Gurur

Gurur

Son dakika Gurur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gurur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gurur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gurur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gurur gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.744 gurur haberi bulunmuştur. Tüm gurur haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmamoğlu uyardı: Bununla uğraşan kim var ise, benim yol arkadaşım değildir
İmamoğlu uyardı: Bununla uğraşan kim var ise, benim yol arkadaşım değildirSultangazi İtfaiye hizmet binası açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Zaman, hele hele aynı odada, aynı mekanda, aynı çatı altında siyaset yapan insanların, 'Sen benim ayağıma bastın. Sen benim koluma dokundun. Ya da karnıma dirsek attın. Yüzüme sert baktın' deme zamanı değildir. Bununla uğraşan kim var ise, benim yol arkadaşım da değildir. Nokta" dedi.
19.09.2024Gündem
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu oldu
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu olduKonya’da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası Halter branşında Türkiye şampiyonu olan Seyhan Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Sara Yenigün, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.
19.09.2024Adana
Bakan Kacır: Türkiye, Avrupa'nın 3. büyük otomobil üreticisi oldu
Bakan Kacır: Türkiye, Avrupa'nın 3. büyük otomobil üreticisi olduSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, üretim ve ihracattaki rekorlara dikkati çekti. Türkiye'nin otomotiv üretiminde Avrupa 3'üncüsü olduğunu söyleyen Kacır demir-çelik sektöründeki başarıların da altını çizdi. Bakan Kacır, "Yerli ve yabancı yatırımcıların, ilan ettiğimiz programlara bugüne kadar gösterdiği teveccüh, ülkemizin önümüzdeki dönemde de özellikle küresel yüksek teknolojili yatırımların odağı olacağını kanıtlıyor." dedi.
19.09.2024Ekonomi
Turgay Demirel, TBF başkanlığına aday olduğunu açıkladı
Turgay Demirel, TBF başkanlığına aday olduğunu açıkladıTurgay Demirel, 8 Ekim’de yapılacak Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanlık seçimi için adaylığını açıkladı.
19.09.2024Basketbol
Adanalı halterci Türkiye şampiyonu oldu! Başkan Tekin destek verdi
Adanalı halterci Türkiye şampiyonu oldu! Başkan Tekin destek verdiKonya’da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası Halter branşında Türkiye şampiyonu olan Seyhan Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Sara Yenigün, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.
19.09.2024Adana
Çukurova Üniversitesi'nde büyük gurur: URAP'ta 4 sıra birden yükseldi
Çukurova Üniversitesi'nde büyük gurur: URAP'ta 4 sıra birden yükseldiURAP Türkiye sıralamalarında Çukurova Üniversitesi dört basamak birden yükselerek en iyi performans gösteren üniversiteler arasında yer aldı.
19.09.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u makamında kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u makamında kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Erdoğan, "Sporun birleştirici gücüne ihtiyacımız var. Bu konuda tüm takımlarımızdan, yöneticilerimizden ve sporcularımızdan azami hassasiyet bekliyoruz" dedi
17.09.2024Gündem
'Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları'
'Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları'Ekranlarda yeni sezon heyecanı başladı. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizilerine bu sezon iddialı yapımlar dahil oluyor. Seyircilerin merakla beklediklerini ve çok daha fazlasını Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı anlattı.
15.09.2024Magazin
Mehmet Kasapoğlu: Milli sporcularımız yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin gururları
Mehmet Kasapoğlu: Milli sporcularımız yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin gururlarıÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu Ak Parti ‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Denizli’ye gitti. Dr. Kasapoğlu, Denizli programına Gürlesin Tekstil Fabrikasıyla başladı. Burada Pamukkale eski belediye başkanı Hüseyin Gürlesin ve fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Kasapoğlu daha sonra AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına geçerek burada bulunan partililerle bir toplantıya katıldı.
14.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Irkçılık adı altında Türk ve İslam düşmanlığı yapılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Irkçılık adı altında Türk ve İslam düşmanlığı yapılıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim Binaları Açılış Töreni'nde konuştu: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Marmara mezunu olmaktan gururluyum. Toplamda 12 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen külliyemizle eğitim ve bilim alanındaki hedeflerimize biraz daha yaklaşıyoruz.' dedi. Erdoğan, ayrıca, 'Türkiye'de 'ırkçılık' adı altında çok açık bir Türk düşmanlığı, Müslüman düşmanlığı, topyekün Türkiye düşmanlığı yapılmaktadır.' ifadelerini kullandı.
13.09.2024Gündem
Radyo D 30 yaşında! 'Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D'
Radyo D 30 yaşında! 'Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D'"Hayatın içinde her zaman seninle" mottosuyla hafızalarımıza kazınan Radyo D, 30 yılı geride bıraktı. Türkçe müziğin en seçkin eserlerini dinleyicilere ulaştıran Radyo D’nin 30’uncu yaşı için tören düzenlendi. Etkinlikte konuşan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D” dedi.
12.09.2024Magazin
‘Kadınlar İçin İhracat Akademisi’ başlıyor
‘Kadınlar İçin İhracat Akademisi’ başlıyorDünyayla1 sürdürülebilirlik vizyonu ve toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları çerçevesinde QNB Finansbank, İKADE (İhracatçı Kadınlar Derneği) ile "Kadınlar İçin İhracat Akademisi" projesini hayata geçiriyor.
12.09.2024Ekonomi
Trabzonspor'da Şenol Güneş imzayı attı! Onuachu yanıtı ve Beşiktaş maçı sözleri
Trabzonspor'da Şenol Güneş imzayı attı! Onuachu yanıtı ve Beşiktaş maçı sözleriTeknik direktör Şenol Güneş yıllar sonra yuvası Trabzon'a döndü. Bordo-mavili kulüp, deneyimli teknik adam için imza töreni düzenledi.
10.09.2024Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağızCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sona erdi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuzun disiplinine, insicamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız." dedi. Erdoğan, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım." ifadeleriin kullandı.
9.09.2024Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde ilk ders zili çaldı
Demirören Medya Lisesi'nde ilk ders zili çaldıDemirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi başladı.
9.09.2024Gündem
TEKNOFEST Akdeniz’de en iyiler belli oldu
TEKNOFEST Akdeniz’de en iyiler belli olduTürkiye’nin en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in, Antalya’da düzenlenen Teknoloji Yarışmaları büyük bir coşkuyla tamamladı. TEKNOFEST Akdeniz kapsamında düzenlenen Teknoloji Yarışmaları kapanış seremonisi TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve Antalya Valisi Hulusi Şahin’in katılımlarıyla gerçekleşti.
9.09.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda önemli mesajlar verdi. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen teğmenlerin yemin törenindeki resmi olmayan yeminine tepki gösteren Erdoğan "Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Gerekli araştırmalar yapılıyor bir kaç tane kendini bilmez temizlenecek. Bunların ordumuzun içinde barınması mümkün değil" dedi.
7.09.2024Gündem
İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, istifa edeceğini açıkladı
İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, istifa edeceğini açıkladıİsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, gelecek hafta görevinden istifa edeceğini açıkladı.
4.09.2024Dünya
Arda Turan'dan Kerem Aktürkoğlu'na mesajı: Unutma...
Arda Turan'dan Kerem Aktürkoğlu'na mesajı: Unutma...Eyüspor Teknik Direktörü Arda Turan, Galatasaray'dan Portekiz devi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu için bir mesaj yayınladı. İşte detaylar...
3.09.2024Şampiy10
Türkan Şoray ile Hülya Koçyiğit'in teğmen gururu
Türkan Şoray ile Hülya Koçyiğit'in teğmen gururuTürkan Şoray ile Hülya Koçyiğit, Kara Harp Okulu'nda Ebru Eroğlu, Deniz Harp Okulu'nda Şeyda Yıldırım ve Hava Harp Okulu'nda İkra Kuyumcu'nun devre birinciliğini; "Gurur duyuyoruz" diyerek kutladı.
3.09.2024Magazin
Hakkarili çiftçi bananın gurur tablosu!  4 doktor, 3 öğretmen, 2 mimar, 1 mühendis 10 çocuk yetiştirdi
Hakkarili çiftçi bananın gurur tablosu! 4 doktor, 3 öğretmen, 2 mimar, 1 mühendis 10 çocuk yetiştirdiHakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Hamza Onat adlı çiftçi, alın teriyle 10 çocuğunu okutarak 4’ünü doktor, 3'ünü öğretmen, 2'sini mimar ve birinin de mühendis olmasına sağladı
2.09.2024Gündem
ANKA III mühimmatlı ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi
ANKA III mühimmatlı ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiTürk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, "Mühimmat ile ilk uçuşunu gerçekleştiren milli gururumuz ANKA III, savunma sahasında ülkemize vereceği gücü bir kez daha göstermiş oldu." ifadesini kullandı.
1.09.2024Gündem
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nde devir teslim töreni yapıldı!
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nde devir teslim töreni yapıldı!İstifa eden Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer görevini Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili’ye devretti , Sarıgeçili başkanlığa vekalet edecek.
1.09.2024Gündem
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nde devir teslim töreni gerçekleşti
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nde devir teslim töreni gerçekleştiİstifa eden Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer görevini Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili’ye devretti , Sarıgeçili başkanlığa vekalet edecek.
1.09.2024Gündem
Başkan Tekdemir: Türkiye’nin gurur tablosunda daha fazla Adanalı şirket imzası olsun istiyoruz
Başkan Tekdemir: Türkiye’nin gurur tablosunda daha fazla Adanalı şirket imzası olsun istiyoruzTürk Havacılık Uzay Sanayii tesislerini ziyaret ederek TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan’a yeni görevinde başarı dileyen MÜSİAD Adana Başkanı Ömer Tekdemir, katma değeri yüksek üretim geliştirme yollarından birinin de havacılık sektörüne tedarikçi olmaktan geçtiğini belirterek, “Adana’nın bu alanda daha fazla yer alması için çalışacağız” dedi.
1.09.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Gurur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gurur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.