Gürbulak Sınır Kapısı

Gürbulak Sınır Kapısı

Son dakika Gürbulak Sınır Kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gürbulak Sınır Kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gürbulak Sınır Kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürbulak Sınır Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürbulak sınır kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 gürbulak sınır kapısı haberi bulunmuştur. Tüm gürbulak sınır kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
'Kanas' ile aramada TIR'da, 537 kilo likit metamfetamin ele geçirildi
'Kanas' ile aramada TIR'da, 537 kilo likit metamfetamin ele geçirildi Ağrı'da durdurulan İran plakalı TIR'da, özel eğitimli 'Kanas' adlı köpekle yapılan aramada, yakıt deposunda 537 kilo 250 gram likit metamfetamin ele geçirildi.
29.05.2023 Gündem
Nuh tufanının Ağrı dağındaki Arkeolojik izleri sempozyumu düzenlendi
Nuh tufanının Ağrı dağındaki Arkeolojik izleri sempozyumu düzenlendi Ağrı ili Doğubayazıt ilçesi Gürbulak sınır kapısı yolu güzergahında bulunan, Nuh Ararat (Noahs ark village) tatil köyünde Nuh’un gemisi sempozyumu yapıldı.
6.06.2022 Kültür Sanat
Bakan Muş duyurdu: Ülkemizde ele geçirilen en yüksek miktar
Bakan Muş duyurdu: Ülkemizde ele geçirilen en yüksek miktar Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gürbulak Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir TIR’da 1 ton 18 kilogram metamfetamin cinsi uyuşturucunun ele geçirildiğini duyurdu.
12.03.2022 Gündem
Bakan Muş duyurdu! Türkiye'de yakalanan en büyük miktar
Bakan Muş duyurdu! Türkiye'de yakalanan en büyük miktar Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 'Gürbulak Sınır Kapısı'ndan ülkemize sokulmaya çalışılan 462 litre likit eroin ele geçirildi. Bu Türkiye'de ekiplerimizce likit olarak yakalanan en büyük miktar.' dedi.
5.07.2021 Gündem
Polisleri şaşkına çeviren olay! Ceviz kabuklarının içinden...
Polisleri şaşkına çeviren olay! Ceviz kabuklarının içinden... Gürbulak Sınır Kapısı'nda İran'dan Türkiye'ye giriş yapan bir tırda yapılan aramada, 153 kilo 550 gram afyon sakızı ele geçirildi.
29.04.2021 Gündem
"En büyük eroin operasyonu" davasında karar
"En büyük eroin operasyonu" davasında karar Erzurum'da "Cumhuriyet tarihinde tek operasyonda ele geçirilen en büyük miktardaki eroin" olarak kayıtlara geçen ve 1 ton 535 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonla ilgili davada, aralarında elebaşı olduğu ileri sürülen Mehmet Zeki Fidan'ın da bulunduğu 7 sanık, 53 yıl 7 gün ile 140 yıl arasında değişen hapis cezalarına mahkum edildi.
22.06.2020 Gündem
TIR devrildi skandal ortaya çıktı! Çayın vatanı Rize'de çaya kumpas...
TIR devrildi skandal ortaya çıktı! Çayın vatanı Rize'de çaya kumpas... Rize’de yurtdışından gelen TIR’ın devrilmesi sonucu kaçak çay skandalı ortaya çıktı. ‘Çayın Susurluk’u olarak nitelendirilen olayda, on çay üreticisi suç duyurusunda bulundu.
12.06.2020 Gündem
Gümrük kapıları ne zaman açılacak? Bakan Pekcan tarih verdi!
Gümrük kapıları ne zaman açılacak? Bakan Pekcan tarih verdi! Gümrük kapıları ne zaman açılacak? Gürbulak sınır kapısı, Habur sınır kapısı ve Kapıkule sınır kapısı açıldı mı? soruları internette pek çok ihracatçı ve gümrük ulaştırma sektörü temsilcileri tarafından merak ediliyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yeni koronavirüs nedeniyle kapalı olan sınır kapıları ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Gümrük kapıları ne zaman açılacak? Habur sınır kapısı ve Kapıkule sınır kapısı açıldı mı? İşte gümrük kapılarıyla ilgili merak edilenler...
3.06.2020 Ekonomi
Gürbulak sınır kapısı nerede? Gürbulak sınır kapısı hangi ülkeye açılır?
Gürbulak sınır kapısı nerede? Gürbulak sınır kapısı hangi ülkeye açılır? Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, corona virüs pandemisinde normalleşme sürecinde Haziran'dan itibaren ciddi toparlanma beklendiğini söyledi. Bakan Pekcan, önümüzdeki haftadan itibaren Habur ve Gürbulak Gümrük Kapıları'nın da açıklacağını belirtti. Bakan Pekcan tarafından yapılan açıklamanın ardından Gürbulak gümrük kapısı nerede? Gürbulak sınır kapısı hangi ülkeye açılır? soruları merak edilmeye başlandı. İşte Gürbulak sınır kapısı detayları…
3.06.2020 Gündem
Bakan Pekcan: Tedbirler alındı, giriş işlemleri başlatıldı
Bakan Pekcan: Tedbirler alındı, giriş işlemleri başlatıldı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gürbulak Sınır Kapısı'nda bekleyen 280 tırın, karantina ve sağlık tedbirleri alınarak, Türkiye'ye giriş işlemlerinin başladığını bildirdi.
5.05.2020 Gündem
Ağrı - Gürbulak Sınır Kapısı'nda doğal gaz boru hattında patlama
Ağrı - Gürbulak Sınır Kapısı'nda doğal gaz boru hattında patlama AĞRI'nın Doğubeyazıt İlçesinde Gürbulak Sınır Kapısı'nda İran'dan gelen Türkiye-İran Doğalgaz Boru hattında patlama meydana geldi. Patlama sonrasında çıkan yangında alevler yaklaşık 40 metreye yükseldi.
31.03.2020 Gündem
Ağrı'daki roketli saldırıda ağır yaralanan gümrük personeli şehit  oldu
Ağrı'daki roketli saldırıda ağır yaralanan gümrük personeli şehit oldu Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğüne ait zırhlı servis aracına düzenlenen roketli saldırıda yaralanarak dün helikopterle getirildiği Erzurum'da tedavi altına alınan gümrük personeli Özgür Kavastan da şehit oldu.
3.03.2020 Gündem
Gürbulak nerede, Gürbulak sınır (gümrük) kapısı nereye açılır? (Gürbulak sınır kapısı harita)
Gürbulak nerede, Gürbulak sınır (gümrük) kapısı nereye açılır? (Gürbulak sınır kapısı harita) Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğüne ait araca roketli saldırıda bir personel şehit oldu. Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü aracına roketli saldırı yapılmasının ardından, Gürbulak sınır (gümrük) kapısı nerede? Gürbulak sınır kapısı nereye açılır? sorularını merak eden vatandaşlar, arama motorlarına yöneldi. Türkiye'yi İran ve Orta Asya'ya bağlayan ve Tarihi İpek Yolu'nun üzerinde bulunan Gürbulak sınır kapısı ve haritası detayları…
2.03.2020 Gündem
Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü aracına roketli saldırı
Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü aracına roketli saldırı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğü'ne ait araca roketli saldırı düzenlendiği bildirildi. Öte yandan saldırının ardından bölgede tarama faaliyeti yapan 1 askerin, teröristlerce önceden araziye yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandığı bildirildi.
2.03.2020 Gündem
Bakan Koca: İran'daki vatandaşlarımız dışarı çıkmasın
Bakan Koca: İran'daki vatandaşlarımız dışarı çıkmasın Sağlık Bakanı Koca Gürbulak Sınır Kapısı'nda açıklamala yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Kum ve Meşhed'den gelenleri ayrı bir yerde gözetimde tutuyoruz. Bakan Koca İran'da olan vatandaşlarımızın sınırı zorlamamalarını ve bulundukları ortamda, evde, otelden dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
27.02.2020 Siyaset
Ağrı'da ulaşıma kar engeli! Ağrı’da okullar tatil mi 13 Ocak 2020?
Ağrı'da ulaşıma kar engeli! Ağrı’da okullar tatil mi 13 Ocak 2020? Ağrı’da okullar tatil mi? Bugün (13 Ocak 2020) Ağrı Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? soruları Ağrı’da etkili olan kar yağışının ulaşıma engel olmasının ardından sıkça sorulmaya başladı. Doğubayazıt'ta gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi beyaza büründü. Peki, 13 Ocak Ağrı’da okullar tatil mi?
13.01.2020 Gündem
Cumhuriyet tarihinin 'en büyük uyuşturucu operasyonu'nda flaş gelişme!
Cumhuriyet tarihinin 'en büyük uyuşturucu operasyonu'nda flaş gelişme! Erzurum'da bir TIR'da 1 ton 535 kilogramlık eroin ele geçirilmesiyle ilgili, aralarında uyuşturucu şebekesi elebaşı olduğu iddia edilen Mehmet Zeki Fidan'ın da bulunduğu 7'si tutuklu 8 kişi hakkında 169 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
28.07.2019 Gündem
Tendürek Geçidi'nde çok sayıda araç mahsur kaldı
Tendürek Geçidi'nde çok sayıda araç mahsur kaldı Ağrı ile Van arasındaki ulaşımı sağlayan 2 bin 644 rakımlı Tendürek Geçidi'nde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle çok sayıda tır yolda mahsur kaldı.
7.03.2019 Yaşam
Tendürek Geçidi'nde ağır tonajlı araçlar mahsur kaldı
Tendürek Geçidi'nde ağır tonajlı araçlar mahsur kaldı Ağrı-Van kara yolunun Tendürek Geçidi'nde etkili olan yoğun kar yağışı, 15 ağır tonajlı aracın yolda mahsur kalmasına neden oldu!
28.01.2019 Gündem
Göçmenler günlerce buralarda yaşıyor
Göçmenler günlerce buralarda yaşıyor Binlerce kilometre uzaktan umut yolculuğuna çıkan Afgan göçmenlerin kaçakçılarca tıkıldığı evler ortaya çıktı. Yaşamanın çok zor olduğu evlerde günlerce balık istifi tutulan göçmenler, para gelmezse işkenceye maruz kalıyor. Göçmenlere bu evlerde bir yudum su bile çok görülüyor.
19.04.2018 Gündem
Sınırda ele geçirildi! 15 milyon 400 bin lira...
Sınırda ele geçirildi! 15 milyon 400 bin lira... Gümrük ve Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Gürbulak Sınır Kapısı'nda piyasa değeri 15 milyon 400 bin lira olan 78 kilo eroin, Kapıkule Sınır Kapısı'nda ise 1 milyon 750 bin lira olan 116.5 kilo esrar ele geçirdi.
12.04.2018 Gündem
İran ile Türkiye arasında başladı!
İran ile Türkiye arasında başladı! İki ülke arasındaki ticaret ve turizmi geliştirmek amacıyla imzalanan protokol çerçevesinde, Ağrı-İran arasında 4 minibüs ile transit sefer başlatıldı.
23.02.2018 Dünya
Saadet zinciri kurana kötü haber
Saadet zinciri kurana kötü haber Çiftlik Bank’ın ardından 11 siteyi daha incelemeye alan Gümrük Bakanlığı, yasa hazırlıyor. Bakan Tüfenkci, şüpheli ticari işlemleri bulunan sitelerin sahiplerine ticaret yasağı getirileceğini söyledi.
20.02.2018 Ekonomi
Ağrı'da çatışma: Bir şehit, bir yaralı
Ağrı'da çatışma: Bir şehit, bir yaralı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada bir er şehit oldu, bir uzman çavuş yaralandı.
31.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gürbulak Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürbulak sınır kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.