Hamdi Topçu

Hamdi Topçu

Son dakika Hamdi Topçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hamdi Topçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hamdi Topçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamdi Topçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamdi topçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 hamdi topçu haberi bulunmuştur. Tüm hamdi topçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yönetim kuruluna yeni üye
Yönetim kuruluna yeni üye Hamdi Topçu Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'na seçildi.
1.07.2015 Arşiv
Bülent Arınç'ın kayınvalidesi son yolculuğuna uğurlandı
Bülent Arınç'ın kayınvalidesi son yolculuğuna uğurlandı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın dün vefat eden kayınvalidesi Elmas Tay'ın (89) cenazesi Manisa'da defnedildi.
29.09.2021 Gündem
Hamdi Topçu aday olacak mı?
Hamdi Topçu aday olacak mı? Uğur Cebeci’nin, kokpit...
29.09.2021 Gündem
THY'de flaş istifa! İşte yeni başkan!
THY'de flaş istifa! İşte yeni başkan! Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu istifa etti...
29.09.2021 Gündem
'Gel hovardalık yapalım' dedim
'Gel hovardalık yapalım' dedim BURSA’nın Yenişehir İlçesi’nde Bursa’dan, Trabzon ve Erzurum’a karşılıklı uçak seferlerinin başlatıldı. Düzenlenen törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İnanın Afrika’dan Moskova’ya gitmek isteyen birisi, önce THY ile İstanbul’a geliyor, ondan sonra Moskova’ya gidiyor. Neden? Belki güleceksiniz ama ikramları bile o kadar lezzetli ki, THY’nin ikramlarından almak için uçağa binen var kardeşim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Topçu: Atatürk Havalimanı kapanacak
Topçu: Atatürk Havalimanı kapanacak Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu (THY) Başkanı Hamdi Topçu, İstanbul’a yapılan 3’üncü havalimanının uçuşa açılmasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını söyledi.
1.03.2015 Ekonomi
Kârı yüksekten uçtu bilet inişe geçemedi!
Kârı yüksekten uçtu bilet inişe geçemedi! THY’nin net kârı düşen petrol fiyatlarının desteğiyle % 166 artışla 1.8 milyar lira oldu. Vatandaş ‘Bu kez bilete indirim gelir’ diye sevinirken, THY, ‘Yazı bekleyin’ mesajı verdi.
25.02.2015 Ekonomi
Genel müdür görevden alındı
Genel müdür görevden alındı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal 2007’den beri yürüttüğü görevinden alındı, Bakanlık Müşavirliğine atandı...
29.09.2021 Gündem
200 metre kuyruk oluştu! İşlemler durdu
200 metre kuyruk oluştu! İşlemler durdu Olumsuz hava koşulları İstanbul'da son yılların en şiddetli kışlarından birinin geçmesine neden oluyor. Normalde saatte ortalama 60 uçağın iniş yaptığı Atatürk Havalimanı'na bugün kar dolayısıyla 1 saatte sadece 4 uçak indi. Atatürk havalimanı fiilen iptal oldu. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Atatürk Havalimanı yoğun hava muhalefeti dolasıyla fiilen kapalı, birçok yolcumuz elimizde olmayan nedenlerle mağdur oldu. Bütün yolcularımızdan özür diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
29.09.2021 Gündem
Bomba iddia! Yarın istifalar gelecek!
Bomba iddia! Yarın istifalar gelecek! 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimi için çok sayıda bürokrat aday adaylığı için sıraya girdi. Seçimlerde aday olmak isteyen bürokrat ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının istifa etmeleri için verilen süre yarın doluyor.
29.09.2021 Gündem
THY pilot arıyor
THY pilot arıyor Yılda 500 yeni pilota ihtiyaç duyan THY, bu alanda açığını kapatmak için arayışa girdi. Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de pilot adaylarını bekliyor
13.01.2015 Yaşam
Bilette indirim yaza!
Bilette indirim yaza! Petrol fiyatlarındaki düşüşü yorumlayan Hamdi Topçu, ortalama bilet fiyatlarında indirim olduğunu, yansımanın yaz aylarında olacağını söyledi.
6.01.2015 Ekonomi
Müjdeyi verdi! Bilet fiyatları ucuzlayacak
Müjdeyi verdi! Bilet fiyatları ucuzlayacak THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına da yansıyacağını söyledi.
6.01.2015 Ekonomi
Bakan ricasıyla Erasmus’lu % 20 indirimli uçacak
Bakan ricasıyla Erasmus’lu % 20 indirimli uçacak THY, Erasmus öğrencilerine yüzde 15 bilet indirimini AB Bakanı Volkan Bozkır’ın ricası üzerine yüzde 20’ye çıkardı...
26.11.2014 Ekonomi
THY'den Erasmus'lu öğrencilere müjde!
THY'den Erasmus'lu öğrencilere müjde! THY ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokolle Erasmus programı yararlanıcılarına, projeleri kapsamında gerçekleştirecekleri yurt dışı seyahatlerinde yüzde 20 bilet indirimi ve 10 kilogram ek bagaj hakkı tanınacak.
26.11.2014 Ekonomi
Müjde! Ucuz uçak biletleri geliyor
Müjde! Ucuz uçak biletleri geliyor Petrol ve motorin fiyatındaki düşüşle kâra geçen havayolu şirketleri, uçak biletlerinde indirime gidiyor.
13.11.2014 Ekonomi
Sıra bilet fiyatında!
Sıra bilet fiyatında! Petroldeki düşüş, hava yolu şirketlerinin kârlarını artırdı. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Petrolde düşüş sürerse uçak biletinde indirimi gündeme alırız” demişti.
11.11.2014 Ekonomi
THY’den ‘Petrolde düşüş sürerse bilet ucuzlar’ sinyali
THY’den ‘Petrolde düşüş sürerse bilet ucuzlar’ sinyali Petrol fiyatlarının 88 dolarla son 4 yılın en düşük seviyesine gerilemesi, uçak bileti fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına indirim olarak yansıyabileceğini söyledi.
13.10.2014 Ekonomi
THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor
THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor TÜRK Hava Yolları (THY), fiyatı 260 ile 340 milyon dolar arasında değişen uzun menzilli A350 XVB uçaklarıyla ilgileniyor...
26.09.2014 Ekonomi
Bakan Elvan: Bu öneriye sıcak bakmıyoruz
Bakan Elvan: Bu öneriye sıcak bakmıyoruz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Boeing'in Türkiye'nin yerli yolcu uçağı üretimine katkıda bulunabileceğine yönelik açıklamalarıyla ilgili olarak, "Burada montaj şeklinde bir öneri getirilirse bu öneriye sıcak bakmıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
THY'den müthiş üçlük!
THY'den müthiş üçlük! 7 yıldan bu yana isim sponsoru olduğu Türkiye Besketbol Ligi’nde anlaşmasını yenilemeyerek çekilme kararı alan Beko’nun yerini Türk Hava Yolları (THY) alıyor...
22.07.2014 Ekonomi
'Bilet satmamayı düşünüyoruz'
'Bilet satmamayı düşünüyoruz' THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, AK Parti'den istifa eden milletvekili Muhammed Çetin'in uçaktan indirilmesine neden olan krizi NTV'ye anlattı...
29.09.2021 Gündem
THY neden bazı gazetelere ambargo uyguluyor?
THY neden bazı gazetelere ambargo uyguluyor? Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı, konuk olduğu programda soruları yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
O vekil bizi rencide ediyordu!
O vekil bizi rencide ediyordu! AK Parti'den istifa eden Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin THY'nin biletini iptal ettiğini, yeni bilet alacağı esnada çağrı merkezinden hattın bilerek kesildiğini iddia etti; iddialara THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'dan yanıt geldi.
29.09.2021 Gündem
Koltuk deyip geçmeyin yerli uçak için adım attık
Koltuk deyip geçmeyin yerli uçak için adım attık Yerli koltukla donatılan THY uçakları artık uçuşa hazır...
17.02.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hamdi Topçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamdi topçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.