Gülben Ergen İnstagram

Gülben Ergen İnstagram

Son dakika Gülben Ergen instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülben Ergen instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülben Ergen instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülben Ergen İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülben ergen instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 gülben ergen instagram haberi bulunmuştur. Tüm gülben ergen instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülben Ergen bikinili pozunu paylaştı!
Gülben Ergen bikinili pozunu paylaştı! Ünlü şarkıcı Gülben Ergen Instagram hesabından bikinili bir fotoğrafını paylaştı.
2.07.2019 Magazin
Gülben Ergen yaz sezonunu açtı
Gülben Ergen yaz sezonunu açtı Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından bikinili pozunu yayınladı.
6.06.2019 Magazin
Gülben Ergen'den flaş paylaşım!
Gülben Ergen'den flaş paylaşım! Seren Serengil ile davalık olan Gülben Ergen, dün yaşananlardan sonra ilk kez paylaşımda bulundu.
30.01.2018 Magazin
Gülben Ergen havalandı!
Gülben Ergen havalandı! Oğullarıyla Bodrum’da tatilde olan Gülben Ergen, önceki gün adrenalin dolu anlar yaşadı. Ünlü sanatçı, çocuklarıyla deniz paraşütü yaparken çok eğlendi..
23.07.2017 Magazin
Gülben Ergen: 'Ramazan dolayısıyla kapalıyım'
Gülben Ergen: 'Ramazan dolayısıyla kapalıyım' Hacı olan şarkıcı Gülben Ergen'den 'Ramazan' esprisi.
25.05.2017 Magazin
Gülben Ergen ağlamaktan helak oldu!
Gülben Ergen ağlamaktan helak oldu! Şarkıcı Gülben Ergen, oğlu Güney'in kendisi hakkında yazdığı şiiri paylaştı.
18.05.2017 Magazin
Gülben Ergen’i sinirlendiren yorum!
Gülben Ergen’i sinirlendiren yorum! Şarkıcı Gülben Ergen, yıllar öncesine ait bir kareyi instagram'da paylaştı, fotoğrafa gelen yoruma cevap vermekte gecikmedi.
18.04.2017 Magazin
Gülben Ergen'den 'sıcak' paylaşım!
Gülben Ergen'den 'sıcak' paylaşım! Şarkıcı Gülben Ergen, havaların ısınmasını fırsat bilerek Instagram'dan yarı çıplak poz verdi. Üzerinde erkek gömleği bulunan Gülben Ergen'in altında hiçbir şey yoktu.
20.02.2017 Magazin
Gülben Ergen patladı: 'Kimliksiz zavallılar'
Gülben Ergen patladı: 'Kimliksiz zavallılar' Gülben Ergen, kendisine sahte hesaplar ile sataşan insanlara sosyal medyadan tepki gösterdi.
13.02.2017 Magazin
Erhan Çelik evi terketti
Erhan Çelik evi terketti Renkli Sayfalar programında Erhan Çelik'in evi terkettiği ve Gülben Ergen ile boşanacakları öne sürüldü.
18.11.2016 Magazin
Gülben Ergen üvey anne şiddetine kayıtsız kalmadı
Gülben Ergen üvey anne şiddetine kayıtsız kalmadı Kayseri’de iki küçük çocuğa şiddet uygulayan üvey annenin görüntülerini izleyen Gülben Ergen Instagram hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu...
24.12.2015 Magazin
Gülben Ergen'den seçmene çağrı
Gülben Ergen'den seçmene çağrı Gülben Ergen, Instagram'dan yayınladığı notla takipçilerine oy kullanma çağrısında bulundu. Ergen, CHP, MHP, HDP ve AK Parti liderlerinin fotoğraflarını paylaştı ve takipçilerini sandığa davet etti.
25.05.2015 Magazin
‘Küstürdüyse şans verme’
‘Küstürdüyse şans verme’ Gülben Ergen, Instagram’dan yayınladığı notla takipçilerine çağrıda bulundu
24.05.2015 Magazin
Gülben Ergen'den tepki çeken paylaşım
Gülben Ergen'den tepki çeken paylaşım Gülben Ergen, fotoğrafını paylaştığı çocuk için "yaradan ete kemiğe bürünmüş" dedi ve...
21.05.2015 Magazin
Gülben Ergen neden çok sinirlendi!
Gülben Ergen neden çok sinirlendi! Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik Bodrum'da gittikleri bir mekanda fotoğraflarının çekilmesine çok sinirlendi. Esnafın resimlerini çekip basına vermesi Gülben Ergen'i adeta çıldırttı.
30.04.2015 Magazin
Gülben'den duygu dolu mesaj!
Gülben'den duygu dolu mesaj! Gülben Ergen İnstagram hesabından eşi Erhan Çelik’in fotoğrafını paylaşıp altına “2014’ün bana en anlamlı hediyesi sendin” notunu yazdı...
1.01.2015 Magazin
Gülben Ergen dekolte eleştirilerine isyan etti
Gülben Ergen dekolte eleştirilerine isyan etti Gülben Ergen dekolte eleştirilerine dayanamadı ve isyan etti. Balayına çıkmak yerine eşiyle kutsal topraklara gitme kararı alan ve Hac vazifesini yerine getirip hacı olan Gülben Ergen, önceki gün dekolteli kıyafetlerini Instagram hesabından paylaşınca bazı takipçilerinden oldukça sert tepki gördü.
27.11.2014 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi İndirim kampanyaları ve internet satışlarındaki reklamların ardından, ünlülerin Instagram hesaplarındaki tanıtımlar da “reklam” takibine yakalandı.
16.12.2022 Ekonomi
Gülben Ergen'den "Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?" sorusuna yanıt!
Gülben Ergen'den "Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?" sorusuna yanıt! Instagram'ın hikaye kısmından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan başarılı şarkıcı Gülben Ergen, "Bekarsınız, erkek ihtiyacı hissetmiyor musunuz?" sorusuna "Aşk, sevgi, şefkat ve hayatı paylaşmaktır ihtiyaç" cevabını verdi.
20.05.2022 Magazin
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi!
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi! Güzellik merkezi açılışları için reklam ücreti olarak İrem Derici 150 bin, Ebru Yaşar 120 bin, Seda Sayan ve Gülben Ergen 100 bin TL istiyor. Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar'ın bir güzellik merkezi açılışı için talep ettiği reklam ücreti ise dudak uçuklatan cinsten...
26.02.2022 Magazin
Murat Övüç'ün annesi vefat etti!
Murat Övüç'ün annesi vefat etti! Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün koah hastası annesi hayatını kaybetti.Övüç'ten ilk açıklama geldi.
4.05.2021 Magazin
Fırat Delikanlı kimdir? Fırat Delikanlı adıyla bilinen Fırat Kaya tutuklandı mı? Twitter’da Fırat Delikanlı tutuklansın etiketi gündem oldu!
Fırat Delikanlı kimdir? Fırat Delikanlı adıyla bilinen Fırat Kaya tutuklandı mı? Twitter’da Fırat Delikanlı tutuklansın etiketi gündem oldu! Fırat Delikanlı kimdir? Eşcinsel olduğunu iddia ettiği işitme engelli genci öldüresiye döven cani, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fırat Delikanlı adıyla bilinen şahsın, eşcinsel olduğunu iddia ettiği işitme engelli E.E.'yi öldüresiye dövmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Genç adamın kanlar içerisindeki görüntüleri yürek burkarken, kullanıcılar şahsın bir an önce tutuklanması için onlarca paylaşımla çağrıda bulundu.
25.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülben Ergen İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülben ergen instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.