Ebubekir  Şahin

Ebubekir Şahin

Son dakika Ebubekir Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebubekir Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebubekir Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebubekir Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebubekir şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 ebubekir şahin haberi bulunmuştur. Tüm ebubekir şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Kızıl Goncalar dizisine şikayet yağmıştı RTÜK'ten açıklama geldi
Kızıl Goncalar dizisine şikayet yağmıştı RTÜK'ten açıklama geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin bir televizyon kanalında yayına giren Kızıl Goncalar dizisine ilişkin, "Vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır" dedi.
21.12.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin'den Hakem Meler'e yapılan saldırıya kınama
RTÜK Başkanı Şahin'den Hakem Meler'e yapılan saldırıya kınama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, vatandaşları yanlış bilgilendiren, şiddet ortamına sevk eden spor programları hakkında gerekli yaptırımların uygulanacağını açıkladı.
12.12.2023 Gündem
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve 4 yayın derneğince, uluslararası medya kuruluşlarının Gazze'deki insani duruma sessiz kaldığı belirtti.
6.11.2023 Gündem
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz RTÜK 3. Medya Buluşması'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Biz Türk medyasının dünyanın en güvenilir medyalarından biri olmasını istiyoruz. Etkin, güçlü, objektif Türk medyasını kendi çocuklarımızın; aile yapımızı, toplumsal değerlerimizi koruması gerektiğine inanıyoruz. Uluslararası güçlerin oyuncağı haline gelen terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz" dedi.
27.10.2023 Gündem
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi Meclis’te geçtiğimiz hafta yeni Üyeleri belli olan RTÜK’te bugün Başkanlık seçimi heyecanı vardı. Yapılan seçimde Ebubekir Şahin, yeniden Üst Kurul Başkanı oldu.
18.10.2023 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum…
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum… Atatürk dizisi iptal mi oldu? 2022 yılında Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı aldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karara sert tepki gösterirken, RTÜK de Disney Plus hakkında incele kararı aldı. Peki, Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi?
2.08.2023 Televizyon
RTÜK Başkanı Şahin: Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildi
RTÜK Başkanı Şahin: Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin “Atatürk” isimli dizinin yayından kaldırılmasının ardından Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.
1.08.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: FETÖ ile mücadele etmeye devam edeceğiz
RTÜK Başkanı Şahin: FETÖ ile mücadele etmeye devam edeceğiz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu sosyal medya hesaplarından Bülent Korucu'nun paylaşımına tepki gösterdi. RTÜK Başkanı Şahin, "FETÖ terör örgütü maşası beni ve yardımcım İbrahim Bey’i hedef almış. Akılları ve karakterleri kiralık bu örgütlerin mensuplarına söylüyorum; ben ve ekibim sizlerle her platformda ömrümüzün sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin'den yayın yasağı açıklaması: YSK saat öne çekebilir
RTÜK Başkanı Şahin'den yayın yasağı açıklaması: YSK saat öne çekebilir RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "YSK kararlarına göre seçim sonuçlarının 21:00’den önce verilmesi seçim yasakları kapsamındadır. YSK’nın bu saati daha erkene çekme yetkisi bulunmaktadır" mesajını paylaştı.
14.05.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Çabalarınız boşuna, bizi sindiremezsiniz
RTÜK Başkanı Şahin: Çabalarınız boşuna, bizi sindiremezsiniz RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Siyasi ikbal ve menfaatleri için bile bile yalana ortak olup Üst Kurulumuza her türlü iftirayı atmaktan çekinmeyen müfterilere pabuç bırakmayacağız." dedi.
23.03.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
RTÜK Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi
RTÜK Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi. Başkan Vekili ise Orhan Karadaş oldu.
25.01.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği bölgede basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 6 kişinin vefat ettiğini, 2'sinin ağır 81 kişinin de yaralandığını söyledi. Oktay, 'Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi.' dedi. Bakan Soylu, "Eylem talimatının Kobani'den geldiği değerlendirmesi var. Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Yaşam
Skandal yayına RTÜK incelemesi! FETÖ'cü Hakan Şükür'ü canlı yayına çıkardılar
Skandal yayına RTÜK incelemesi! FETÖ'cü Hakan Şükür'ü canlı yayına çıkardılar Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, FETÖ/PDY firarisi Hakan Şükür'ün programa konuk edilmesi nedeniyle TV 5 kanalı hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.
9.11.2022 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Özel insanlar için öncelikli yayın yapabiliriz
RTÜK Başkanı Şahin: Özel insanlar için öncelikli yayın yapabiliriz Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin Nevşehir’de katıldığı programda, “Hem öncelikli yayınlarımız hem de kamu spotlarımızda derneklerden görüntü alabiliyoruz. Buradaki sanatçı dostlarımızla birlikte güzel bir kamu spotu hazırlasınlar, öncelikli yayınlar ve kamu spotu kısmında bu kardeşlerimizin hayatını nasıl kolaylaştırabilirize yönelik elimizden geleni yapalım” dedi.
26.08.2022 Gündem
Jurassic World Kretase kampı kaldırılacak mı? RTÜK, Jurassic World Kretase Kampı dizisi hakkında inceleme başlattı!
Jurassic World Kretase kampı kaldırılacak mı? RTÜK, Jurassic World Kretase Kampı dizisi hakkında inceleme başlattı! Jurassic World Kretase Kampı yasaklanacak mı, Netflix'ten kaldırılacak mı? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Netflix’te yayınlanan Jurassic World Kretase Kampı dizisiyle ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
30.07.2022 Televizyon
RTÜK'ten Netflix hakkında flaş karar! İnceleme başlatıldı
RTÜK'ten Netflix hakkında flaş karar! İnceleme başlatıldı RTÜK, Netflix'in çocuk ve gençleri olumsuz etkileyen Jurassic World Kretase Kampı adlı yapımı hakkında inceleme başlattı.
29.07.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Medya özgürlüğü ve ifade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar bugün genişletilmiştir, güvence altına alınmıştır. Bu gerçeğe rağmen basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti gibi kavramlar içeride ve dışarıda ülkemiz aleyhine çarpıtılmıştır” dedi.
1.06.2022 Siyaset
Bakan Yanık, 'Gözümden Gönlümden' resim sergisini açtı
Bakan Yanık, 'Gözümden Gönlümden' resim sergisini açtı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ankara'da ressam Kamuran Kardaş'ın 'Gözümden, Gönlümden' isimli resim sergisinin açılışını yaptı.
10.05.2022 Siyaset
RTÜK Başkanı Şahin’den yabancı düşmanlığını körükleyen yayınlar için uyarı
RTÜK Başkanı Şahin’den yabancı düşmanlığını körükleyen yayınlar için uyarı  Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, yabancı düşmanlığını körükleyen yayınlar için uyarıda bulundu.
7.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ebubekir Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebubekir şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.