Erhan Çelik

Erhan Çelik

Son dakika erhan çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erhan çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erhan çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erhan Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erhan çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 erhan çelik haberi bulunmuştur. Tüm erhan çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı!
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı! 'Gamsız', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Yalancı' ve 'Yemin Ettim Sana' parçalarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, mahkeme haberiyle gündeme geldi.. Hayatını Azerbaycan'da sürdüren ve asıl adı Orhan Baltacı olan iki çocuk babası 48 yaşındaki şarkıcıya babalık davası açıldı.
30.12.2022 Magazin
Gülben Ergen'in Erhan Çelik'e açtığı tazminat davasında karar verildi!
Gülben Ergen'in Erhan Çelik'e açtığı tazminat davasında karar verildi! Şarkıcı Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik'in karşılıklı açtıkları manevi tazminat davasında karar açıklandı. Mahkeme, Erhan Çelik'in açtığı 1 liralık tazminat davasının reddine karar verirken Ergen'in 1 milyon liralık açtığı tazminat davasını kısmen kabul ederek Çelik'in 250 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.
30.12.2022 Magazin
679 bin katılımcı arasından birinci oldular
679 bin katılımcı arasından birinci oldular ‘Uluslararası Robotik Kodlama Yarışması’nda Bilecik’i temsil eden Söğüt Ertuğrulgazi Ortaokulu öğrencileri 679 bin katılımcı arasından Özdeğerler kategorisinden birinci oldu.
25.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Gülben Ergen itiraz etti, eski eşi Erhan Çelik'in beraat kararı kaldırıldı!
Gülben Ergen itiraz etti, eski eşi Erhan Çelik'in beraat kararı kaldırıldı! Şarkıcı Gülben Ergen'in 2017 yılında cep telefonuna hakaret ve tehdit içerikli mesajlar attığı iddiasıyla yargılandığı davada eski eşi Erhan Çelik beraat etti. Ergen'in itirazı üzerine yerel mahkemenin beraat kararı İstinaf Mahkemesi'nce kaldırıldı. İstinaf Mahkemesi, Çelik'in "Hakaret" ve "Tehdit" suçlarından 6 bin lira adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
11.02.2022 Magazin
Fuarcılık sektörü yeni sezona hızlı başladı
Fuarcılık sektörü yeni sezona hızlı başladı Global ticaretin en önemli şehirlerinden olan İstanbul farklı sektörler için 3 fuara birden ev sahipliği yapıyor. ENTECH - Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı açılışında konuşan Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, çevre teknolojileri ve sıfır atık konularının dünyanın en önemli konu başlığı haline geldiğini belirtti.
4.09.2021 Ekonomi
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'e hakaret davasında karar
Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'e hakaret davasında karar Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya paylaşımında eski eşi Erhan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.
4.03.2020 Magazin
O iddiaya cevap!
O iddiaya cevap! Eski eşi Erhan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın duruşmasına koronavirüs korkusu nedeniyle katılmadığı iddia edilen şarkıcı Gülben Ergen, Nişantaşı'nda görüntülendi.
28.02.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in koronavirüs korkusu!
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in koronavirüs korkusu! Eski eşi Erhan Çelik'e "alenen hakaret" ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan şarkıcı Gülben Ergen'in, davanın ilk duruşmasına "koronavirüs" korkusu nedeniyle katılamadığı bildirildi.
26.02.2020 Magazin
Erhan Çelik- Özlem Gültekin çiftinden güzel haber geldi!
Erhan Çelik- Özlem Gültekin çiftinden güzel haber geldi! Yaklaşık üç ay önce doktor Özlem Gültekin ile dünya evine giren Erhan Çelik, baba oluyor.
14.01.2020 Magazin
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı FETÖ’nün Rus Büyükelçi Andrey Karlov’a yönelik suikast soruşturmasında, cinayetin TRT ana haber bülteninde yayınlanmasını sağlayarak, örgüt adına propaganda yaptıkları iddiasıyla TRT Merkez Haber Müdürü, Haber Koordinatörü, Merkez Haberler Sorumlusu, iki muhabir ve iki montajcı toplam 6 kişi hakkında dava açıldı.
26.11.2019 Gündem
Gülben Ergen- Erhan Çelik davasında karar
Gülben Ergen- Erhan Çelik davasında karar Şarkıcı Gülben Ergen'in oturduğu siteye giderek otomobilini çizdiği belirtilen eski eşi Erhan Çelik, 'mala zarar vermek' suçundan 60 bin TL adli para cezasına, 'gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan ise bir yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 60 bin TL'yi 20 eşit taksitte ödemesine karar verilen Erhan Çelik'in hapis cezasını ise mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi.
28.06.2019 Magazin
Gülben Ergen'den ilk açıklama
Gülben Ergen'den ilk açıklama Erhan Çelik'in 2 yıl hapis cezası almasının ardından Gülben Ergen'den ilk açıklama geldi.
27.03.2019 Magazin
Erhan Çelik'e 2 yıl hapis cezası
Erhan Çelik'e 2 yıl hapis cezası Gülben Ergen ile eski eşi Erhan Çelik arasında devam eden bir dava daha sonuçlandı
26.03.2019 Magazin
Binali Yıldırım 'PUBG' oynadı!
Binali Yıldırım 'PUBG' oynadı! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, son günlerin moda oyunu PUBG'u oynadı.
9.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Alişan'dan Ece Erken'e destek
Alişan'dan Ece Erken'e destek Alişan yakın arkadaşı Ece Erken'e sosyal medyadan destek verdi.
9.01.2019 Magazin
Demet Akalın istediğini aldı! Artık Ece Erken...
Demet Akalın istediğini aldı! Artık Ece Erken... Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine mahkemeden tedbir kararı çıkarttı.
8.01.2019 Magazin
Erhan Çelik'e 'özel fotoğraf' şoku!
Erhan Çelik'e 'özel fotoğraf' şoku! Gülben Ergen'in çocuklarının özel fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Erhan Çelik hakkında, "Zincirleme suretiyle özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 8 yıl 9 aya kadar hapis istendi
3.07.2018 Magazin
Gülben’in tazminat zaferi
Gülben’in tazminat zaferi Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan’dan olan çocuklarının çıplak fotoğraflarını Instagram’da yayınlayan eski eşi Erhan Çelik’e açtığı 1 milyon TL’lik tazminat davasını kazandı
26.06.2018 Magazin
Gülben Ergen tazminat davasını kazandı!
Gülben Ergen tazminat davasını kazandı! Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik'e açtığı tazminat davasından 100 bin TL kazandı. Dava, çocuklarıyla olan fotoğraflar yüzünden açılmıştı
26.06.2018 Magazin
Gülben Ergen'den itiraf geldi
Gülben Ergen'den itiraf geldi Önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranları ile buluşan Gülben Ergen, yapımcı Burak Törer ile aşk yaşadığını doğrulayarak "Çok iyiyim ve mutluyum" dedi.
16.04.2018 Magazin
Gülben Ergen'in yeni aşkı ortaya çıktı
Gülben Ergen'in yeni aşkı ortaya çıktı Erhan Çelik'ten ayrıldıktan sonra bir süredir ortalarda görünmeyen Gülben Ergen'in ünlü prodüktörlerden Burak Törer ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
12.04.2018 Magazin
Sonsuzluk dövmesini sildirmedi
Sonsuzluk dövmesini sildirmedi Gülben Ergen, oğlu Atlas ile Nişantaşı’nda bir markette mutfak alışverişi yaptı.
8.02.2018 Magazin
Erhan Çelik’e hapis şoku
Erhan Çelik’e hapis şoku Erhan Çelik’in eski eşi Gülben Ergen’in aracının kaportasını çizdiği iddiasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, Çelik hakkında “Konut dokunulmazlığının ihlali, mala zarar verme” suçlarından 6 yıla kadar hapis cezası istedi
2.02.2018 Magazin
Magazin  figürü davası
Magazin figürü davası SUNUCU Ece Erken, Erhan Çelik ile ilgili koruma tedbiri dilekçesinde kendisi için, “Magazin figürü” yakıştırması yapan Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir’e 5 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.
2.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erhan Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erhan çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.