Mucize Doktor

Mucize Doktor

Son dakika Mucize Doktor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mucize Doktor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mucize Doktor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mucize Doktor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mucize doktor gelişmeleri de dahil olmak üzere 595 mucize doktor haberi bulunmuştur. Tüm mucize doktor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ya Çok Seversen Aydos'u kim oynuyor? Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Aydos'u kim oynuyor? Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Aydos Arcalı'yı Adin Külçe canlandırıyor. Kanal D'de yayınlanan diziden Aydos Arcalı karakyerini canlandıran Adin Külçe kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Hayal Köseoğlu deniz sezonunu açtı!
Hayal Köseoğlu deniz sezonunu açtı! Mucize Doktor dizisinde 'Açelya' karakteriyle yıldızı parlayan Hayal Köseoğlu, yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala tatil sezonunu açtı. 30 yaşındaki oyuncu denize girerken çekilen bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı.
16.05.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor ve Mahkum gibi başarılı projelerdeki performansıyla beğeni toplayan Hayal Köseoğlu, , iç çamaşırıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'ndan yeni imaj!
Hayal Köseoğlu'ndan yeni imaj! Mucize Doktor dizisinde gösterdiği performans ile akıllara kazınan Hayal Köseoğlu, şimdilerde sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Hayal Köseoğluson olarak yeni imajıyla takipçilerinin karşısına çıktı.
19.12.2022 Magazin
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Magazin
Seda Bakan kızlarını paylaştı!
Seda Bakan kızlarını paylaştı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
18.09.2022 Magazin
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı!
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı! Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
17.07.2022 Magazin
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun mini şortlu paylaşımı nefes kesti!
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun mini şortlu paylaşımı nefes kesti! Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandıran ve daha önce Mucize Doktor, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var gibi bir çok farklı yapımda rol alan Hayal Köseoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, bu kez paylaştığı mini şortlu pozlarıyla nefes kesti.
1.07.2022 Magazin
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu!
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu! Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle ünlenen Taner Ölmez kızı Zeynep ile tatil pozunu paylaştı. Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin bebeklerine beğeni yağdı.
26.06.2022 Magazin
Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim? Taner Ölmez’in ağabeyi mi?
Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim? Taner Ölmez’in ağabeyi mi? Taylan Özgür Ölmez kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kimdir? İbo Show konukları arasında yer alan Taylan Özgür Ölmez’in hayatı hakkında araştırma yapılıyor. İşte İbo Show konukları arasında yer alan Taylan Özgür Ölmez ile ilgili merak edilenler…
11.05.2022 Televizyon
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu’nun paylaşımına yorum yağdı: ‘Benim bayramım sensin’
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu’nun paylaşımına yorum yağdı: ‘Benim bayramım sensin’ Şimdilerde Mahkum dizisinde Sasha karakterini canlandıran ve daha önce Mucize Doktor, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var gibi pek çok yapımda rol almış olan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Köseoğlu, bu kez paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla olay oldu.
2.05.2022 Magazin
Taner Ölmez kızı Zeynep ile ilk fotoğrafını paylaştı!
Taner Ölmez kızı Zeynep ile ilk fotoğrafını paylaştı! 'Mucize Doktor' dizisinde canlandırdığı 'Doktor Ali Vefa' karakteriyle sempati toplayan Taner Ölmez, geçtiğimiz hafta baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Taner Ölmez, şimdi ise kızıyla ilk fotoğrafını paylaştı.
24.04.2022 Magazin
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu bebeklerine kavuştu!
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu bebeklerine kavuştu! Geçtiğimiz yıl haziran ayında evlenen oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, kızları Zeynep'e kavuştu.
24.03.2022 Magazin
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler…
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler… Arda Kural’ın katıldığı bir televizyon programında Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu itiraf etmesi sonrası Yıldız Asyalı’nın hayatı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Yıldız Asyalı’nın evli olup olmadığı, çocuğu var olup olmadığı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Yıldız Asyalı evli mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Asyalı kimdir?
23.02.2022 Magazin
Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi Mucize Doktor'un yıldızı Sinem Ünsal çıktı!
Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi Mucize Doktor'un yıldızı Sinem Ünsal çıktı! Exxen dizisinin çok sevilen dizisi 'Gibi' ikinci sezonuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler arasında. Dizide, İlkkan karakterine hayat veren Kıvanç Kılınç'ın sevgilinin Mucize Doktor'un güzel ismi olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi.
30.01.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Oyunculuk yapan Ali Murat Altunmeşe, son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oynamıştı. Genç yaşta hayata veda eden Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama gelmedi.
19.12.2021 Magazin
Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu'nun karnı belirginleşti
Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu'nun karnı belirginleşti Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bebek için gün sayıyor. Haziran'da evlenen çift anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor.
17.12.2021 Magazin
Özge Özder'den mutlu aile pozu
Özge Özder'den mutlu aile pozu Daha önce 'Dudaktan Kalbe', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Mucize Doktor' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özge Özder, Instagram hesabından eşi Sinan Güleryüz ve dokuz aylık kızı Eva Luna ile verdiği pozu paylaştı.
4.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i paylaştı! 'Benziyor muyuz?'
Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i paylaştı! 'Benziyor muyuz?' Alef 2. sezona dahil olan Hande Soral ve Taner Ölmez birlikte poz verdi. Soral'ın Taner Ölmez ile pozu sosyal medyada dikkat çekti.
22.11.2021 Magazin
Sinem Ünsal'dan flaş itiraf: Şu anda hayatımda biri var
Sinem Ünsal'dan flaş itiraf: Şu anda hayatımda biri var Oyuncu, Sinem Ünsal, "İlişkide karşımdakini değiştirmeye çalışmam, saygı duyarım. Ben de olduğum gibi davranırım. Kendimi geri plana itip sevgilimi öne çıkarmam" dedi.
19.08.2021 Magazin
Hayal Köseoğlu'nun 'Görkem'li tatili!
Hayal Köseoğlu'nun 'Görkem'li tatili! Final yapan ‘Mucize Doktor’ dizisindeki rol arkadaşları ile geçen ay tatile çıkan oyuncu Hayal Köseoğlu, şimdi de Görkem Kasal ile tatil yapıyor.
15.08.2021 Magazin
Zerrin Tekindor'a oğlu Hira'dan müthiş jest
Zerrin Tekindor'a oğlu Hira'dan müthiş jest Son olarak 'Mucize Doktor' dizisiyle ekranlara gelen usta oyuncu Zerrin Tekindor'a (56), oğlu Hira Tekindor'dan unutulmaz bir sürpriz geldi. Tekindor, oğlunun sürprizi karşısında çok mutlu oldu.
8.07.2021 Magazin
'Mucize Doktor'un yıldızları tatilde
'Mucize Doktor'un yıldızları tatilde 'Mucize Doktor'un final yapmasıyla birlikte dizi oyuncuları Sinem Ünsal, Hayal Köseoğlu, Hazal Türesan ve Merve Bulut kız kıza tatile çıktı.
29.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mucize Doktor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mucize doktor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.