Hatalı Soru

Hatalı Soru

Son dakika hatalı soru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hatalı soru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hatalı soru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatalı Soru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatalı soru gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 hatalı soru haberi bulunmuştur. Tüm hatalı soru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim sınavları ne zaman açıklanacak? İşte AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih!
Açık öğretim sınavları ne zaman açıklanacak? İşte AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih! Liseyi açıktan okuyan binlerce öğrenci AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. AÖL sınavları 29 Temmuz’da tamamlanmıştı. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak sonuçlara çevrildi. Peki, Açık öğretim sınavları ne zaman açıklanacak? İşte AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih!
31.07.2022 Eğitim
LGS 2022 puan hesaplama motoru var mı, 2022 LGS puan hesaplama nasıl yapılır, baraj puanı kaç? Sözel sayısal net LGS puan hesaplama!
LGS 2022 puan hesaplama motoru var mı, 2022 LGS puan hesaplama nasıl yapılır, baraj puanı kaç? Sözel sayısal net LGS puan hesaplama! 2022 LGS puan hesaplama motoru, robotu sonuçlar açıklanmadan puanını öğrenmek isteyenle tarafından yoğun rağbet görüyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği sınavın ardından LGS puan hesapla için yapılan aramalar arttı. Merkezi sınavda yayımlanan soru ve cevaplara göre kendi puanlarını ve yüzdelik dilimlerini hesaplamak isteyen öğrenciler kaç net çıkardığını öğrenmeye çalışıyor. Peki, LGS 2022 puan hesaplama motoru var mı, 2022 LGS puan hesaplama nasıl yapılır, baraj puanı kaç? İşte Sözel sayısal net LGS puan hesaplama…
6.06.2022 Eğitim
2022 LGS’de matematik yine belirleyici oldu, fen bilimleri zorladı!
2022 LGS’de matematik yine belirleyici oldu, fen bilimleri zorladı! Uzmanlar, 2022 LGS sorularını değerlendirdi. Detaylı olarak analiz edilen 2022 LGS’de ortaya sınavla ilgili ilginç veriler çıktı. Peki, Eğitimciler LGS’yi nasıl değerlendiriyor? LGS matematik kolay mıydı? LGS’de fen bilimleri zorladı mı? Yaklaşık 1,3 milyon öğrencinin katılım sağladığı 2022 LGS ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ortaokul bölüm Koordinatörü ve eğitimci Mert Kaldırım sınav ile ilgili dikkat çeken bilgiler verdi.
5.06.2022 Eğitim
2022 LGS sorularının detaylı analizi! LGS’de hangi sorular eledi, hangi sorular belirleyici oldu?
2022 LGS sorularının detaylı analizi! LGS’de hangi sorular eledi, hangi sorular belirleyici oldu? 2022-LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavı 5 Haziran’da yapıldı. Dr. Özge Aslan, sınavda beklenilene paralel sorularla karşılaşıldığı belirterek okuduğunu anlama ve çıkarım yapma becerisi yüksek öğrencilerin bu sınavda başarılı olacağını ifade etti. Peki, LGS’de hangi sorular eledi, hangi sorular belirleyici oldu? LGS’de en çok hangi sorular zorladı? İşte uzmanlardan 2022 LGS sorularını detaylı analizi!
5.06.2022 Eğitim
MEB duyurdu! LGS sayısal ve sözel soru kitapçıkları yayınlandı!
MEB duyurdu! LGS sayısal ve sözel soru kitapçıkları yayınlandı! MEB duyurdu! LGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlandı. Sınavla MEB’ten yapılan açıklamada, Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavı soru kitapçıkları (sayısal ve sözel) ve cevap anahtarları yayınlandığı bildirildi.
5.06.2022 Eğitim
LGS zor muydu, kolay mıydı? Hatalı soru var mı? Uzmanlardan LGS değerlendirmesi!
LGS zor muydu, kolay mıydı? Hatalı soru var mı? Uzmanlardan LGS değerlendirmesi! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan ve 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı 2022 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav sona erdi. Sınavın ardından öğrenciler rahat bir nefes alırken, gözler uzmanların değerlendirmelerine çevrildi. MEB tarafından LGS soru ve cevaplarının yayınlanmasının ardından eğitimcilerden de ilk değerlendirmeler geldi. 2022 LGS sınavına ilişkin değerlendirmede bulunan Eğitimci Salim Ünsal ve Eğitimci Onur Soğuk, gazetevatan.com’a özel açıklamalarda bulundu. Peki, LGS zor muydu, kolay mıydı? Hatalı soru var mı? 2022 LGS’nin geçmiş yıllardan farkı ne? İşte uzmanlardan LGS değerlendirmeleri…
5.06.2022 Eğitim
LGS soru ve cevapları açıklandı mı 2022, LGS soruları ve cevaplarına nereden bakılır? LGS soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı
LGS soru ve cevapları açıklandı mı 2022, LGS soruları ve cevaplarına nereden bakılır? LGS soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen merkezi sınavın soru kitapçığı ve cevap anahtarı için araştırmalar arttı. LGS sınavının ardından MEB tarafından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarının detayları sorgulanıyor.
4.06.2022 Eğitim
AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL 2. dönem sınav sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak? Açık Öğretim lisesi sınav sonuçları TC ile sorgulama!
AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL 2. dönem sınav sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak? Açık Öğretim lisesi sınav sonuçları TC ile sorgulama! AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, sorgulama nasıl yapılır? AÖL sınav sonuçları merakla bekleniyor. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. AÖL sınavları 1-10 Mart 2022 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirildi. Açık Lise 2.dönem sınavlarının sona ermesiyle merakla, AÖL sonuçlarının açıklanacağı tarih bekleniyor. Peki, 2. Dönem AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak, açık lise sınav sonuçlarına nereden bakılır? AÖL sınav sonuçları sorgulama detayları…
22.03.2022 Eğitim
Terfilerle ilgili emsal karar! Danıştay terfilerin eşitlenmesi gerektiğini hükmetti!
Terfilerle ilgili emsal karar! Danıştay terfilerin eşitlenmesi gerektiğini hükmetti! Danıştay’dan önemli karar! Hatalı işlem nedeniyle terfisi geciken komiser yardımcısı ile ilgili karar verildi. Danıştay, emsal bir karara imza atarak, davacının komiser yardımcılığı kursunu tamamlayanlarla eşitlenmesi gerektiğine hükmetti. İşte Danıştay’ın kararı…
AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Açık lise sınav sonuçları sorgulama ekranı!
AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Açık lise sınav sonuçları sorgulama ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! 2021-2022 eğitim öğretim yılı Açık Lise sınav sonuçları açıklandı. Birinci dönem AÖL sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler sınav sonuçlarını görüntüleyebilir. Açık lise sınav sonuçları sorgulama ekranı!
20.12.2021 Eğitim
AÖL sınavları ne zaman açıklanacak? 1. dönem AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?
AÖL sınavları ne zaman açıklanacak? 1. dönem AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Açık Öğretim Sınavı ne zaman açıklanacak? 2021-2022 AÖL 1. dönem sınavı geçtiğimiz haftalarda online olarak yapıldı. Açık liseden eğitimine devam eden öğrenciler merakla sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor. MEB tarafından yapılacak sınav sonucu duyurusu bekleniyor. Peki, AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? 2021 Açık Lise 1. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.12.2021 Eğitim
Açık lise sınavları online mı? AÖL 1. dönem sınav tarihleri, 1. dönem açık lise sınavı ne zaman, AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?
Açık lise sınavları online mı? AÖL 1. dönem sınav tarihleri, 1. dönem açık lise sınavı ne zaman, AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Açık öğretim sınavları online mı, AÖL 1. dönem sınavı ne zaman? 1. dönem AÖL kayıtları tamamlandı. Ders seçme işlemlerini tamamlayan öğrenciler merakla sınav tarihini bekliyor. MEB tarafından yayımlanan takvime göre AÖL 1. dönem sınavı tarihi belli oldu. Peki, AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır 2021?
11.11.2021 Eğitim
Meslek lisesine gitmek için kaç puan gerekir 2021? LGS’de en az kaç puan alınmalı?
Meslek lisesine gitmek için kaç puan gerekir 2021? LGS’de en az kaç puan alınmalı? 2021 Lise Taban Puanları, yüzdelik dilimleri, LGS taban puanları sorgulaması başladı. 6 Haziran’da yapılan LGS sonuçları belli oldu. Sonuçların belli olmasının ardından öğrenciler puan araştırmasına başladı. Peki, LGS en az kaç puan almak gerekir?
30.06.2021 Eğitim
Kaç puanla hangi liseye gidilir 2021? 200, 250, 300, 350, 450 puanla hangi liseye gidilir? 2021 lise taban puanları!
Kaç puanla hangi liseye gidilir 2021? 200, 250, 300, 350, 450 puanla hangi liseye gidilir? 2021 lise taban puanları! Lise taban puanları merak ediliyor. Puanına göre uygun bir liseye girmeye çalışan öğrenciler, arama motorları yardımıyla kaç puanla hangi liseye gidilir sorusuna yanıt arıyor. LGS sınavında 500 tam puandır. 6 Haziran’da gerçekleştirilen LGS sonuçlarının açıklanmasıyla tercihlerini yapacak adaylar LGS taban, tavan ve yüzdelik dilimleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, LGS 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500 puanla hangi liseye gidilir?
30.06.2021 Eğitim
YKS'de bir sorunun iki yanıtı var!
YKS'de bir sorunun iki yanıtı var! Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi’nde (TYT) Türkçe 9’uncu sorunun çift yanıtı olduğu iddia edildi. Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Hayati Özcan, "Soruda doğru yanıt ‘D’ seçeneği denilmiş, ama ‘A’ seçeneğine de miktar zarfına niteleme zarfı denilmiş. Bu ifade bildiklerimize tamamen ters. Dolayısıyla soru yanlış." ifadesini kullandı.
30.06.2021 Eğitim
LGS'de yüzdelik dilim nedir? LGS yüzdelik dilim hesaplama nasıl yapılır?
LGS'de yüzdelik dilim nedir? LGS yüzdelik dilim hesaplama nasıl yapılır? Liselere Geçiş Sınavı (LGS) salgın önlemleri altında gerçekleştirildi. Yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin katıldığı sınav sonrasında adaylar uzmanların soru değerlendirmelerini takip ediyor. LGS sonuçları 30 Haziran'da açıklanacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın sonuçları açıklamasının ardından lise tercih dönemi başlayacak. Puanın yanı sıra yüzdelik dilim tercihlerde etkili olacak. Peki, LGS'de yüzdelik dilim nedir? LGS yüzdelik dilim hesaplama nasıl yapılır? İşte liselerin yüzdelik dilimleri...
7.06.2021 Eğitim
LGS taban puanları 2021! LGS taban puanları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?
LGS taban puanları 2021! LGS taban puanları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilimleri hesaplama süreci başladı. Öğrenciler LGS taban puanları ne zaman açıklanacak, 2021 LGS taban puanları açıklandı mı, sorularına yanıt arıyor. 6 Haziran tarihinde iki oturum şeklinde gerçekleştiren LGS sonuçları 30 Haziran 2021 tarihinde açıklanacak. Peki, 2021 Lise taban puanları belli oldu mu?
7.06.2021 Eğitim
LGS sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak, 2021 LGS sonuçları nasıl öğrenilir?
LGS sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak, 2021 LGS sonuçları nasıl öğrenilir? LGS 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak? 8. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 6 Haziran 2021 tarihinde 2 oturum şeklinde tamamlandı. Sınavın ardından LGS soru ve cevapları yayımlandı. Öğrenciler sınavın ardından sonuçların açılanacağı tarihi merak ediliyor. LGS sonuçları MEB tarafından ilan edilecek. Öğrenciler sonuçlarını online olarak TC Kimlik Numaralarını girerek öğrenebilecek, sınav sonuç belgeleri posta yoluyla ise gönderilmeyecek. İşte 2021 LGS sonuç tarihi...
7.06.2021 Eğitim
LGS puanı nasıl hesaplanır? 2021 LGS puan hesaplama yöntemi!
LGS puanı nasıl hesaplanır? 2021 LGS puan hesaplama yöntemi! Milyonlarca öğrencinin lise eğitimini belirleyen LGS sınavında puan hesaplama pek çok kişi tarafından merak ediliyor. MEB LGS kılavuzunda 2021 LGS hesaplama yöntemine yer verildi. LGS kılavuzunda yer alan hesaplamalara göre öğrencilerin LGS’den alacakları puanlar hesaplanabiliyor. Peki, LGS puanı nasıl hesaplanır? LGS puanına okul puanı ekleniyor mu? İşte LGS puan hesaplama...
7.06.2021 Eğitim
Lise taban puanları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? İşte LGS puan hesaplama
Lise taban puanları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? İşte LGS puan hesaplama Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan LGS için geri adım başladı. Öğrenciler 6 Haziran’da LGS maratonuna başlıyor. Sınav öncesi merak edilen konulardan biri de LGS puanları oldu. İstediği lisenin kaç puanla aldığını merak edenler, arama motorlarına yöneldi. Peki, LGS taban puanları belli oldu mu? LGS puan hesaplama işlemi nasıl yapılır, 2021 LGS’den kaç puan almak gerekir?
3.06.2021 Eğitim
AÖL kayıt yenileme 2021! AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ne zaman? AÖL sınav tarihleri…
AÖL kayıt yenileme 2021! AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ne zaman? AÖL sınav tarihleri… AÖL 2021 3. dönem kayıt yenileme ne zaman? Online olarak gerçekleştirilen AÖL 1. ve 2. dönem sınavlarının ardından AÖL 3. dönem kayıt yenileme ve sınav tarihileri araştırıyor. Lise eğitimine dışarıdan devam eden AÖL öğrencileri, AÖL kayıt yenileme 2021 ne zaman, sınav tarihileri belli mi? sorularına yanıt arıyor. AÖL sınav tarihleri 2021 ve 3 dönem kayıt yenileme ile ilgili detaylar…
10.04.2021 Eğitim
AÖL sınav sonuçları bugün açıklanır mı? 2. Dönem Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ne zaman açıklanacak 2021, tarih belli mi?
AÖL sınav sonuçları bugün açıklanır mı? 2. Dönem Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ne zaman açıklanacak 2021, tarih belli mi? AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınavına katılan öğrenciler gözlerini sonuçlara çevrildi ve AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediliyor. Lise eğitimlerini uzaktan devam ettiren AÖL (Açık Öğretim Lisesi) öğrenciler 2. Dönem sınavlarını geçtiğimiz günlerde tamamladı. AÖL 2021 sınav sonuçları detayları…
5.04.2021 Eğitim
AÖL sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor? Açıköğretim Lisesi öğrencileri merak ediyor!
AÖL sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor? Açıköğretim Lisesi öğrencileri merak ediyor! AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim Lisesi sınavı geçtiğimiz gün yapıldı. AÖL öğrencileri 2. dönem sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, açıklanıp açıklanmadığını gün aşırı takip ediyor. MEB sınav açıklaması beklenirken, AÖL sınav sonuçlarının Nisan ayının ilk 10 günü içerisinde açıklanacağı düşünülüyor.
2.04.2021 Eğitim
MEB duyurdu! On binlerce kişi bekliyordu, son 3 gün...
MEB duyurdu! On binlerce kişi bekliyordu, son 3 gün... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. On binlerce kişi bekliyordu. MEB tarihi açıkladı, detayları belli oldu. 3 gün sonra başlıyor. Bakanlık tarafından katılımda sorun yaşanmaması için kayıt yenileme ve ders seçme işlemleri yapıldı. MEB'den yapılan açıklamada Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınavları çevrimiçi ortamda gerçekleşeceği belirtildi. Sınavlar 25 Mart'ta saat 09.30'da başlayacak ve 29 Mart saat 23.59'a kadar yapılacak.
22.03.2021 Eğitim
MEB unvan değişikliği sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Unvan değişikliği sınav sonuçları
MEB unvan değişikliği sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Unvan değişikliği sınav sonuçları MEB unvan değişikliği sınavı 2021 sonuçları merak ediliyor. MEB Merkez ve Taşra Teşkilatı Unvan Değişikliği Sınavı 2-4 Mart tarihlerinde düzenlendi. Sınavı tamamlayan adaylar, MEB unvan değişikliği sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, MEB unvan değişikliği sınavı 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte unvan değişikliği sınavı sonuçları...
22.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Hatalı Soru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatalı soru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.