Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu

Son dakika Radyo ve Televizyon Üst Kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Radyo ve Televizyon Üst Kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan radyo ve televizyon üst kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.685 radyo ve televizyon üst kurulu haberi bulunmuştur. Tüm radyo ve televizyon üst kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK) seçim yasaklarına ilişkin açıklama yapılarak, seçimden önceki 10 günlük süreçte anket yayınlanamayacağı bildirildi.
22.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Süper Lig
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı? Fox TV'nin isim değişikliği başvurusu RTÜK tarafından onaylandı. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında Fox Tv ismiyle yayın yapan kanalın ismi Now Tv oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalı hakkında yeni kararı açıkladı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulan Fox TV neden NOW TV oldu, FOX’un adı neden değişti? Now ne demek, ne anlama geliyor?
26.01.2024 Magazin
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan önemli toplantı
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan önemli toplantı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yarın yapacağı toplantıda 31 binin üzerinde şikayet gelen "Kızıl Goncalar" adlı dizi başta olmak üzere futbol yayınları ve haber programlarını görüşecek.
27.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçeleri üzerine görüşmeler başladı.
22.12.2023 Gündem
Kızıl Goncalar dizisine şikayet yağmıştı RTÜK'ten açıklama geldi
Kızıl Goncalar dizisine şikayet yağmıştı RTÜK'ten açıklama geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin bir televizyon kanalında yayına giren Kızıl Goncalar dizisine ilişkin, "Vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır" dedi.
21.12.2023 Gündem
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
RTÜK Başkanı Şahin'den Hakem Meler'e yapılan saldırıya kınama
RTÜK Başkanı Şahin'den Hakem Meler'e yapılan saldırıya kınama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, vatandaşları yanlış bilgilendiren, şiddet ortamına sevk eden spor programları hakkında gerekli yaptırımların uygulanacağını açıkladı.
12.12.2023 Gündem
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve 4 yayın derneğince, uluslararası medya kuruluşlarının Gazze'deki insani duruma sessiz kaldığı belirtti.
6.11.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Tüm medya kuruluşlarımızı sorumlu davranmaya davet ediyoruz
Bakan Göktaş: Tüm medya kuruluşlarımızı sorumlu davranmaya davet ediyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Toplumun geneline hitap eden medya içeriklerinin özellikle aile, çocuk ve gençlerimiz üzerinde oluşturabileceği olumsuz etkilerin önlenmesi hususunda bir kere daha tüm medya kuruluşlarımızı gerekli hassasiyeti göstermeye ve sorumlu davranmaya davet ediyorum" dedi.
3.11.2023 Gündem
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz RTÜK 3. Medya Buluşması'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Biz Türk medyasının dünyanın en güvenilir medyalarından biri olmasını istiyoruz. Etkin, güçlü, objektif Türk medyasını kendi çocuklarımızın; aile yapımızı, toplumsal değerlerimizi koruması gerektiğine inanıyoruz. Uluslararası güçlerin oyuncağı haline gelen terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz" dedi.
27.10.2023 Gündem
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi Meclis’te geçtiğimiz hafta yeni Üyeleri belli olan RTÜK’te bugün Başkanlık seçimi heyecanı vardı. Yapılan seçimde Ebubekir Şahin, yeniden Üst Kurul Başkanı oldu.
18.10.2023 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise bu kez de cesur klibi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK tarafından yasaklanan Hadise yeni klibinden bir kesit yayınladı.
27.09.2023 Magazin
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayından kaldırma kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken ABD'de Ermeni diasporasının sözcüsü gibi yayın yapan gazeteden Atatürk için skandal bir çağrı geldi.
10.08.2023 Dünya
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber...
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber... Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken Ermen gazetesinden skandal sözler geldi. Dünya basını ise Türkiye'nin koyduğu tepkiyi sayfalarına taşıdı.
3.08.2023 Dünya
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum…
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum… Atatürk dizisi iptal mi oldu? 2022 yılında Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı aldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karara sert tepki gösterirken, RTÜK de Disney Plus hakkında incele kararı aldı. Peki, Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi?
2.08.2023 Televizyon
RTÜK Başkanı Şahin: Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildi
RTÜK Başkanı Şahin: Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin “Atatürk” isimli dizinin yayından kaldırılmasının ardından Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.
1.08.2023 Gündem
Çocuk ve aile dostu yapımlara 16 milyon TL'lik teşvik
Çocuk ve aile dostu yapımlara 16 milyon TL'lik teşvik Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuk ve aile dostu yapım ve dizilerin desteklenmesi amacıyla harekete geçti. Buna göre hayata geçirilen proje kapsamında 30 Eylül’e kadar yapılacak başvurular neticesinde yaklaşık 16 milyon TL teşvik dağıtılacak.
31.07.2023 Ekonomi
RTÜK'ten, Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası
RTÜK'ten, Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK), gazeteci Merdan Yanardağ'ın canlı yayındaki sözleri nedeniyle Tele 1 kanalına en üst sınırdan idari para ve 7 gün yayın durdurma cezası verildi. 
6.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki radyo ve televizyon üst kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.