Ümit Erdim eşi Seda Erdim'in gün batımı pozuna kayıtsız kalamadı!
Ümit Erdim eşi Seda Erdim'in gün batımı pozuna kayıtsız kalamadı! Ümit Erdim ile 2017 yılında evlenen ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim, şimdilerde hamileliğin tadını çıkartıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden olan Erdim, karnı burnunda pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Eşi ve çocuğuyla Antalya'da sıcak havanını tadını çıkaran ünlü isim, son olarak gün batımında verdiği pozu paylaştı. Eski oyuncu Ümit Erdim eşinin bu pozuna kayıtsız kalamadı.
21.08.2022 Magazin
Cansu Dere'den gün batımı pozu!
Cansu Dere'den gün batımı pozu! Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından başrol oyuncusu Cansu Dere sezonun yorgunluğunu atıyor. Deniz,kum ve güneşin tadını çıkartan oyuncu zaman zaman bikinili pozlarını da takipçileriyle paylaşıyor. Şimdilerde Marmaris Bozburun'da olan Dere, bikinili paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim, gün batımında çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.08.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci'den gün batımı paylaşımı!
Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci'den gün batımı paylaşımı! İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, önceki gün Berrak Tüzünataç ile birlikte objektif karşısına geçti.
22.11.2021 Magazin
Şoke eden manzara
Şoke eden manzara Tokat’ta gün batımı ile birlikte gökyüzünde bulutlar ilginç görüntü oluşturdu...
2.02.2015 Yaşam