Gündüz Kuşağı

Gündüz Kuşağı

Son dakika gündüz kuşağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gündüz kuşağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gündüz kuşağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gündüz Kuşağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gündüz kuşağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 gündüz kuşağı haberi bulunmuştur. Tüm gündüz kuşağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti Türkiye'de bir dönem 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan 'Young and the Restless' dizisinin üç Emmy ödüllü oyuncusu Billy Miller, 43 yaşında hayata veda etti.
18.09.2023 Magazin
Kadir Ezildi evlendi mi? Açıklama geldi
Kadir Ezildi evlendi mi? Açıklama geldi En Hamarat Benim yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Kadir Ezildi hakkında nişanlandı iddiası ortaya atılmıştı. Parmağındaki alyans ile dikkat çeken Kadir Ezildi, çıkan iddiaların ardından suskunluğunu bozdu.
1.03.2023 Magazin
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti!
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti! DJ, dansçı ve 'Ellen DeGeneres Show'un yardımcı yapımcısı Stephen 'tWitch' Boss, 40 yaşında hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucu ünlü ismin bir silahla kendini başından vurarak öldüğü doğrulandı. Boss'un eşi Allison Holker ve komedyen Ellen DeGeneres, yürek burkan açıklamalar yaparken; tWitch'in ölümüne dair detaylar da ortaya çıktı.
15.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Kuşum Aydın'ın değişimi olay oldu!
Kuşum Aydın'ın değişimi olay oldu! 'Kuşum Aydın' olarak tanınan Muharrem Aydın Uğurlular, bu sabah konuk olduğu gündüz kuşağı programda son görüntüsüyle dikkat çekti. Kilo alan ve geçirdiği estetik operasyonlarla yüzü oldukça değişen 56 yaşındaki ünlü şarkıcı, yakın arkadaşına bıraktığı vasiyetini canlı yayında açıkladı.
15.11.2022 Magazin
MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tahsin Küçük MasterChef’te ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?
MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tahsin Küçük MasterChef’te ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu? Tahsin Küçük MasterChef’te bu akşam tadım yapacak isimler arasında yer aldı. 5 Ekim akşamı MasterChef’e konuk olarak katılan Tahsin Küçük kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Tahsin ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?
5.10.2022 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonu ertelendi mi? Müge Anlı ne zaman başlıyor?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonu ertelendi mi? Müge Anlı ne zaman başlıyor? Yayınlarına sezon arası veren Müge Anlı’nın yeni sezon tarihi merak ediliyor. 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, yeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce sosyal medya hesaplarından yeni sezonunun başlayacağı tarihi duyuran Müge Anlı’nın programının ertelendiği haberleri gündemde. İzleyicinin büyük ilgiyle izlediği ve merakla beklediği 'Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hangi konuların işleneceği de merak konusu. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonu ertelendi mi? Müge Anlı ne zaman başlıyor? İşte Müge Anlı yeni sezon tarihi ile ilgili detaylar…
21.08.2022 Televizyon
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi? Bir zamanlar fenomen programı "Gelinim Olur musun" ile tanınan Caner Toygar sosyal medya hesabı üzerinden kötü bir haber paylaştı. Esra Erol'da muhabirlik yapan Caner Toygar Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
31.05.2022 Televizyon
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir?
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir? Oyuncu, yazar Pakize Suda’dan ücüzü haber geldi. Demansla mücadele eden ünlü isim, özel bir bakımevinde tedavi altına alındı. Pakize Suda’nın son durumu merak edilirken, hastalığı ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir, kaç yaşında? İşte Pakize Suda’nın son durumu ve hakkında merak edilenler…
24.05.2022 Ünlüler Dünyası
MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi?
MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi? Masterchef'te büyük finale geri sayım devam ediyor. Masterchef yarışmacıları final için kıyasıya rekabet ederken büyük final öncesi en önemli çekişmelerden biri de 12 Ocak akşamı yaşandı. Masterchef yarışmacılarından Tahsin ve Hasan'ın mücadelesi heyecan dolu anlara sahne oldu. Kıran kırana geçen mücadelede bir yarışmacı ikinci finalist oldu bir yarışmacı da Masterchef hayaline veda etti. Peki, MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi? İşte Masterchef'in son bölümünde yaşananlar...
13.01.2022 Gündem
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
RTÜK gündüz kuşağı programları için harekete geçti!
RTÜK gündüz kuşağı programları için harekete geçti! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeleri, gündüz kuşağı programlarına yönelik artan şikayetleri görüşmek için 7 televizyon kanalının genel müdürleriyle bir araya geldi.
3.11.2021 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Mide bulandıran istismar iddiaları sonrası valilikten açıklama!
Mide bulandıran istismar iddiaları sonrası valilikten açıklama! Gaziantep Valiliği, bir televizyon kanalında yayınlanan gündüz kuşağı programında ortaya atılan cinsel istismar iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.
26.09.2021 Yaşam
Kanal D’nin gündüz kuşağı yeni sezonda da iddialı!
Kanal D’nin gündüz kuşağı yeni sezonda da iddialı! Yayınladığı diziler, programlar, filmler ve yaptığı özel yayınlar ile izleyicinin tercihi olan Kanal D, gündüz kuşağında yeni sezonda da fark yaratıyor.
30.08.2021 Televizyon
Müge Anlı sezon finali ne zaman 2021? Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali tarihi belli mi?
Müge Anlı sezon finali ne zaman 2021? Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali tarihi belli mi? Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman sezon finali yapacağı merak konusu oldu. Hafta içi her gün yayınlanan program çözülen cinayetler, bulunan kayıplarla gündemi de belirliyor. 2008 yılından beri ekrana gelen program ne zaman sezon finali yapacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali tarihi açıklandı mı?
22.06.2021 Gündem
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler…
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler… Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak, Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Güner Ümit ardından Zerrin Özer de günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Güner Ümit kimdir? İşte Ümit Güner hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli? Televizyon ekranlarından tanıdığımız Prof. Dr. Oğuz Özyaral corona virüse yakalanmıştı. Corona virüsü yenen Prof. Dr. Oğuz Özyaral sosyal medyada gündem oldu. Peki, Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Oğuz Özyaral hakkında merak edilenler…
13.04.2020 Gündem
Gelinim Mutfakta beş altın bileziğin sahibi kim oldu?
Gelinim Mutfakta beş altın bileziğin sahibi kim oldu? Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali bugün gerçekleştirildi.
3.04.2020 Televizyon
Kanal D’den üç yeni program...
Kanal D’den üç yeni program... Gündüz kuşağı programları ile izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Kanal D, var olan gündüz kuşağı programlarının yanı sıra üç yeni programı da izleyicisi ile buluşturuyor.
5.10.2019 Televizyon
‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu... CNN Türk ve Kanal D 3 ödül aldı
‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu... CNN Türk ve Kanal D 3 ödül aldı Ahmet Hakan’ın sunduğu CNN Türk’te yayınlanan ‘Tarafsız Bölge’ Yılın Tartışma Programı ödülünü, Mine Uzun’un hazırladığı ‘Parametre’ yılın ekonomi programı ödülünü aldı. Yılın Kadın Oyuncusu Oscarı Kanal D’de yayınlanan ‘Zalim İstanbul’ dizisinden Deniz Uğur’a verildi.
14.08.2019 Gündem
Set aşkı sonunda hayatları birleşti
Set aşkı sonunda hayatları birleşti Bir dönem 'Beni Affet' dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete, nikah masasına oturdu.
2.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gündüz Kuşağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gündüz kuşağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.