Gazete Vatan Logo

MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tahsin Küçük MasterChef’te ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?

Tahsin Küçük MasterChef’te bu akşam tadım yapacak isimler arasında yer aldı. 5 Ekim akşamı MasterChef’e konuk olarak katılan Tahsin Küçük kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Tahsin ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?

MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tahsin Küçük MasterChef’te ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?

MasterChef Türkiye’nin bu akşam yayınlanacak 91. bölümünde eski yarışmacılar, 2022 yarışmacılarının yemeklerini tadacak. Dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takımlar Karadeniz yemekleriyle yarışacak. Tadım yapacak yarışmacılar arasında yer alan Tahsin Küçük’ün hayatı merak ediliyor. Peki, MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tahsin Küçük MasterChef’te ne zaman, hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?

MASTERCHEF TAHSİN KÜÇÜK KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Tahsin Küçük, 15 Haziran 1997 tarihinde Kocaeli'de dünyaya geldi.  Aslen Trabzonlu olan Tahsin 7 yıldır İstanbul'da yaşıyor. Yemek yapmanın yanı sıra birçok dans türüyle de ilgilendiğini aktaran MasterChef Tahsin, gastronomi bölümü mezunu.

Tahsin Küçük ilkokul ve ortaokulu Ulu Gazi İlköğretim Okulu’nda okuduktan sonra liseyi de Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı ve mutfağa 13 yaşındayken bulaşıkçı olarak girdi. 2015 yılında Ver Fırına isimli yarışma programına katılan sevilen yarışmacı üniversite yıllarında da pek çok yarışmaya katılarak derece elde etti. MasterChef Türkiye’nin sona ermesinin ardından Tahsin Küçük "Şef Kapımda" adlı gündüz kuşağı yemek programında sunuculuk yaptı.

Haberin Devamı

 TAHSİN KÜÇÜK MASTERCHEF’TE NE ZAMAN, HANGİ YIL YARIŞTI VE KAÇINCI OLDU?

Tahsin Küçük MasterChef Türkiye’nin 2021 sezonunda yer aldı. Hem sevilen karakteri hem de başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiren Tahsin Küçük yarışmayı 3. Olarak tamamladı.