Gülben Ergen

Gülben Ergen

Son dakika gülben ergen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülben ergen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülben ergen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülben Ergen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülben ergen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.712 gülben ergen haberi bulunmuştur. Tüm gülben ergen haberleri aşağıda listelenmiştir.
MFÖ'den Özkan'sız ilk konser! 'Bir sene önce bu salondaydı'
MFÖ'den Özkan'sız ilk konser! 'Bir sene önce bu salondaydı' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Magazin
Gülben Ergen ölen abisi hakkında konuştu! 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim, bizim bir cinayetimiz var'
Gülben Ergen ölen abisi hakkında konuştu! 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim, bizim bir cinayetimiz var' Atlas, Güney ve Ares adında üç çocuğu olan Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda çocukluk dönemine dair açıklamalarda bulunurken, 23 yaşındaki hayatını kaybeden abisini anlatmıştı. Gülben Ergen, YouTube'da yayınlanan 'Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Ünlü şarkıcı, "Abi kardeş ilişkiniz nasıldı?" sorusunu cevapladı: Çok güzeldi ama tadına doymadım ki! Ben 18 yaşımdaydım, abim 23 yaşındaydı. Abim çok güzeldi, ölmesi olacak şey değil. Birsürü hayalin çöp olması... Babamın ölümü bir darbeydi. Babamı kaybettiğimde her kızı çocuğunun üzüldüğü kadar üzüldüm ama abimi kaybettiğimde toparlayamadım iç dünyamı.
18.01.2024 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Simge Fıstıkoğlu:  Çocuklarımın yüzünü göstermiyorum
Simge Fıstıkoğlu: Çocuklarımın yüzünü göstermiyorum Ünlü haber spikeri Simge Fıstıkoğlu, hakkında merak edilenleri anlattı. "Ciddi anlamda sapıklarım var" diyen Fıstıkoğlu, çocukları ve eşiyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
9.10.2023 Magazin
Gülben Ergen, Taha Duymaz'ı unutmadı! Duygulandıran hareket
Gülben Ergen, Taha Duymaz'ı unutmadı! Duygulandıran hareket Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 49'uncu anaokulunu Hatay Kırıkhan’da açtı. Ünlü şarkıcı, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde Hatay’da enkaz altında kalan ve günler sonra cansız bedenine ulaşılan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ı unutmadı.
9.10.2023 Magazin
Gülben Ergen'den 'taksi plakaları' açıklaması
Gülben Ergen'den 'taksi plakaları' açıklaması Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Gülben Ergen, sık sık takipçileriyle soru-cevap etkinlikleri düzenliyor. Ünlü şarkıcı, son olarak "silikon" konusundaki soruya verdiği yanıtla magazin gündemine oturdu. Ayrıca, uzun süredir taksi plakaları konusunda çıkan haberlere açıklık getirerek bu konuya bir kez daha netlik kazandırdı.
25.09.2023 Magazin
Gülben Ergen iddialara yanıt verdi! Onlarca taksisi var efsanesi gerçek mi?
Gülben Ergen iddialara yanıt verdi! Onlarca taksisi var efsanesi gerçek mi? Ünlü şarkıcı Gülben Ergen gündemde dolaşan 'Onlarca taksisi var' söylentilerine yanıt verdi. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Gülben Ergen, sık sık takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapıyor. Ergen, son olarak 'silikon' sorusuna verdiği yanıtla magazin gündemine geldi. Uzun süredir taksi plakaları olduğuna dair haberler çıkan Gülben Ergen, bu konuya da bir kez daha açıklık getirdi.
25.09.2023 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Magazin
Mert Fırat: Benim de akrabalarım göçük altında!
Mert Fırat: Benim de akrabalarım göçük altında! Türkiye'ye felaketi yaşatan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından oyuncu Mert Fırat, afet bölgesindeki vatandaşlar için harekete geçti. "Benim de akrabalarım göçük altında" diyen oyuncu, depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kolisi hazırladı.
9.02.2023 Magazin
Tuğba Altıntop kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!
Tuğba Altıntop kötü haberi sosyal medyadan duyurdu! Hayatını kaybedenler ve yaralananların olduğu şiddetli depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tuğba Altıntop, kötü haberi sosyal medyadan duyurdu. Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop'un iki akrabası meydana gelen deprem sonucu hayatını kaybetti.
7.02.2023 Magazin
Gülben Ergen fırsatçılara isyan etti!
Gülben Ergen fırsatçılara isyan etti! Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından deprem bölgeleri için alınacak battaniyelere zam yapanlara isyan etti.
7.02.2023 Magazin
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı!
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı! 'Gamsız', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Yalancı' ve 'Yemin Ettim Sana' parçalarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, mahkeme haberiyle gündeme geldi.. Hayatını Azerbaycan'da sürdüren ve asıl adı Orhan Baltacı olan iki çocuk babası 48 yaşındaki şarkıcıya babalık davası açıldı.
30.12.2022 Magazin
Gülben Ergen'in Erhan Çelik'e açtığı tazminat davasında karar verildi!
Gülben Ergen'in Erhan Çelik'e açtığı tazminat davasında karar verildi! Şarkıcı Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik'in karşılıklı açtıkları manevi tazminat davasında karar açıklandı. Mahkeme, Erhan Çelik'in açtığı 1 liralık tazminat davasının reddine karar verirken Ergen'in 1 milyon liralık açtığı tazminat davasını kısmen kabul ederek Çelik'in 250 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.
30.12.2022 Magazin
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi İndirim kampanyaları ve internet satışlarındaki reklamların ardından, ünlülerin Instagram hesaplarındaki tanıtımlar da “reklam” takibine yakalandı.
16.12.2022 Ekonomi
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı Uzun yıllar TRT'de görev yapan ve Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki sunumu ile hafızalarda yer eden Bülent Özveren, iki hafta önce ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Hakkında 'öldü' haberleri çıkan 79 yaşındaki ünlü sunucunun sağlık durumuna ilişkin eşi Sebla Özveren'den yeni açıklama geldi.
30.09.2022 Magazin
Gülben Ergen kırmızı bikinisiyle poz verdi!
Gülben Ergen kırmızı bikinisiyle poz verdi! Yaz sezonunun açıldı. Gülben Ergen, konser maratonuna ara vererek tatile çıktı. Gülben Ergen, formda vücuduyla kırmızı bikinisiyle poz verdi.
15.07.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Gülben Ergen'e hakaret etmişlerdi! 'Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’ın cezası belli oldu'
Gülben Ergen'e hakaret etmişlerdi! 'Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’ın cezası belli oldu' Şarkıcı Gülben Ergen'e 2017 yılında yayınlanan bir programda hakaret ve tehdit içerikli sözler söylediği iddiasıyla Nihat Doğan’a "Alenen hakaret" suçundan 5 ay 25 gün, Yeşim Salkım’a ise "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan toplamda 2 bin 240 lira adli para cezası verildi.
15.06.2022 Magazin
Gülben Ergen'den "Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?" sorusuna yanıt!
Gülben Ergen'den "Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?" sorusuna yanıt! Instagram'ın hikaye kısmından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan başarılı şarkıcı Gülben Ergen, "Bekarsınız, erkek ihtiyacı hissetmiyor musunuz?" sorusuna "Aşk, sevgi, şefkat ve hayatı paylaşmaktır ihtiyaç" cevabını verdi.
20.05.2022 Magazin
Gülben Ergen’e ne oldu?  Gülben Ergen’in son durumu ne? Gülben Ergen’in sağlık durumu nasıl?
Gülben Ergen’e ne oldu? Gülben Ergen’in son durumu ne? Gülben Ergen’in sağlık durumu nasıl? Düzce’de konser veren Gülben Ergen sahnede bayıldı. Hayranlarını korkutan Gülben Erken’e sahnede sağlık ekipleri müdahale etti. İlk müdahalenin ardından konserine kaldığı yerden devam eden Gülben Erken, ikinci kez rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Gülben Ergen’in hayranları Gülben Ergen’in son durumunu merak ediyor. Peki, Gülben Ergen’in son durumu ne? Gülben Ergen’in sağlık durumu nasıl? Gülben Ergen’e ne oldu? Gülben Ergen neden bayıldı? İşte detaylar…
8.05.2022 Magazin
Gülben Ergen konser sırasında sahnede bayıldı! Hastaneye kaldırıldı
Gülben Ergen konser sırasında sahnede bayıldı! Hastaneye kaldırıldı Gülben Ergen'den korkutan haber geldi. Düzce'de konser veren Ünlü sanatçı Gülben Ergen, ikinci şarkısını söylediği sırada sahnede bayıldı. Ambulansa alınan sanatçının tedavisi sürüyor. Sanatçının baygınlık geçirmesi sevenlerini de üzdü. Tansiyonu düştüğü öğrenilen sanatçı, 20 dakika süren müdahalenin ardından tekrar sahneye çıktı. Kısa süren tedavisinin ardından Gülben Ergen, yeniden fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülben Ergen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülben ergen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.