Gazete Vatan Logo
Magazin Gülben Ergen neden çok sinirlendi!

Gülben Ergen neden çok sinirlendi!

Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik Bodrum'da gittikleri bir mekanda fotoğraflarının çekilmesine çok sinirlendi. Esnafın resimlerini çekip basına vermesi Gülben Ergen'i adeta çıldırttı.

Gülben Ergen neden çok sinirlendi!

Tatil için gittikleri Bodrum'da bir balıkçıda yemek yiyen Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in fotoğrafları basına sızdırıldı. Karı koca baş başa yemek yerkenki fotoğraflarının basına yansıması Gülben Ergen ve Erhan Çelik'i çileden çıkardı.

Tatil halinde olan ve oldukça paspal görünen Gülben Ergen basına yansıyan fotoğraflara isyan etti. Bu durumdan şikayetçi olan Gülben Ergen, senelerce gittiği bir mekanın bu şekilde davranmasına anlam veremediğini belirtti. Paspal bir halde olan ve eşi Erhan Çelik ile vakit geçirmeye çalıştığı belirten Gülben Ergen,hesabı ödedikten sonra esnafın resimlerini servis ettiğini ve uzun zamandır bu mekana gittiği için derin bir üzüntü duyduğunu dile getirdi. Eşi Erhan Çelik ile baş başa vakit bile geçiremeyeceğini dile getiren Gülben Ergen, fotoğraflarının haber verilerek çekilmesine itiraz etmeyeceklerini belirtti. Kendilerinin rızası alınarak fotoğrafların çekilmesinin iyi olacağını dile getiren Gülben Ergen, rızaları olmadan bu fotoğrafların çekilip üstüne basına servis edilmesini asla affetmeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Bu durumu resmi Instagram hesabından paylaşan Gülben Ergen bu konuda takipçilerinin yardımını istedi. Durum açısından takipçilerini bilgilendiren Gülben Ergen, Instagram'da ki takipçilerni dost olarak gördüğünü belirtti.