Havaalanı

Havaalanı

Son dakika havaalanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havaalanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havaalanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havaalanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havaalanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.553 havaalanı haberi bulunmuştur. Tüm havaalanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) 25-31 Mart dönemini kapsayan hava trafik istatistiklerine göre İstanbul Havalimanı günlük 1328 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
4.04.2024 Ekonomi
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü Dünya ise Suriye'den gelen haberin şokunu yaşıyor. Sabah saatlerinde İsrail, Halep'in güney banliyösü Cibreen'de, Halep Uluslararası Havaalanı yakınında bir hedefi vurdu. Saldırı nedeniyle onlarca Suriye askeri öldü. Saldırının yapıldığı bölgeden ilk görüntüler geldi...
29.03.2024 Gündem
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Gayrettepe Kağıthane metro havalimanına gidiyor mu? Gayrettepe Kağıthane metro kaç durak? Gayrettepe havaalanı metrosu açıldı mı?
Gayrettepe Kağıthane metro havalimanına gidiyor mu? Gayrettepe Kağıthane metro kaç durak? Gayrettepe havaalanı metrosu açıldı mı? Gayrettepe Kağıthane metrosu bugün açılıyor. Metronun açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Uzun süredir açılması beklenen Gayrettpe Kağıthane metrosu havalimanına gidiyor mu? Gayrettepe Kağıthane metrosu durakları ne, kaç durak var?
29.01.2024 Gündem
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz"
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.
26.01.2024 Gündem
Havaalanı polisini şok eden olay
Havaalanı polisini şok eden olay Bursa'nın Yenişehir İlçesindeki DHM Yenişehir Havaalanı'nda X Ray cihazından geçerken uyarı veren 6 yaşındaki çocuğun çantasından çıkan silahlar polisi şok etti.
23.01.2024 Vatan TV
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yarıyıl tatilinde de deprem bölgesindeki çocukları unutmadı. Bakanlığa bağlı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde, depremzede çocuklara motivasyon amaçlı atölye çalışmaları ve interaktif sahne gösterileri düzenlenecek.
19.01.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, havaalanında alıkonuldu
Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, havaalanında alıkonuldu Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, bir derneğe destek amacıyla müzayedede satmayı planladığı 26 bin euro değerindeki lüks saatini gümrük memurlarına bildirmediği gerekçesiyle, Almanya'nın Münih Havalimanı'nda alıkonuldu.
18.01.2024 Magazin
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı Dün 7,5 şiddetinde deprem ile sallanan Japonya bugün ise Tokyo'dan gelen haberin şokunu yaşıyor. Japonya Havayolları'na ait bir uçak Tokyo'nun Haneda Havalimanı'ndaki pistte alevler içinde kaldı.
2.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistinin, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılacağını duyurdu
22.12.2023 Ekonomi
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 20 kişi yaralandı. Kaza yerinden çalışmalar sürerken, alkollü sürücüsünün kullandığı otomobil, kalabalığın arasına daldı. Bu kazada da 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
30.11.2023 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi Gazze'deki sivil katliamında İsrail'e büyük detsk veren Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Katar'ın başkenti Doha'daki havaalanında inişten sonra yaklaşık 30 dakika uçağın kapısında bekletildi.
30.11.2023 Dünya
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı?
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı? AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan ‘Büyük İstanbul Mitingi’nin programı belli oldu. AK Parti’den yapılan açıklamada, “28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Büyük Filistin Mitingi’ milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek mitinge pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri katılacak” denildi. Peki, Filistin Mitingi nerede olacak? Büyük Filistin Mitingi İstanbul’un neresinde?
28.10.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı nerede, Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir? Filistin Mitingi bugün Atatürk Havalimanı’nda!
Atatürk Havalimanı nerede, Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir? Filistin Mitingi bugün Atatürk Havalimanı’nda! Büyük Filistin Mitingi bugün düzenlenecek. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İsrail'in Filistin saldırılarına dikkat çekmek için bugün Atatürk Havalimanı’nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenleyecek. Filistin’e destek olmak için gerçekleştirilecek mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Peki, Atatürk Havalimanı nerede, Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir?
28.10.2023 Gündem
Fransa'da alarm! 6 havaalanı boşaltıldı
Fransa'da alarm! 6 havaalanı boşaltıldı Fransız polisi, Lille, Lyon, Nantes, Nice, Toulouse ve Beauvais havalimanlarının güvenlik gerekçesi ile boşaltıldığı duyuruldu.
18.10.2023 Dünya
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
MSB: Gazze için hazırlanan yardımlar Mısır'a ulaştı
MSB: Gazze için hazırlanan yardımlar Mısır'a ulaştı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gazze için hazırlanan insani yardım malzemelerinin Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait 2 adet A400M uçağı ile Mısır'a ulaştırıldığını açıkladı.
13.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada sadece milli teknoloji hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, özgüven ve iddia sahibi Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Yemek pişirmek için yakılan ateş her şeyini yaktı!
Yemek pişirmek için yakılan ateş her şeyini yaktı! Burdur'da, bahçede yemek pişirmek için yakılan ateşten çıkan yangında ev ile bitişiğindeki samanlık ve ahır tamamen yandı.
19.09.2023 Yaşam
İtalyan ordusuna ait gösteri uçağı düştü: 1 ölü
İtalyan ordusuna ait gösteri uçağı düştü: 1 ölü İtalya’da hava akrobasi takımı Frecce Tricolori'ye ait uçağın düşerek parçalarının bir araca isabet etmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti.
16.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etimesgut Havaalanı'nda TEKNOFEST etkinlik alanını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "2023 Teknofest'ine ilkokuldan doktoraya kadar her seviyeden 1 milyon gencimizin başvurduğunu öğrendim. İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur" dedi.
1.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havaalanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havaalanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.