Hacklendi

Hacklendi

Son dakika hacklendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacklendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacklendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacklendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacklendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 hacklendi haberi bulunmuştur. Tüm hacklendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anydesk hacklendi mi? Uzaktan kontrol yazılımı AnyDesk'e ne oldu?
Anydesk hacklendi mi? Uzaktan kontrol yazılımı AnyDesk'e ne oldu? AnyDesk hacklendi mi? Sorusu, internet üzerinde birçok kullanıcı tarafından araştırılıyor. AnyDesk yaptığı açıklamada AnyDesk hacklendi mi? Sorusuna yanıt verdi
9.02.2024 Gündem
SEC ETF onayı saat kaçta açıklanacak? ETF onayı verildi mi, Bitcoin ETF onayı ne zaman açıklanacak? ETF onayı geldi mi?
SEC ETF onayı saat kaçta açıklanacak? ETF onayı verildi mi, Bitcoin ETF onayı ne zaman açıklanacak? ETF onayı geldi mi? Bitcoin ETF onayına yönelik aramalar yoğunlaştı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) kararı 10 Ocak'ta açıklaması beklenirken SEC'in sosyal medya hesabı hacklendi ve "Bitcoin ETF onayı aldı" paylaşımı yapıldı. Paylaşımın ardından 48 bin dolara yükselen Bitcoin daha sonra haberin SEC tarafından yalanlanması ile 45-46 bin aralığına düştü. Peki, ETF onayı ne zaman açıklanacak, Bitcoin ETF onayı saat kaçta duyurulacak? ETF onayı verildi mi?
10.01.2024 Ekonomi
Trabzonspor'un Youtube kanalı hacklendi! Elon Musk'ın canlı yayını açıldı
Trabzonspor'un Youtube kanalı hacklendi! Elon Musk'ın canlı yayını açıldı Trabzonsporun video arşivinin yer aldığı ve canlı yayınlarını paylaştığı video platformu Youtube'daki kanalı, siber korsanlarca hacklendi. Kulüp yetkilileri, hesabın geri alınması için Youtube platformuyla iletişime geçti. Kulübün geçmiş tüm videolarının silindiği kanalda, saldırı sonrası Tesla şirketi sahibi Elon Musk'ın canlı yayın söyleşisi yer aldı.
11.03.2023 Trabzonspor
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden?
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden? Riot Games oyunları hata verince oyunseverler Riot Games’in hacklenip hacklenmediğini sorgulama başladı. LoL oynayanlar giriş ekranına ulaşamıyor. Peki, Riot hacklendi mi? Riot Games oyunları neden açılmıyor, LoL ve Valorant hata veriyor, neden açılmıyor?
25.01.2023 Bilim ve Teknoloji
İran devlet televizyonu 'hacklendi'
İran devlet televizyonu 'hacklendi' İran devlet televizyonu, “Ali’nin Adaleti” adlı hacker grubu tarafından hacklendi.
8.10.2022 Dünya
Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir?
Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir? Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir? Kripto para borsası Binance'e siber saldırı gerçekleştirildi. Binance yönetiminine göre bu saldırı kapsamında 100 milyon dolar civarında kripto para çalındı. İşte Binance hack olayı…
7.10.2022 Bilim ve Teknoloji
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı...
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken tüm dünyanın gözlerini çevirdiği NATO'da büyük bir kriz yaşanıyor. Bir hacker grubu tarafından online ortamda satışa çıkarılan gizli askeri bilgiler NATO'yu zor durumda bıraktı. Ukrayna'da kullanılan silahların tasarımlarının da yer aldığı 80 GB'lık dosya, halihazırda herkes tarafından görülebiliyor.
26.08.2022 Dünya
Fenerbahçe Kulübü'nün Youtube hesabı hacklendi
Fenerbahçe Kulübü'nün Youtube hesabı hacklendi Sarı-Lacivertli kulübün 2.3 milyon üyeli resmi YouTube Kanalı hacklendi. Daha sonra Fenerbahçe Kulübü hesabını geri alarak ismini eski haline çevirdi.
9.08.2022 Fenerbahçe
Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırıda milyonlarca dolar kayıp!
Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırıda milyonlarca dolar kayıp! Solana milyon dolarlık siber saldırı ile gündemde. Solona ekosisteminde yer alan cüzdanın güvenliği ihlal edildi ve kullanıcıların Phantom, Slope ve Trustwallet üzerinden saldırıya uğradılar ve 5000’den fazla cüzdan hacklenip boşaltıldı. Peki, Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırı nasıl oldu? Solana (SOL) coinde son durum ne? İşte detaylar…
3.08.2022 Ekonomi
Emniyet’ten ‘e-Devlet hacklendi’ iddialarıyla ilgili açıklama
Emniyet’ten ‘e-Devlet hacklendi’ iddialarıyla ilgili açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü E-Devlet sisteminin hacklenerek kişisel verilerin ele geçirildiği iddiaları hakkında açıklamada bulunarak iddiaların gerçek dışı olduğunu duyurdu. Açıklamada ayrıca Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.
30.04.2022 Gündem
2,8 milyon dolarlık NFT hırsızlığı! Hepsi buhar oldu...
2,8 milyon dolarlık NFT hırsızlığı! Hepsi buhar oldu... Bored Ape Yacht Club'a ait yaklaşık 2,8 milyon dolar değerindeki 91 adet NFT, Instagram üzerinden yapılan kimlik avı saldırısıyla çalındı.
27.04.2022 Ekonomi
Uğur Uzunel, Instagram hesabını geri aldı
Uğur Uzunel, Instagram hesabını geri aldı Bir süredir TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'Esat' karakterine hayat veren Uğur Uzunel'in Instagram hesabı hacklendi. Konuyla ilgili hukuki işlemleri başlattığını duyuran Uzunel, son paylaşımıyla hesabını geri aldığını duyurdu.
26.02.2022 Magazin
Evlerde gizli tehlike! Uzmanlardan robot süpürgeler ile ilgili kritik uyarılar! Yaşanan yüzlerce olay var!
Evlerde gizli tehlike! Uzmanlardan robot süpürgeler ile ilgili kritik uyarılar! Yaşanan yüzlerce olay var! Çoğumuzun evlerinde kullandığı internet bağlantısıyla çalışan akıllı elektronik cihazlar, göründüğü kadar masum olmayabilir! Özellikle son dönemlerde kullanımı yaygınlaşan robot süpürgelerin bile ciddi güvenlik açıklarına sebep olabileceğini belirten uzmanlar, bu ürünlerin kullanımı konusunda önemli uyarılarda bulundu.
13.02.2022 Gündem
Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı!
Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı! Şarkıcı Hadise'ye 40 bin dolarlık yüzükle evlilik teklifi etmesinin ardından "borç" iddialarıyla gündeme gelen ve ailede kriz yaşanmasına neden olan iş insanı Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı. Twitter'dan konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Dinçerler, takipçilerini "Eğer mesaj alırsanız itibar etmeyiniz" sözleriyle uyardı.
11.02.2022 Magazin
BTCTurk neden açılmıyor? BTCTurk hacklendi mi? BTCTurk erişim sorunu devam ediyor mu?
BTCTurk neden açılmıyor? BTCTurk hacklendi mi? BTCTurk erişim sorunu devam ediyor mu? BtcTurk'te erişim sıkıntısı devam ediyor! Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından BtcTurk'e saatlerdir erişim sağlanamıyor. Şirketten açıklama geldi! Kullanıcılar sosyal medyada BTCTurk erişim sorunuyla ilgili söz konusu durumdan şikayet ediyor. Peki, BTCTurk neden açılmıyor? BTCTurk hacklendi mi? BTCTurk erişim sorunu devam ediyor mu? İşte detaylar…
24.01.2022 Gündem
Yemeksepeti hacklendi mi, bilgiler mi çalındı? Yemeksepeti Twitter'dan açıkladı: "Verileri yayınlama tehdidiyle fidye talebinde bulundular"
Yemeksepeti hacklendi mi, bilgiler mi çalındı? Yemeksepeti Twitter'dan açıkladı: "Verileri yayınlama tehdidiyle fidye talebinde bulundular" Yemeksepeti'nin siber saldırıya uğradığı ve milyonlarca kullanıcının bilgilerinin çalındığı iddia edildi. Yaklaşık 8 ay önce de hacklenen Yemeksepeti’nin kullanıcı verileri Bitcoin karşılığında satışa çıkarılmıştı. Yemeksepeti'nden açıklama geldi. Peki, Yemeksepeti hacklendi mi? Yemek sepeti bilgiler çalındı mı?
16.11.2021 Gündem
Twitch hacklendi! En fazla kazanan yayıncılar ifşa oldu
Twitch hacklendi! En fazla kazanan yayıncılar ifşa oldu Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın çökmesinin ardından sosyal medya meraklılarını üzen bir haber de Amazon'un çevrimiçi canlı yayın uygulaması Twitch’ten geldi. Platform, siber saldırıya maruz kaldığını doğrularken, 2019 yılından bu yana en fazla kazananların listesi de ifşa oldu.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı?
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı? Twitch hacklendi mi, sorusuna yanıt aranıyor. Amazon’un sahibi olduğu sosyal paylaşım ve video platformu, özellikle online oyun oynayanların yoğun olarak kullandığı Twitch'in dün gece hacklendiği ortaya çıktı. Twitch gelirleri sızdırıldı mı?
7.10.2021 Gündem
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çöktü? İşte kesintinin nedeni!
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çöktü? İşte kesintinin nedeni! Sosyal medya platformları Whatsapp, Instagram ve Facebook'a dünya genelinde yaşanan erişim sorununun ardından açıldı. Facebook kesintinin nedeni hakkında ilk defa konuştu. Whatsapp, Instagram ve Facebook'un açılmama nedeni pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Instagram, Facebook ve WhatsApp açıldı mı? Facebook hacklendi mi? İnstagram yine mi çöktü? Dün instagram neden çöktü? İşte erişim sorunun nedeni...
5.10.2021 Gündem
Doktorlar dolandırıcıların yeni hedefi oldu!
Doktorlar dolandırıcıların yeni hedefi oldu! Pandemi döneminde popülerleşen doktorların sosyal medya hesapları, dolandırıcıların hedefi oldu. Ele geçirilen hesaplardaki takipçiler, doktorlar tarafından paylaşıldığını düşündüğü, kısa yoldan yüksek miktarda para kazanacağı yönündeki mesajlara ya da iletilere inanarak paralarını kaptırıyor. Sosyal medya hesabı çalınan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Doç. Dr. Hanifi Şahin, "Bir hastam HPV aşısı olmak için 3 aydır para biriktiriyordu, maalesef dolandırıcılar onun biriktirdiği parasını aldılar. Bir tane hasta daha yine dolandırılmış durumda" dedi.
12.09.2021 Gündem
Kripto para borsasında büyük şok! 100 milyon dolarlık dev kripto soygun...
Kripto para borsasında büyük şok! 100 milyon dolarlık dev kripto soygun... Kripto para borsası gerçekleşen dev soygunla sarsıldı. Japon kripto borsası Liquid, hackerların saldırısına uğradığını ve tahminen 100 milyon dolar değerinde kripto para çalındığını açıkladı. Şirket, bazı dijital para cüzdanlarının "tehlikeye atıldığını" duyurdu.
20.08.2021 Ekonomi
Paribu hacklendi mi? Paribu çöktü mü? Paribu ile ilgili son bilgiler...
Paribu hacklendi mi? Paribu çöktü mü? Paribu ile ilgili son bilgiler... Paribu hacklenme olayı ile gündemde. Türkiye'nin kripto para borsaları Paribu hacklendi söylentileriyle sarsıldı. Paribu iddialara ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Peki, Paribu çöktü mü? Paribu hacklendi mi? Paribu çöktü haberleri doğru mu? Paribu hatası nedir? Paribu neden hata veriyor? İşte Paribu'nun hack ile ilgili açıklamaları...
8.04.2021 Ekonomi
Facebook şifrenizi hemen değiştirin! Bilgileri paylaştılar
Facebook şifrenizi hemen değiştirin! Bilgileri paylaştılar Facebook şifrenizi acilen değiştirin. Bilgiler bir platformda ücretsiz olarak paylaşıldı. Banka hesap bilgilerinin de yer aldığı uygulamada bu durum büyük tehlike taşıyor. Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Avukat Kürşat Ergün, Facebook'ta verilerin hacklenmesi ile ilgili olarak kullanıcıların şifrelerini değiştirmesi gerektiğini belirterek, "Zarara uğrayan kullanıcı, bu zararın giderilmesi için mahkemeye başvurarak tazminat davası da açabilir." ifadesini kullandı.
5.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Hekimoğlu'nun yıldızı Timuçin Esen'e şok! Özel bilgi ve fotoğrafları...
Hekimoğlu'nun yıldızı Timuçin Esen'e şok! Özel bilgi ve fotoğrafları... Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterine hayat veren ünşü oyuncu Timuçin Esen'in başı dertte. Esen’in sosyal medya hesabını hacklendi. Şantaj yapan kişilerin FETÖ’nün en büyük finans merkezi Kaynak Holding’te siber güvenlik uzmanı olarak çalışan O.D. ve iki arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Üç hacker’ın 19 yıl 3 aya kadar hapsi isteniyor.
4.04.2021 Magazin
Yemek Sepeti ile ilgili yeni açıklama! BTK duyurdu
Yemek Sepeti ile ilgili yeni açıklama! BTK duyurdu Türkiye'nin en büyük online yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com siber saldırıya uğrayarak, hacklendi. Hacklenme haberlerinin ardından Yemeksepeti açıklama yaparak kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalındığını duyurdu. Yemek Sepeti'nin Hacklenmesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. BTK'dan açıklama geldi
31.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hacklendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacklendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.