yapan ‘Mucize Doktor’ dizisindeki rol arkadaşları ile geçen ay tatile çıkan oyuncu Hayal Köseoğlu, şimdi de Görkem Kasal ile tatil yapıyor.
15.08.2021 Magazin
'Mucize Doktor'un yıldızları tatilde
'Mucize Doktor'un yıldızları tatilde 'Mucize Doktor'un final yapmasıyla birlikte dizi oyuncuları Sinem Ünsal, Hayal Köseoğlu, Hazal Türesan ve Merve Bulut kız kıza tatile çıktı.
29.05.2021 Magazin
Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı: “Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor” Mucize Doktor 34. son bölümde neler oldu?
Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı: “Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor” Mucize Doktor 34. son bölümde neler oldu? Mucize Doktor 34. Bölümünü geride bıraktı. Dizinin hayranları 35. Bölüm ile ilgili araştırmaya başladı. Mucize Doktor 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Mucize Doktor yeni bölümde, Ali Vefa sevgilisi Nazlı'ya hastanede yatan babası hakkında bilgi verirken, "Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor" sözleri Nazlı'yı gözyaşlarına boğuyor. İşte Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı…
23.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayal Köseoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayal köseoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.