H.S.

H.S.

Son dakika h.s. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan h.s. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını h.s. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

H.S.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan h.s. gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 h.s. haberi bulunmuştur. Tüm h.s. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Erkek çocuk için kız çocuğu kaçırdı
Erkek çocuk için kız çocuğu kaçırdı 7 kız babası M.A.S.’nin erkek çocuk yapmak için komşularının yaşı küçük kızını kaçırdığı öne sürüldü. Kaçırılan H.S.’nin ailesi “Kızımızın çocuk gelin olmasını istemiyoruz” diyerek yardım istedi
8.02.2017 Yaşam
Madde bağımlısı genç, kız çocuğunu bıçakladı
Madde bağımlısı genç, kız çocuğunu bıçakladı AYDIN’ın Söke İlçesi’nde, 9 yaşındaki kız çocuğu H...
13.07.2016 Yaşam
Klasörler nasıl gizlenir; nasıl korunur?
Klasörler nasıl gizlenir; nasıl korunur? Windows'ta klasörlerinizi nasıl parolayla koruyabilir veya gizleyebilirsiniz?
8.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Eski eşine zorla...
Eski eşine zorla... Samsun’da boşandığı eşine cinsel istismarda bulunduğu edilen şahıs gözaltına alındı...
19.08.2015 Yaşam
Bitlis'te bombalı saldırı
Bitlis'te bombalı saldırı Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Güroymak ilçesinde teröristlerce bombalı saldırı düzenlendiği bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Facebook'tan mayolu fotoğrafını paylaşınca...
Facebook'tan mayolu fotoğrafını paylaşınca... Facebook hesabı başkaları tarafından ele geçirilen H...
27.07.2015 Yaşam
Erkek yeğenine cami tuvaletinde...
Erkek yeğenine cami tuvaletinde... SAKARYA’nın Adapazarı İlçesi’nde 4 yıl önce, 12 yaşındayken anne ve babası ayrılınca Sosyal Hizmetler korumasına alınan erkek çocuk S.B., birkaç kez öz dayısı ile arkadaşlarının tecavüzüne uğradı. İddialarla ilgili S.B.’nin dayısı B.A. ile H.Ş. ve B.Ç. adlı şüpheliler hakkında, 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
10.04.2014 Yaşam
Kenan Işık'a küfür şoku!
Kenan Işık'a küfür şoku! Dün akşam 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında tüm seyircileri ve Kenan Işık'ı şok eden bir an yaşandı. Yarışmacılardan biri çıkan soruya çok fazla şaşırınca tepkisini h. s.... diyerek belli etti. Programın canlı izlenmemesi büyük bir skandal yaşanmasını engellerken küfür 'bip' sesiyle sansürlendi. Kenan Işık ise 'Farkındayım' diyerek durumu geçiştirdi.
21.02.2013 Sinema-Dizi
Kenan Işık'a küfür şoku!
Kenan Işık'a küfür şoku! Milyoner yarışmasında dün gece küfür şoku yaşandı.
21.02.2013 Televizyon
İstanbul'u kana bulayacaklardı!
İstanbul'u kana bulayacaklardı! Facianın eşiğinden dönüldü
29.09.2021 Gündem
'Refaketçi kızla hastanede 7 kişi ilişkiye girdi' iddiası!
'Refaketçi kızla hastanede 7 kişi ilişkiye girdi' iddiası! Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’ndeki devlet hastanesinde tedavi gören bir yakınına refakat eden 17 yaşındaki H.S.’nin, 1’i doktor 7 hastane çalışanıyla ilişkiye girdiği iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu?
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu? 2023 bekçi alımı merakla bekleniyordu, Polis Akademisi Başkanlığı 26 ilde istihdam edilmek üzere 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanına göre başvuru süreci başladı. Peki, Bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, bekçi maaşı ne kadar? Çarşı mahalle bekçi alımı hangi illerde olacak 2023? İşte www.pa.edu.tr bekçi alımı başvuru e-devlet ekranı…
18.01.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe girdi. Düzenlemenin detayları merak edilirken Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlarla ilgili uygulanacak hükümler de yer aldı. Peki, Sosyal medya yasası nedir? Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlara hapis cezası var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Gündem
Türkçe alfabe sırası! Türk alfabesinde hangi harfler bulunur? Alfabe harf sıralaması tablosu
Türkçe alfabe sırası! Türk alfabesinde hangi harfler bulunur? Alfabe harf sıralaması tablosu Bir çocuğun alfabenin harflerden oluştuğunu ve harflerin kelimeleri oluşturduğunu ve bu kelimelerin hikayeler oluşturabileceğini anlaması önemlidir. Çocukların anaokuluna gitmeden önce bilmeleri gereken sosyal ve duygusal beceriler içinde basit olan alfabeyi öğrenmesi önemlidir. Ebeveynler çocuklarına eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde alfabeyi nasıl öğretebileceklerini araştırıyor. Peki, Türk alfabesinde bulunan harfler nelerdir? Türkçe alfabede kaç harf var? İşte ABC ile başlayan alfabetik sıralama!
7.06.2022 Eğitim
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün?
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? Toplum Yararına Programlarda (TYP) değişiklik! İŞKUR’un TYP yönetmeliği değişti. İŞKUR tarafından düzenlenen işsizlere geçici gelir desteği sağlayan Toplum Yararına Programların (TYP) yönetmeliğinde değişikliğe gidildi. TYP’ye alınacak personelin kriterleri değişirken, TYP’nin belirli bir mesleğe yönelik TYP düzenlenmemesi ve TYP katılanların izin durumları gibi konular değişti. Peki, TYP'ye katılanlar, program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? TYP başvuruları nasıl yapılacak? TYP’de çalışma nasıl olacak? İşte TYP çalışma şartları!
30.05.2022 Çalışan Hakları
Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022? EGM PA bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor, bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır?
Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022? EGM PA bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor, bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır? Bekçi adayları, yazılı sınav tarihi ile ilgili aramaları artırdı. Bekçilik mesleğini yapmak isteyen vatandaşlar 28 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında ön başvurularını E-devlet üzerinden yapabilecek. Başvurularda, şartları sağlayan adaylar, ön sağlık kontrolü ve yazılı sınava girmeye hak kazanacak. Peki, Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022, bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor? Bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır?
9.05.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok, maaşları 8000 lirayı buluyor! 81 ilde başvurular başladı...
KPSS şartı yok, maaşları 8000 lirayı buluyor! 81 ilde başvurular başladı... Binlerce bekçi alımı yapılacak. KPSS şartı bulunmuyor, en az lise ve dengi okul mezunu olmak gerekiyor. 81 ile 3.250 erkek bekçi alımı yapılacak. Başvurular bugünden itibaren alınmaya başlandı. 2022 bekçi alımı şartları ve süreç tek tek açıklandı. 2022 yılı bekçi alımı için Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yeni ilan ile duyurdu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. İl il kontenjan sayısı da belli oldu. Sınavlar ise yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınav şeklinde yapılacak. Söz konusu sınav sonuç listeleri Polis Akademisi Başkanlığı internet sayfasından ilan edilecek. Ön başvurular için son tarih 13 Mayıs. 2022 bekçi alımı ile ilgili tüm bilgiler...
29.04.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı başvuru ekranı: Bekçi alımı yaş sınırı, boy kilo şartları nelerdir, 3250 bekçi alımı ne zaman? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022?
Bekçi alımı başvuru ekranı: Bekçi alımı yaş sınırı, boy kilo şartları nelerdir, 3250 bekçi alımı ne zaman? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022? Bekçilik başvuru süreci ile ilgili detaylar sorgulanıyor. Türkiye genelinde 3.250 bekçi alımı başladı. Başvuru şartlarını karşılayan adaylar Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresini kullanarak başvurularını gerçekleştiriyor. 13 Mayıs tarihine kadar devam edecek başvurunun ardından ön başvuru sonuçları açıklanacak, ardından da ön sağlık kontrolü, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı, sözlü sınav aşamaları ile bekçi alımı süreci tamamlayacak. Peki, 3250 bekçi alımı yaş sınırı boy kilo şartları nelerdir, bekçi alımı başvuru ücreti ne kadar? Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır 2022? İşte Bekçi alımı başvuru ekranı…
28.04.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı 2022 başvuru şartları belli oldu!  Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman?
Bekçi alımı 2022 başvuru şartları belli oldu! Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? Bekçi alımı başvurusu başladı. Türkiye genelinde 3.250 bekçi alımı başvuru şartlarını karşılayan adaylar Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresini kullanarak başvurularını yapabilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, 3 bin 250 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımına ilişkin alım ilanı yayımladı. Adaylar, 28 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak ön başvurularını yapabilecekler. Polis Akademisi, ön sağlık kontrolü, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı, sözlü sınav aşamaları ile bekçi alımı sürecini tamamlayacak. Peki, Bekçi alımı başvuru 2022 ne zaman, nasıl yapılır? Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? İşte Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvuru şartları, kılavuzu ve kontenjanları…
27.04.2022 Personel Alımı
BAŞVURU YAP! Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman?
BAŞVURU YAP! Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? Bekçi alımı başvurusu başladı. Türkiye genelinde 3.250 bekçi alımı başvuru şartlarını karşılayan adaylar Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresini kullanarak başvurularını yapabilecek. 13 Mayıs’a kadar devam edecek başvurunun ardından ön başvuru sonuçları Polis Akademisi tarafından açıklanacak. Polis Akademisi, ön sağlık kontrolü, yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı, sözlü sınav aşamaları ile bekçi alımı sürecini tamamlayacak. Peki, Bekçi alımı başvuru 2022 ne zaman, nasıl yapılır? Bekçi alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, başvuru formu aktif mi? İşte Polis Akademisi 3250 bekçi alımı başvuru şartları, kılavuzu ve kontenjanları…
27.04.2022 Personel Alımı
Polis Akademisi (PA) 81 ilde bekçi alımı yapacak! 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi (PA) 81 ilde bekçi alımı yapacak! 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi (PA) açıkladı! 3250 bekçi alımı yapılacak. 81 ilde bekçi alımı ile ilgili duyuru yayımlandı. Polis Akademisi’nden yapılan açıklamaya göre, Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak 81 İl Valiliğinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 3.250 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacak. Peki, 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Bekçi alımı KPSS şartı var mı? Bekçi alımı yaş sınırı ne? İşte detaylar…
24.04.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

H.S. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki h.s. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.