Güvenoyu

Güvenoyu

Son dakika güvenoyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güvenoyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güvenoyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenoyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenoyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 611 güvenoyu haberi bulunmuştur. Tüm güvenoyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı. Partinin İstanbul adayı 9 Şubat'ta açıklanacak.
4.02.2024 Gündem
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
Hollanda hükümeti düştü mü? Hükümet düştü ne demek, hükümet düşmesi nedir?
Hollanda hükümeti düştü mü? Hükümet düştü ne demek, hükümet düşmesi nedir? Hollanda hükümeti düştü mü? sorusunun yanıtı dışında “Hükümet düştü ne demek, hükümet düşmesi nedir?” sorularına da vatandaşlar yanıt aramaya başladı. Hollanda hükümeti sığınma politikaları konusunda koalisyon partileri arasındaki farklılıklar nedeniyle çöktü. Dört parti, Başbakan Mark Rutte başkanlığındaki kriz görüşmelerinde anlaşma sağlayamadı. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, dört partiden oluşan koalisyon hükümetinin istifa ettiğini açıkladı.
8.07.2023 Gündem
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenerek "Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömmüştü! Yeni gelişme
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömmüştü! Yeni gelişme Ordu'nun Altınordu ilçesinde evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Bilge Çapa (27), delillerin toplanması, suç vasfının değişme ihtimalinin bulunması ve tutuklulukta geçirdiği süre göz önüne alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
31.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sistem milletten güvenoyu aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sistem milletten güvenoyu aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanlığı Konferans Salonu'nda Sayıştay'ın 161. Kuruluş Yıldönümü Programı'na katıldı. Erdoğan, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin sonuçlarından biri de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin milletten yeniden güven oyu almış olmasıdır. Bu seçimler eski sistem tartışmalarına son noktayı koymuştur. Ülkemiz 3 ayda 5 ayda bir hükümetin değiştiği koalisyon dönemlerini bir daha gelmemek üzere rafa kaldırmıştır" dedi.
31.05.2023 Gündem
CHP'den son dakika 'ikinci tur' açıklaması
CHP'den son dakika 'ikinci tur' açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız" dedi.
15.05.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde yüzlerce kişi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından hükümetin kurulmasını protesto etmek için sokağa çıktı.
24.12.2022 Dünya
İtalya'da Meloni hükümeti Senato’dan güvenoyu aldı
İtalya'da Meloni hükümeti Senato’dan güvenoyu aldı İtalya'da Başbakan Giorgia Meloni’nin hükümeti, parlamentonun alt kanadı Temsilciler Meclisinin ardından parlamentonun üst kanadı Senato’dan da güvenoyu aldı.
26.10.2022 Dünya
Bulgaristan seçim sonuçları! 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu, hangi parti
Bulgaristan seçim sonuçları! 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu, hangi parti Bulgaristan’da sandık çıkış anketlerine göre eski Başbakan Boyko Borisov’un partisi Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB), genel seçimleri ilk sırada bitirdi. Peki, 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu?
3.10.2022 Dünya
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu!
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu! Bulgaristan’da sandık çıkış anketlerine göre, eski Başbakan Boyko Borisov’un partisi Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB), genel seçimleri ilk sırada bitirdi.
2.10.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop, Libyalı mevkidaşıyla görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Libyalı mevkidaşıyla görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye'ye ziyaret gerçekleştiren Libya Temsilciler Meclisi Başkanı Agila Salih İsa Guveyder'i TBMM'de ağırladı. Şentop, konuk Meclis Başkanı'na 15 Temmuz darbe girişiminde TBMM'nin hasar gören yerlerini gezdirdi.
2.08.2022 Siyaset
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti İtalya Başbakan Mario Draghi, liderlik ettiği koalisyondaki 3 partinin hükümetine dün parlamentoda destek vermemesi sonrasında, Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya istifasını sunmuştu. Mattarella, istifayı kabul ederek İtalya Parlamentosu'nu lağvetti. Böylece ülkede erken seçime gidilmesi de kesinleşti.
21.07.2022 Dünya
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu İtalya’da koalisyon hükümetinde meydana gelen siyasi çatlağın ardından parlamentonun üst kanadı senatoda yapılan güven oylamasında, 3 partinin oylamayı boykot etmesine rağmen Başbakan Mario Draghi, 95'e karşı 38 oyla güvenoyu aldı.
20.07.2022 Dünya
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri ve Konda Araştırma Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.
8.06.2022 Gündem
İngiltere'de beklenen haber geldi! Boris Johnson kararı...
İngiltere'de beklenen haber geldi! Boris Johnson kararı... İngiltere Başbakan Boris Johnson, Covid-19 kısıtlamaları döneminde kuralları ihlal etmesi nedeniyle Muhafazakar Parti meclis grubunda yapılan oylamada güvenoyu aldı.
6.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kıbrıs Rum Yönetimi provokatif faaliyetlerinin cevapsız kalmayacağını bilmelidir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kıbrıs Rum Yönetimi provokatif faaliyetlerinin cevapsız kalmayacağını bilmelidir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Doğu Akdeniz'de hem ülkemizin hem de Kıbrıs Türk halkının eşit hakları ve meşru çıkarları vardır. Kıbrıs Rum Yönetimi provokatif faaliyetlerinin cevapsız kalmayacağını bilmelidir” dedi.
31.05.2022 Siyaset
NATO'ya üye olmak isteyen İsveç’te YPG/PYD krizi!
NATO'ya üye olmak isteyen İsveç’te YPG/PYD krizi! Ukrayna-Rusya savaşından sonra NATO'ya üye olmaya çalışan İsveç'te hükümet krizi yaşanıyor. “Tek oyla” Magdalena Andersson’un kurduğu koalisyonun hükümet olmasını sağlayan bağımsız vekil, Suriye’deki Kürt yapılanmasına yönelik isteklerinin karşılanmadığını söyleyerek desteğini çekeceğini açıkladı.
21.05.2022 Dünya
KKTC Başbakanı Sucuoğlu: Hükümet kurma görevi bizlere verilecek
KKTC Başbakanı Sucuoğlu: Hükümet kurma görevi bizlere verilecek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu, hükümetin istifasının ardından yaptığı açıklamada, “Hükümet kurma görevi bizlere verilecek” ifadelerini kullanarak, “Cumhurbaşkanı’na kırgınlığım yok, politikada kırgınlık olmaz ama fikir ayrılığı olur” dedi.
20.04.2022 Dünya
Imran Khan: Pakistan'a yabancı güçler tarafından bir komplo kuruldu
Imran Khan: Pakistan'a yabancı güçler tarafından bir komplo kuruldu Pakistan'ın görevden alınan Başbakanı Imran Khan, Pakistan'ın Karaçi kentinde düzenlediği mitingde, "Pakistan'a karşı yabancı güçler tarafından bir komplo kuruldu" dedi.
16.04.2022 Dünya
Burak Elmas canlı yayında yeni teknik direktörü açıkladı!
Burak Elmas canlı yayında yeni teknik direktörü açıkladı! Galatasaray Başkanı Burak Elmas, NEF Stadı Özhan Canaydın Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında sarı kırmızılı kulübün gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Fatih Terim'le yolların ayrılmasına dair konuşan Burak Elmas, deneyimli çalıştırıcının tazminat talebinin olmadığını ve olaylı bir şekilde ayrılmadıklarını belirtti. Yeni teknik direktör konusuna da açıklık getiren Elmas, bir dönem Guardiola'nın yardımcılığını da yapan İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
11.01.2022 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Türkiye Süper Ligi ve daha birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
17.12.2021 İddaa
İsveç’te görevinden istifa eden Andersson ikinci kez başbakan seçildi
İsveç’te görevinden istifa eden Andersson ikinci kez başbakan seçildi İsveç’te 24 Kasım’da başbakan seçilmesinden yaklaşık 7 saat sonra istifa eden Magdalena Andersson, parlamentoda bugün yapılan oylamada yeniden başbakan seçildi.
29.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Güvenoyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenoyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.