Haaretz

Haaretz

Son dakika haaretz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haaretz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haaretz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haaretz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haaretz gelişmeleri de dahil olmak üzere 674 haaretz haberi bulunmuştur. Tüm haaretz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı İsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023 Dünya
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir İsrail merkezli Haaretz gazetesi yayınladığı analiz haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu karşılaştırarak “Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir” ifadelerine yer verdi.
25.07.2023 Dünya
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı Batı medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı topyekun bir savaş ilan ederken, bugün İsrail ve Yunan gazetelerinde skandal analizler var. Bir Alman gazetesi ise, son yayımlanan ankete göre Erdoğan'ın zafere uzanacağını yazdı.
6.05.2023 Dünya
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de: Ekrem İmamoğlu'na tercih edildi
Dünyanın gözü Türkiye'de: Ekrem İmamoğlu'na tercih edildi Fransız Le Monde muhalif bloğun Kılıçdaroğlu'nu bir 'psikodrama'nın ardından aday gösterdiğini yazdı, Meral Akşener için 'ilham perisi' dedi. Amerikan Politico, 'Türk muhalefeti Erdoğan'a karşı aday olarak Kılıçdaroğlu'nun arkasında birleşti' başlığını seçti. Haaretz "Erdoğan'a muhalefet Türk lokumu değil: Zirve hızına ulaşırken dağılan muhalefet, bir İsrail klişesi oldu. Ancak İsrail görünüşe göre yalnız değil" derken, Jerusalem Post anketlerde belediye başkanlarının önde olduğunu belirtti. Al Jazeera ise, anket sonuçlarına göre muhalif ittifakın HDP'nin desteğine ihtiyaç duyduğunu gösterdiğini kaydetti.
8.03.2023 Dünya
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç...
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç... İspanya'nın başkenti Madrid’de Türkiye, İsveç ve Finlandiya ile yapılan anlaşma, dünya basınında geniş yankı buldu. Anlaşmayı ‘Erdoğan’ın zaferi’ olarak yorumlayan İngiliz The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın futbolcu geçmişine gönderme yaparak, “Veto çelmesi, korkutucu olduğu kadar etkiliydi” dedi. İşte dış basından çarpıcı yorumlar...
30.06.2022 Dünya
İsrail askerleri Al Jazeera muhabiri  Şirin Ebu Akil'i öldürdü!
İsrail askerleri Al Jazeera muhabiri Şirin Ebu Akil'i öldürdü! Gazeteci Şirin Ebu Akil, işgal altındaki Filistin toprağı Batı Şeria'da bu sabah gerçekleşen baskında hayatını kaybetti. Dakikalar sonra İsrail ordusundan skandal bir açıklama yayınlandı.
11.05.2022 Dünya
Antalya'da tarihi zirve! Dünya basını Lavrov - Çavuşoğlu - Kuleba görüşmesini manşetten verdi!
Antalya'da tarihi zirve! Dünya basını Lavrov - Çavuşoğlu - Kuleba görüşmesini manşetten verdi! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken dünyanın gözü kulağı Antalya'daki tarihi zirvedeydi. Kuleba ve Lavrov'un görüşmesi uluslararası haber ajansları tarafından 'acil' koduyla dünyaya servis edildi, birçok uluslararası kanal ise canlı yayına geçti. Açıklamalar ise New York Times'tan BBC'ye, Al Jazeera'dan Haaretz'e birçok yayın organında manşetten verildi.
10.03.2022 Dünya
Doğu Akdeniz'de Türk zaferi! İsrail'den Türkiye itirafı geldi: Tek seçeneğimiz boyun eğmek...
Doğu Akdeniz'de Türk zaferi! İsrail'den Türkiye itirafı geldi: Tek seçeneğimiz boyun eğmek... Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi dışlayarak ittifak kuran Yunanistan, İsrail ve Güney Kıbrıs Yönetimi hüsran yaşıyor. ABD, Türkiye’nin bypass edildiği EastMed doğalgaz boru hattı projesinden desteğini çekti. Projenin taraflarından İsrail’de, bu durum yenilgi olarak kabul edildi. Haaretz gazetesi, “İsrail'in boyun eğmekten başka seçeneği yok” yorumu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’la görüşebileceklerini söylediği gün yayınlanan haberde, “ABD, Putin ve Erdoğan’ı kızdırmak istemiyor” denilirken Yunan medyasında hüsran ve öfke vardı...
19.01.2022 Dünya
ABD'ye istihbarat verdi! İran'dan kritik İHA hamlesine yaptırım
ABD'ye istihbarat verdi! İran'dan kritik İHA hamlesine yaptırım İsrail yönetiminin ABD'nin yeni yaptırımlar uygulama kararından önce İran'ın insansız hava aracı (İHA) programından sorumlu kişiler hakkında Washington'a "kapsamlı" istihbarat verdiği bildirildi.
31.10.2021 Dünya
İsrail 4 Filistinliyi öldürdü!
İsrail 4 Filistinliyi öldürdü! İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın farklı bölgelerine düzenlediği gözaltı baskınlarında çıkan çatışmalarda 4 Filistinlinin yaşamını yitirdiği, en az 5 kişinin de yaralandığı bildirildi.
26.09.2021 Gündem
Fransa'da imza kampanyası başlattılar! Facebook'un İsrail'i...
Fransa'da imza kampanyası başlattılar! Facebook'un İsrail'i... Fransa’da akademisyenler ve sivil toplum kuruluşu, Facebook’un İsrail’i eleştiren içerikleri sansürlemesine karşı imza kampanyası başlattı.
25.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İsrailli Bakan'dan skandal 'aşı' talimatı!
İsrailli Bakan'dan skandal 'aşı' talimatı! İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Amir Ohana'nın İsrail hapishanelerindeki Filistinli "güvenlik" tutuklularına "yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yapılmaması" talimatı verdiği ortaya çıktı.
27.12.2020 Dünya
İsrail: İran'a karşı ABD ile birlikte çalışacağız
İsrail: İran'a karşı ABD ile birlikte çalışacağız İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile yaptığı görüşmede, Tel Aviv'in İran'a karşı herhangi bir senaryoda ABD ile birlikte çalışacağını söyledi.
18.12.2020 Dünya
Dün gizlice görüştüler! Netanyahu ve Veliaht Prens Bin Selman...
Dün gizlice görüştüler! Netanyahu ve Veliaht Prens Bin Selman... İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun dün gizlice Suudi Arabistan'a giderek Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile görüştüğü bildirildi.
23.11.2020 Dünya
Veliaht Prensi Selman'da 'normalleşme' korkusu: Halkım beni öldürür
Veliaht Prensi Selman'da 'normalleşme' korkusu: Halkım beni öldürür İsrail ile “normalleşme” eğiliminde olan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman halkın tepkisinden çekiniyor. Haaretz gazetesinin iddiasına göre MBS, görüştüğü İsrailli-Amerikalı milyarder Haim Saban’a “Normalleşme adımlarına katılamam. Bu İran, Katar ve halkımın (Suudi halkının) elinde öldürülmeme yol açar” diyerek korkusunu paylaştı.
24.10.2020 Dünya
Rus milyarder Abramoviç, Yahudi yerleşimciler için çalışan örgüte destek vermiş
Rus milyarder Abramoviç, Yahudi yerleşimciler için çalışan örgüte destek vermiş Dünyaca ünlü Rus milyarder ve İngiliz futbol takımı Chealsea'nin sahibi Roman Abramoviç'in, Yahudi yerleşimciler için çalışan bir örgüte destek verdiği belirlendi.
21.09.2020 Dünya
Görülmemiş iğrençlik! 16 yaşındaki genç kıza toplu istismar!
Görülmemiş iğrençlik! 16 yaşındaki genç kıza toplu istismar! İsrail'in Eilat şehrinde 16 yaşında bir kız çocuğunun toplu tecavüze uğradığı iddiası İsrail’de infiale yol açtı.
21.08.2020 Dünya
İsrail'den BAE'ye ilk darbe! 'Onlara F-35 satmayın'
İsrail'den BAE'ye ilk darbe! 'Onlara F-35 satmayın' ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri'nin ilişkilerini “tamamen normalleştirmeleri” için bir anlaşma imzaladıklarını duyurmasının ardından BAE'ye ilk darbe yine Tel Aviv yönetiminden geldi. ABD'ye çağrıda bulunan İsrail; "BAE'ye F-35 satmayın" dedi.
19.08.2020 Dünya
Tarihi skandalda 'gizli madde' ifşa oldu! İşte rüşvet...
Tarihi skandalda 'gizli madde' ifşa oldu! İşte rüşvet... İsrail ile BAE arasında diplomatik ilişkileri başlatma konusunda varılan anlaşmada, körfez ülkesine Amerikan F-35 ve İHA teknoloji transferine yeşil ışık yakan bir gizli madde bulunduğu bildiriliyor.
18.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Haaretz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haaretz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.