Gültan Kışanak

Gültan Kışanak

Son dakika gültan kışanak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gültan kışanak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gültan kışanak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gültan Kışanak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gültan kışanak gelişmeleri de dahil olmak üzere 714 gültan kışanak haberi bulunmuştur. Tüm gültan kışanak haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Kobani davasının üç sanığı, tahliye sonrası firar etmiş
Kobani davasının üç sanığı, tahliye sonrası firar etmiş Kobani olayları sonrası 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş'ın ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı davaya sunulan mütalaada, sorguları tamamlandıktan sonra tahliye edilen sanıklar Zeki Çelik, Berfin Özgü Köse ve Cihan Erdal'ın firar ettikleri bildirildi.
17.04.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü!
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü! Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 sanıklı davanın iddianamesinde tanıklar, HDP'li bazı isimlerin terör örgütü PKK/KCK ile bağlarını ortaya koydu. Ayhan Bilgen'in 2011 ile 2015 yılları arasında legal yollardan Kandil'e giderek PKK/KCK'nın sözde eş başkanlığı ile görüşmeler yaptığını söyleyen gizli tanık Ulaş, "Ayhan Bilgen'in en son yine Kandil KCK eş başkanlığının talimatı ve KCK Türkiye sözcülüğünün önerisi ile Kars Belediye Başkanı olarak aday gösterilerek seçilmesi sağlandı." ifadelerini kullandı. Ulaş, BDP Eş Başkanlığını yapan Gültan Kışanak'ın, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla belediye başkanı seçildiğini bildirdi.
8.01.2021 Gündem
Çarpıcı itiraf: Demirtaş'ın çağrısı olmasaydı ölümler yaşanmayabilirdi
Çarpıcı itiraf: Demirtaş'ın çağrısı olmasaydı ölümler yaşanmayabilirdi Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında olduğu 108 sanıklı Kobani iddianamesinde tanık olarak yer alan eski PKK/KCK mensubu K.G, Demirtaş ve diğer HDP'lilerin, Kobani bahanesiyle sokağa çıkma çağrıları yapmasalardı olaylarda insanların ölmeyeceğini ifade etti.
7.01.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem
Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı
Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı Kobani soruşturmasında eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak tutuklanırken, eski HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.10.2020 Gündem
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü!
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü! Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak’ın HDP’deki yakın çalışma arkadaşı Mazlum Tekdağ operasyonla yok edildi. Tekdağ terörden hapis cezası alınca kaçtığı Kandil’deki yerini İHA’lar belirledi. F-16’ların nokta atışı PKK’lı teröristin sonu oldu. PKK'nın Mazlum Tekdağ'ın ölümünü 8 ay gizlediği de ortaya çıktı.
30.06.2020 Gündem
Kışanak'a 14 yıl 3 ay, Tuncel'e 15 yıl hapis cezası!
Kışanak'a 14 yıl 3 ay, Tuncel'e 15 yıl hapis cezası! Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak "terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından 14 yıl 3 ay, DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel'e ise aynı suçlardan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
2.02.2019 Gündem
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor Tutuklu Figen Yüksekdağ ve Sebahat Tuncel'in de aralarında bulunduğu HDP ve DBP yöneticisi tutuklu 9 kadın, teröristlere karşı gerçekleştirilen Afrin operasyonuna tepki için 3 gün aç kalacak.
25.01.2018 Siyaset
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı"
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı" FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporundan: "Gülen 1962-1963'te Erzurum Komünizmle Mücadele Derneğinin kurucuları arasında yer aldı. Yurt dışı bağlantılarla ilk temasının bu dernek vasıtasıyla gerçekleştiği ve örgütün temellerinin bu süreçte atıldığı kuvvetle muhtemel"
29.09.2021 Gündem
Eğil Belediyesine de kayyum atandı
Eğil Belediyesine de kayyum atandı Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'nde yürütülen bir soruşturma nedeniyle DBP'li Belediye başkanı Petek Elyesa Çapanoğlu görevden alınarak yerine ilçe Kaymakamı Kürşad Atak kayyum olarak atandı.
29.09.2021 Gündem
Cezaevinden ilk fotoğraflar
Cezaevinden ilk fotoğraflar Haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, eski Milletvekili Ayla Akat Ata ve görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak’ın cezaevinde çektirdikleri ilk fotoğraflar paylaşıldı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da kayyum yeni tabela önünde poz verdi
Diyarbakır'da kayyum yeni tabela önünde poz verdi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin indirilen eski tabelasının yerine yenisi asıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yeni tabela asıldı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yeni tabela asıldı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin indirilen tabelasının yerine yenisi asıldı. Türkçe ve Kürtçe tabelada, Türk bayrağına da yer verildi.
29.09.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'ya bir ayda ağır darbe
Terör örgütü PKK'ya bir ayda ağır darbe Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmak için gerçekleştirdiği saldırılarla çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik kasım ayında düzenlenen operasyonlarda 317 terörist etkisiz hale getirildi
29.09.2021 Gündem
Gültan Kışanak için rekor hapis istemi!
Gültan Kışanak için rekor hapis istemi! Diyarbakır Belediye başkanı iken görevden alınan ve tutuklanan Gültan Kışanak için 230 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
İşte Başbakan'ın masasındaki anket sonucu
İşte Başbakan'ın masasındaki anket sonucu Hükümet'in Doğu ve Güneydoğu'da yaptırdığı ankette operasyonlara destek yüzde 76 çıktı.
29.09.2021 Gündem
9 HDP’li adli kontrol şartı ile serbest kaldı
9 HDP’li adli kontrol şartı ile serbest kaldı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde geçtiğimiz hafta gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 9 HDP’li, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da TSO, Borsa ve DESOB'a soruşturma
Diyarbakır'da TSO, Borsa ve DESOB'a soruşturma DİYARBAKIR'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Eş Başkan Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasından sonra yazılı açıklamayla olaya tepki gösteren Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine soruşturma açıldığı ve Ankara’ dan müfettiş gönderildiği bildirildi .
29.09.2021 Gündem
Cumali Atilla Diyarbakır Sur'da vatandaşlarla görüştü
Cumali Atilla Diyarbakır Sur'da vatandaşlarla görüştü Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine atanan Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde vatandaşlarla görüştü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gültan Kışanak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gültan kışanak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.