Bu görüntüler depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi!
Bu görüntüler depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi! Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde Gümüşova ilçesindeki bazı binalarda çatlak oluştu. Deprem anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, gardırop kapağının sarsıntıya dayanamayarak yatağın üzerine düştüğü görüldü.
23.11.2022 Vatan TV
Düzce depreminde masalar sandalyeler hareket etti, devrilen dolap bilgisayarların üstüne düştü
Düzce depreminde masalar sandalyeler hareket etti, devrilen dolap bilgisayarların üstüne düştü Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir iş yerinde şiddetli sarsıntı dolayısıyla masaların ve sandalyelerin hareket ettiği, devrilen dolabın ise bilgisayarların üzerine düştüğü görüldü.
23.11.2022 Gündem
Bursa'da iki grup arasında silahlı çatışma! Görüntüler ortaya çıktı!
Bursa'da iki grup arasında silahlı çatışma! Görüntüler ortaya çıktı! Bursa’da 4 kişinin yaralandığı iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde mahallelinin de katılmasıyla yaklaşık 20 kişinin kavga ettiği ve şüphelilerin ateş ettikten sonra kaçtığı anlar yer aldı.
29.11.2020 Gündem
Otobüste dehşet anları!
Otobüste dehşet anları! Fatih’te geçtiğimiz günlerde 3 otobüs ve 1 otomobilin karıştığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem