Hatırlatma

Hatırlatma

Son dakika hatırlatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hatırlatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hatırlatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatırlatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatırlatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 816 hatırlatma haberi bulunmuştur. Tüm hatırlatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz'
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz' İstanbul'da 10 maddede yerine getirilmediğini belirttiği vaatleri sıralayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Nisanda geliyoruz." ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu İş arayanlar ya da kariyerini Türk Hava yollarında sürdürmek isteyenleri doğrudan ilgilendiriyor. THY iş başvuru süreci bugün sona eriyor. Başvurular internet üzerinden alınırken yaş sınırı ve üniversite detayı dikkat çekiyor. THY personel alımı kapsamında alınacak adaylar 6 aşamadan geçerek kurum bünyesine girecek. Türk Hava Yolları konu ile ilgili resmi sosyal medya hesabından hatırlatma yaptı.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Atabetü'l-Hakayık Nedir, Özellikleri Nelerdir? Atabetü'l-Hakayık Yazarı Ve Konusu Nedir?
Atabetü'l-Hakayık Nedir, Özellikleri Nelerdir? Atabetü'l-Hakayık Yazarı Ve Konusu Nedir? Atabetü'l-Hakayık, Edip Hikmet Yükneki tarafından 12. yüzyılda yazılmış olan bir eser olma özelliğine sahiptir. Kitabın temel konusunun ise ahlak ve din olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Didaktik yani öğretici bir eser olarak bilinmekte olan Atabetü'l-Hakayık aynı zamanda gerçeklerin eşiği anlamına gelmekte olan bir eserdir. 
22.01.2024 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
12.12.2023 İddaa
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir?
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir? Bekir Develi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle televizyon sunucusu Bekir Develi Starbucks dükkanına giderek bir protestoya imza attı. Peki, Bekir Develi kimdir, Starbuck protestosu nedir? İşte Bekir Develi Starbucks protestosu ve hayatına dair merak edilenler…
10.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Komisyonu'nun Türkiye raporuna sert yanıt
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Komisyonu'nun Türkiye raporuna sert yanıt Dışişleri Bakanlığı'nca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından hazırlanan Türkiye'ye ilişkin rapor hakkında, "Raporda yer alan yargı ve temel haklar faslındaki haksız eleştirileri tümüyle reddediyoruz. Haksız iddialarda bulunulması AB'nin samimiyetsiz yaklaşımının tezahürüdür" açıklaması yapıldı.
8.11.2023 Gündem
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e saldırılarında hayatını kaybedenler için camilerde sela okunacağını duyurdu. Peki, Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? İşte Sela sözleri ve okunuşu…
18.10.2023 Gündem
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Makedonya Bayrağı Anlamı Nedir? Makedonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Makedonya Bayrağı Anlamı Nedir? Makedonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Makedonya bayrağı, aynı zamanda Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin resmi bayrağıdır. Aynı zamanda pek çok milli ve resmi törende de kullanılır. Ülkenin milli kimliğinin çok önemli bir simgesi ve sembolü olan bu bayrak ise, aynı zamanda Makedon halkı için çok değerlidir.
12.09.2023 Eğitim
İstanbul Valiliği'nden alkol kullanım ve satışına ilişkin açıklama
İstanbul Valiliği'nden alkol kullanım ve satışına ilişkin açıklama İstanbul Valiliği, yürürlükte olan alkol yasağıyla ilgili bir hatırlatma yazısı yayınladı. Açık alanlarda çıkan huzursuzlukların genelinin alkolden kaynaklandığını belirten Valilik, yasağı tekrar hatırlatarak, 22.00 ve 06.00 saatleri arasında alkol satışı yapılamayacağını bildirdi.
30.08.2023 Gündem
Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu?
Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu? Okullar kaç gün olacak, okullar ne zaman açılıyor? Ağustos ayı biterken gözler Eylül ayında açılacak okulların kaç gün olacağı sorusunun cevabına çevirdi. Uyum haftası kapsamında ilkokul 1. sınıf öğrencileri ve anaokulu öğrencileri döneme erken başlayacak. Öğretmen seminerleri ise 4 Eylül’de başlıyor. Peki, Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu?
25.08.2023 Eğitim
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Realme 10 İncelemesi
Realme 10 İncelemesi O, Türkiye akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından biri ve şimdi 10 serisiyle geliyor. Realme’nin en son teknolojilerini barındıran Real me 10 yanımda… Gelin yakından inceleyelim…

Kusursuz bir ekran arıyorsanız bu telefon tam size göre… Çünkü Realme 10’un öne çıkan ve segmentinde fark yaratan en büyük avantajlarından biri hem 90Hz AMOLED ekran hem de MediaTek G99 özelliği… 90Hz AMOLED ekran, sunduğu canlı renkler ve daha az leke bırakma özelliği ile yüksek bir görsel deneyim sağlıyor. Corning Gorilla Glass 5 ile korunan ekran parlak gün ışığında net görüş için 1000nit olan en yüksek parlaklığa ulaşıyor.

‘’Bana pil dayanmıyor’’ diyorsanız burada da hemen bir araya girmek ve telefonun biraz batarya özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Realme 10 da güçlü ve yetkin bir SoC var. Bu da geliştirilmiş güç performansı ile daha az gecikme ve sorunsuz sistem performansı sunması demek. Pil özelliklerini biraz daha detaylı anlatmak istiyorum. Çünkü birçoğumuz için bence son derece önemli… CPU performansı %25, GPU performansı %78 oranında iyileştirilmiş olan yeni telefonda 6nm teknolojileri sayesinde genel güç tüketimi de %20 oranında azaltıldı. Telefonun 8+256GB varyantı altında test edilen AnTuTu skoru ise 400.084'e ulaşarak piyasadaki tüm G99 destekli akıllı telefonlar arasında en yükseği oldu.

Bu akıllı telefon, tüm gün yeterli kullanım için 5000 mAh'lik bir pil ve 28 dakikada pilin yüzde 0'dan yüzde 50'ye hızlı bir şekilde yeniden artırılması için 33W hızlı şarj sunuyor.

Realme 10, bu bataryayı 7,95 milimetrelik ince bir gövdeye sığdırmış. Telefon bugüne kadar üretilen en ince Realme telefon olma özelliğine de sahip. Ayrıca, sadece 178 gram ağırlığında. Bu da size uzun oyun seanslarında bile rahat bir tutuş deneyimi imkânı sağlıyor.

Hazır oyun demişken, peki siz bir oyun tutkunu musunuz? Telefonumla konforlu bir oyun deneyimi yaşamak istiyorum diyorsanız, Realme 10 ile bu keyfi fazlasıyla yaşayacaksınız. Çünkü bu telefon, dengeli modda 40 fps'de PUBG oyununu destekliyor. Ayrıca PUBG oyunları için 9,41 saate kadar inanılmaz bir bekleme süresi sunarak sorunsuz ve gecikmesiz uzun oyun oturumları sağlıyor.

Benim için ve bence birçoğumuz için önemli kriterlerden biri de telefonun belleği yani hafızası… Realme 10, 8+128GB ve 8+256GB olmak üzere farklı depolama alanı seçeneğiyle sunuluyor. Özellikle fazla uygulama kullananlar ya da çok fazla fotoğraf ve video çekenler artık telefonumda yer kalmayacak diye korkmanıza gerek yok. Çünkü Realme, 8+256GB büyüklüğünde RAM ve ROM özelliği ile sizi bu stresten kurtarmış. Şöyle özetleyebiliriz ki; çekilen 64.000'den fazla fotoğrafınızı bu akıllı telefonda saklayabilirsiniz. Bu da hiç göz ardı edilmeyecek bir rakam. Üstelik bunu 1 TB'a kadar harici depolama ile genişletme imkanına da sahipsiniz.

Realme 10, 8GB'a kadar sanal RAM sunarak RAM depolama alanını maksimum 16GB'a kadar genişletiyor ve kullanıcıların favori uygulamaları arasında sorunsuzca gezinebilmeleri için bekleme modunda 18 uygulamaya kadar da izin veriyor.

İşin biraz daha teknik kısmına girersek, LPDDR4X ve UFS 2.2 ise daha hızlı uygulama başlatma, daha hızlı dosya okuma ve yazma hızı ve oyunlarda saniye başına daha istikrarlı bir kare hızı ile eMMC özellikli benzerlerinden daha iyi performans gösteriyor.

Biraz kamera özelliklerinden de bahsetmek istiyorum. Realme 10’in 50MP birincil kamera ayarı ve 16MP selfie kamerası sunan iyi bir kamerası var. Telefonun segmentindeki en yüksek çözünürlüklerden birine sahip birinci kamerası yüksek görüntüleme kalitesi sunuyor. Ayrıca ProLight teknolojisi ile gelişmiş bir Gece Modu sağlayarak gürültüyü büyük ölçüde azaltıyor ve işlemci performansı sayesinde deklanşör hızı da %121 oranında iyileşiyor. Yüksek çözünürlüklü selfie kamerası ve gelişmiş gece çekimlerinin yanı sıra realme 10, kullanıcıların odak bölgelerini manuel olarak kontrol etmelerini ve serbestçe yakınlaştırıp uzaklaştırmalarını sağlıyor… 90'lar tarzı pop filtresi ve tepe ve yakınlaştırma özelliğine sahip Sokak Fotoğrafçılığı Modu 2.0 de cabası…

Realme 10, 3,5 mm kulaklık girişi ve %200 UltraBoom hoparlör ile donatılmış. Bu sayede, % 200 ses seviyesinde yüksek çözünürlüklü sesin keyfini çıkarabileceksiniz.

Realme telefonlarında teknik özelliklere olduğu kadar şıklığa ve stile de önem veriyor biliyorsunuz. Bu üründe de yine bu şıklığı görmek mümkün. Işık hızında hareket eden güçlü ve parlak parçacıklardan ilham alan marka hafif parçacık tasarımı ile kendini gösteriyor. Ürün, daha az parmak izi ile çarpıcı bir parlak yüzeye ve 3D doku elde etmek için 6 katmanlı zarif bir kaplamaya da sahip. Ayrıca kullanıcıların tarzlarına uyması için Clash White ve Rush Black olmak üzere iki dinamik renk seçeneği var.

Güçlü yonga seti ve depolama desteği sayesinde realme 10, bu standarttaki en yüksek akıcılık derecesi olan TÜV SÜD 36 Aylık akıcılık derecesi A ile sertifikalandırılan tek segment ürünü oldu. realme 10’in sorunsuz çalışmasını sağlamak için titiz bir yaşlandırma süreci, tekrarlanan uygulama başlatma ve dosya yükleme testleri gerçekleştirildi.

Sky Li tarafından 2018 yılında kurulan Realme, sadece dört yıl içinde dünya çapında 30 pazarda ilk 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline gelerek büyük bir başarıya imza attı. Firma, Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazarda 160 milyondan fazla kullanıcıya sahip.

Son olarak ufak bir hatırlatma da yapmak istiyorum. Şirket, yeni bir plan da hayata geçirdi; daha kullanıcı merkezli bir yazılım deneyimi sağlamak için, “UI widget ortak oluşturma planı” başlattı. Eğer siz de fikirlerinizi paylaşmak ve bir sonraki yazılım güncellemesine katkıda bulunmak isterseniz; www.realme.com adresine girmeniz yeterli. Detaylı adresi ve diğer tüm merak ettiklerinizi videomuzun açıklamalar kısmında da bulabilirsiniz.

Sonuç olarak bence bu akıllı telefonun sektöre girmesiyle birlikte rekabet de daha da kızışacak gibi… Bulunduğu segment göz önüne alındığında hem şık tasarımı hem de sunduğu yüksek performansla Realme rakiplerine yine soğuk terler döktürecek. Benim şimdilik size anlatacaklarım bu kadar. Bir sonraki videoda görüşmek üzere. Hoşçakalın.

Sponsorlu İçerik
7.08.2023 Advertorial
Realme 10 İncelemesi
Realme 10 İncelemesi O, Türkiye akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından biri ve şimdi 10 serisiyle geliyor. Realme’nin en son teknolojilerini barındıran Real me 10 yanımda… Gelin yakından inceleyelim…
7.08.2023 Advertorial
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış ABD eyaleti Oregon'da Negasi Zuberi adlı cani, kaçırdığı bir kadın tarafından şikayette bulunulduktan sonra Temmuz ayında tutuklandı. Kadının şikayetinin ardından şüphelinin evine giden polisler gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
4.08.2023 Dünya
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, “Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim” diye konuştu.
20.07.2023 Süper Lig
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
17.06.2023 Magazin
Putin nükleer silahların yerini açıkladı: Transfer yaz sonuna kadar tamamlanacak
Putin nükleer silahların yerini açıkladı: Transfer yaz sonuna kadar tamamlanacak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Belarus'a ilk parti taktik nükleer silahları yerleştirdiğini, silah transferinin yaz sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
17.06.2023 Gündem
Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Teknede bikinili poz
Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Teknede bikinili poz Salma Hayek onlarca yıla rağmen hala genç gösteriyor. Son olarak 'Magic Mike's Last Dance' adlı yapımda yer alan 56 yaşındaki Hollywood yıldızı sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuyla adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, 24,5 milyon takipçisi olan hesabından hatırlatma mesajı da paylaştı.
13.06.2023 Magazin
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Mekke döneminde inen Taha Suresi 135 ayettir. Adını birinci ayette yer alan harflerden alan Taha Suresinde, Allah’ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret ediliyor. Ramazan ayı ile birlikte pek çok kişi de Taha Suresi faziletlerini, anlamını ve okunuşunu araştırıyor. Peki, Ramazan ayında Taha Suresi okumanın faziletleri ve yararları nelerdir? İşte Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
11.05.2023 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Hatırlatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatırlatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.