Hafıza

Hafıza

Son dakika hafıza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hafıza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hafıza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hafıza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hafıza gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.147 hafıza haberi bulunmuştur. Tüm hafıza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 ilde düzenlenen Sibergöz 30 operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
30.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, beşinci bölümüyle ekrana geliyor.
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, beşinci bölümüyle ekrana geliyor. Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip Umut’un, Alzheimer hastası olan babası için verdiği hayat mücadelesinin konu alan dizinin yayınlanacak yeni bölümünde işler iyice karışacak.
27.03.2024 Vatan TV
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor…
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu bu akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
27.03.2024 Magazin
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
Ramazanda hurma tokluk sağlıyor, hafızayı güçlendiriyor
Ramazanda hurma tokluk sağlıyor, hafızayı güçlendiriyor Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez meyvesi hurma, vitamin deposu olma özelliği ile talep görüyor. Diyetisyen Merve Sena Nazlı, hurmanın birçok faydasını sıralarken, sadece Ramazan ayında değil normal zamanlarda da hurmanın tüketilmesi tavsiyesinde bulundu.
14.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, “Sarı Bit” diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü!
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü! Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabi ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.
5.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı. KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas oyuncuları ve konusu izleyenlerin dikkatin çekti. Başrollerinde Ozan Güven, Ekin Koç ve Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi uyarlama mı, Taş Kağıt Makas hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
28.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.
26.02.2024 Magazin
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
Ssd Nedir, Ne İşe Yarar? Ssd Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Ssd Nedir, Ne İşe Yarar? Ssd Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? Günümüzde en çok kullanılan ve popüler donanımlar arasında bulunan temel flash belleklere benzeyen ancak yapısal farklılıkları bulunan güvenilir ve hızlı diskler olarak nitelendirilmektedir. Bu diskler genellikle verilerin hızlı ve akıcı şeklinde çalışmasına yardımcı olmaktadır. Ondan dolayı ortaya çıkabilecek ya da problemi neden olabilecek her türlü sıkıntının önüne geçmektedir. Hızın dışında sessizlik ve aynı zamanda uzun ömürlü kullanımı ile birlikte önemli bir avantaja sahip olduğu görülmektedir. Bünyesinde barındırdığı mikro denetçiliği sayesinde uzun kullanım senaryolarına sahip olmaktadır.
4.02.2024 Gündem
Havlit Taşı Özellikleri Nelerdir? Havlit Taşının En Bilinen Faydaları...
Havlit Taşı Özellikleri Nelerdir? Havlit Taşının En Bilinen Faydaları... Havlit taşı, enerji dengeleme taşı olarak da bilinir ve stres taşıdır. Kullanan kişilere ruhsal sakinlik ve denge verdiğine inanılan havlit taşı opak ve beyaz bir yapıdadır.
31.01.2024 Yaşam
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... K vitamini vücut için en önemli vitaminlerden biridir. Çünkü K vitamini sağlıklı kemikler oluşturmak, kalbi güçlü tutmak ve kanın pıhtılaşması için yardımcı olmak gibi görevlere sahiptir. 
30.01.2024 Yaşam
B12 İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B12 Barındıran Gıdalar Listesi...
B12 İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B12 Barındıran Gıdalar Listesi... B12 vitamini suda çözünebilen ve az da olsa vücut tarafından depolanan bir vitamindir. B12 eksikliğinin genellikle unutkanlığa neden olduğu bilinir. 
29.01.2024 Yaşam
Beyniniz ne durumda: Bu test beyninizin kapasitesini ölçüyor!
Beyniniz ne durumda: Bu test beyninizin kapasitesini ölçüyor! Beynimizin nasıl çalıştığını gösteren çeşitli testler arasında MMSE ve MoCA yer alır. Bunlar en popülerleri olsa da görsel testler de bu işlevi rahatlıkla görüyor. İşte beynin durumunu kontrol eden iki görsel, iki test...
18.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hafıza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hafıza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.