Gazete Vatan Logo

MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi?

Masterchef'te büyük finale geri sayım devam ediyor. Masterchef yarışmacıları final için kıyasıya rekabet ederken büyük final öncesi en önemli çekişmelerden biri de 12 Ocak akşamı yaşandı. Masterchef yarışmacılarından Tahsin ve Hasan'ın mücadelesi heyecan dolu anlara sahne oldu. Kıran kırana geçen mücadelede bir yarışmacı ikinci finalist oldu bir yarışmacı da Masterchef hayaline veda etti. Peki, MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi? İşte Masterchef'in son bölümünde yaşananlar...

MasterChef'in 2. finalisti kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? Masterchef'te hangi yarışmacı elendi?

Masterchef'te finalistler belli olmaya başladı. Adım adım büyük finale doğru yaklaşılırken yayınlanan son bölümde Masterchef'in 2. finalisti de belli oldu. Masterchef'te büyük final öncesi en önemli karşılaşmalardan biri yaşandı. MasterChef Türkiye'nin son bölümünde üç aşamalı düello oyununda Tahsin ve Hasan karşı karşıya geldi. Yarışmacılardan biri hayallerine veda ederken biri de Masterchef'in 2. finalisti oldu? Peki, Masterchef dün akşam kim elendi? Masterchef ikinci finalist kim oldu? Masterchef son ikiye kim kaldı? MasterChef'te kim kazandı, ikinci kim oldu? İşte detaylar...

MASTERCHEF'TE DÜN AKŞAM KİM KAZANDI?

Danilo, Somer ve Mehmet Şef'ten en yüksek puanı alarak üç etabı da birinci tamamlayan Hasan gecenin birincisi olarak finalist oldu.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Hasan ile düelloya kalan Tahsin kıran kırana geçen mücadelenin ardından yarı finalde elenerek şampiyonluk hayallerine veda etti.

Heyecan dolu gecede şefler yarışmacılardan günün konsepti olan beyaza uygun başlangıç, ana yemek ve tatlı yapmalarını istedi. MasterChef'te finalisti belirleyecek olan ilk turda yarışmacılar başlangıç için mutfağa girerek kendi reçeteleri ile yemeklerini hazırladı. Süre sonunda şeflerin yaptığı değerlendirme ile Hasan 22 puan alırken, Tahsin ise 20 puan topladı.

Haberin Devamı

İkinci etapta ise bu kez yarışmacılar ana yemek yapmak için önlük giydi. Bu turda da yarışmacılar kendi özel tariflerini rakibinden daha iyi yapmaya çalıştı. Kıran kırana geçen turun sonunda şeflerin yaptığı puanlama ile Hasan yine 22, Tahsin ise 21 puan aldı. Bu sonuçla Hasan ilk iki turu da birinci tamamladı.

MASTERCHEF'TE KİM 2. FİNALİST OLDU?

İki etabın sonunda yarışmacılar son turda tatlı yemeği için karşılaştı. Danilo, Somer ve Mehmet şef gecenin son yemeği için yarışmacılara verdikleri süreyi açıkladı. Süre sonunda yapılan yemekleri değerlendiren şefler oylarını verdi.

Şeflerin verdiği puanlara göre iki yarışmacı da finale oldukça yaklaştı. Tatlı değerlendirmesinde Danilo Şef iki yarışmacıya da 10'ar puan verirken, Somer ve Mehmet Şef de 9'ar puan verdi. Üç etabın da toplamı sonucunda Hasan 72 Tahsin 69 puana ulaştı. Hasan MasterChef'te ikinci finalist olurken, Tahsin yarışmaya veda etti. Tahsin'in duygusal vedası şefleri ağlattı.

Haberin Devamı

MASTERCHEF TAHSİN KİMDİR?

15 Haziran 1997 tarihinde Kocaeli'de doğan Tahsin Küçük, 23 yaşında ve aslen Trabzonlu. 7 yıldır İstanbul'da hayatını sürdüren Tahsin yemek yapmanın yanı sıra birçok dans türüyle de ilgileniyor. 10 yaşından beri mutfakla iç içe olan yarışmacı Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur.

Ulu Gazi İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseyi de Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamlayan Küçük, 13 yaşında mutfağa bulaşıkçı olarak girdi. 2015 yılında Ver Fırına isimli yarışma programına katıldı. Üniversite yıllarında da pek çok yarışmaya katılarak derece elde ettiğini belirten MasterChef Tahsin ürk televizyonlarında bulunan gündüz kuşağı yemek programlarında da yemek editörü olarak görev yaptığını ifade ediyor. İstanbul'da iki şubesi olan hamburger restoranı bulunan MasterChef Tahsin asma yaprağında tekir balığı yemeği ile final turundan yükselerek MasterChef Türkiye kadrosuna seçilmişti.

Haberin Devamı