Grev

Grev

Son dakika grev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan grev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını grev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grev gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.322 grev haberi bulunmuştur. Tüm grev haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY'nin bazı uçuşları iptal edildi
THY'nin bazı uçuşları iptal edildi Türk Hava Yolları, Almanya'nın Berlin Havalimanı'nda yapılacak grev nedeniyle yarınki bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
13.03.2024 Ekonomi
Almanya'daki grev nedeniyle THY'den karşılıklı sefer iptalleri
Almanya'daki grev nedeniyle THY'den karşılıklı sefer iptalleri Türk Hava Yolları (THY), Almanya havalimanlarında görev yapan güvenlik ve yer hizmetleri personelinin grevi nedeniyle yarınki bazı seferlerin karşılıklı iptal edildiğini duyurdu.
31.01.2024 Ekonomi
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak Türkiye’nin en büyük firmalarının yer aldığı metal sektöründe MESS ile işçi sendikaları Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş arasında 114 gün süren müzakereler sonrasında anlaşma sağlandı.
18.01.2024 Çalışma Hayatı
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Müdahir Özgül, yaklaşık 30 yıl önce Türkiye'de var olan 27 milyon hektar tarım arazisinin bugün 23 milyon hektarın altına düştüğünü söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 450'nin üzerinde 'Büyükova Koruma Alanı' adı altında ilan ettiği yaklaşık 10 milyon hektarın, koruma altına alındığını belirten Prof. Dr. Özgül, "Geri kalan alanların tamamında çeşitli şekillerde yerleşim, iskan veya sanayi tesisleri veya yollar olsun başka amaçlarla tarımın dışına çıkarılıyor. Bu rakamlar büyük rakamlar” dedi.
7.09.2023 Yaşam
THY'nin İtalya seferlerine grev engeli! Karşılıklı iptal edildi
THY'nin İtalya seferlerine grev engeli! Karşılıklı iptal edildi Türk Hava Yolları (THY), İtalya'da yer hizmetleri personelinin yapacağı grev nedeniyle yarınki bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.
7.09.2023 Gündem
Milyonlarca işçiyi ilgilendiriyor! Yargıtay kararını verdi
Milyonlarca işçiyi ilgilendiriyor! Yargıtay kararını verdi Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, milyonlarca sendikalı işçiyi yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme, yasal süresi içerisinde grev kararı alınmış olmasına rağmen grevin bildirilen tarihte yapılmaması halinde grev hakkının düşeceğine hükmetti.
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman?
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman? Emmy ödülleri ne zaman, 75. Emmy ödül töreni ertelendi mi? Bu yıl 75'incisi düzenlenecek olan Emmy Ödüllerinin bu yıl 75'incisi düzenlenecek. Emmy Ödülleri töreni tarihi sorgulanırken, Emmy Ödül töreni ertelendi mi, Emmy Ödülleri neden ertelendi?” sorularına da yanıt aranıyor.
11.08.2023 Kültür Sanat
İZBAN grevde mi 1 Ağustos? İzmir'de İZBAN çalışıyor mu, metro tramvay hizmet veriyor mu, İzmir'de grev ne zaman bitecek, İZBAN grevi bitti mi?
İZBAN grevde mi 1 Ağustos? İzmir'de İZBAN çalışıyor mu, metro tramvay hizmet veriyor mu, İzmir'de grev ne zaman bitecek, İZBAN grevi bitti mi? İZBAN grevi İzmirli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 1 Ağustos Salı günü tramvay ya da metro kullanmak isteyen İzmirliler grev nedeniyle ulaşım aksaklıkları yaşadı. İZBAN tramvay ve metro grevinde son durum yaşanan aksaklıklar nedeniyle merak ediliyor. Yapılan açıklamada, “Haklı taleplerimize karşılık bulamadığımızdan daha önce aldığımız grev kararımızı bu saatten sonra uygulamaya koyuyoruz.” ifadelerine yer verildi. Peki, 1 Ağustos İZBAN’da grev mi var, İZBAN çalışıyor mu, grevde mi? İzmir'de grev ne zaman bitecek, izmir'de İZBAN grevi bitti mi 2023?
1.08.2023 Gündem
1 ve 2 Ağustos doktorlar grevde mi? Aile hekimleri çalışıyor mı?
1 ve 2 Ağustos doktorlar grevde mi? Aile hekimleri çalışıyor mı? 1 ve 2 Ağustos doktorlar grevde mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Aile hekimleri ve sağlık ocakları çalışanlarının grev yapıp yapmayacağı vatandaşların araştırma konusu oldu. Önemli açıklamayı Genel Sağlık-İş Sendikası Başkanı Derya Uğur yaptı. Sağlık çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi amacıyla yapılacak olan grev hakkında detayları verdi. Peki 1-2 Ağustos doktorlar neden grevde? İşte detaylar...
31.07.2023 Gündem
AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu'ndan İzmir'deki grevle ilgili paylaşım: Çözeceğiz
AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu'ndan İzmir'deki grevle ilgili paylaşım: Çözeceğiz AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki ulaşım greviyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kasapoğlu, "Bu tablonun sorumlusu, ideolojik konfor alanından çıkmayan ve İzmir için hiçbir B planı olmayan sınıfta kalmış Belediyecilik anlayışıdır. Yazık! Çözeceğiz…" ifadelerini kullandı.
31.07.2023 Gündem
İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı
İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Zürih'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokatif gösterinin ardından Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsviçre'ye tepki geldi.
15.06.2023 Gündem
İngiltere’de gıda krizi: 1 milyondan fazla çocuk gıda yardımı alıyor
İngiltere’de gıda krizi: 1 milyondan fazla çocuk gıda yardımı alıyor İngiltere’de artan yaşam maliyetleri nedeniyle gıda yardımı alanların sayısında artış yaşandığı ve son 12 ayda 1 milyondan fazla çocuğun gıda yardımı aldığı belirtildi.
26.04.2023 Dünya
İtalya’daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti
İtalya’daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti Türk Hava Yolları (THY), İtalya'daki grev nedeniyle 2 Nisan Pazar günü yapılması planlanan bazı seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
31.03.2023 Ekonomi
THY, İsrail uçuşlarını iptal ettiğini açıkladı
THY, İsrail uçuşlarını iptal ettiğini açıkladı Türk Hava Yolları (THY), İsrail'deki gösteriler sonrası Ben Gruion Havalimanı'nda da grev başlatıldı. THY, grev nedeniyle İsrail'e uçuşlarını iptal ettiğini açıkladı.
27.03.2023 Gündem
THY duyurdu! Birçok sefer iptal edildi
THY duyurdu! Birçok sefer iptal edildi Türk Hava Yolları (THY), Almanya'daki grev nedeniyle pazar ve pazartesi günü için planlanan ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal etti. 
25.03.2023 Ekonomi
Grev, THY uçuşlarını iptal ettirdi
Grev, THY uçuşlarını iptal ettirdi Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşecek grev nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) 26 Mart Pazar günü bu kente yapacağı tüm seferleri iptal etti.
24.03.2023 Gündem
Fransa'daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti
Fransa'daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti Türk Hava Yolları (THY), Fransa'daki grev nedeniyle 9 ve 10 Mart'ta yapılması planlanan Paris, Lyon ve Marsilya uçuşlarından bazı seferlerini iptal etti.
8.03.2023 Ekonomi
Flörte, sevgiliye kadınlar günü mesajları 2023!
Flörte, sevgiliye kadınlar günü mesajları 2023! Sevgiliye kadınlar günü mesajları araştırılmaya devam ediliyor. Her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü'nün tarihi 1800'lü yıllara dayanıyor. Kadın haklarını odak noktasına alan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün fitilini 8 Mart 1857'de Amerika'da çıkan grev ateşledi. İşte flörte, sevgiliye dünya kadınlar günü mesajları...
7.03.2023 Gündem
Depremzedeleri yakından ilgilendiren karar! OHAL süresince uygulanacak
Depremzedeleri yakından ilgilendiren karar! OHAL süresince uygulanacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çalışma ve sosyal güvenlik alanında alınan tedbirler 22 Şubat 2023 tarihli 32112 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Resmi Gazete’de yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Deprem bölgesindeki emekçilerimizi korumak amacıyla OHAL süresince işten çıkarma yasağı uyguluyoruz” dedi.
22.02.2023 Gündem
Deprem bölgesi için iki önemli karar! Resmen devreye girdi
Deprem bölgesi için iki önemli karar! Resmen devreye girdi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem bölgesinde belli şartlar dahilinde işten çıkarma yasağı ile kısa çalışma ödeneği uygulaması hayata geçirildi.
22.02.2023 Ekonomi
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi İngiltere’de yarım milyon kişi enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında maaşlarına zam talebiyle iş bırakarak, ülkedeki son 10 yılın en büyük grevine imza attı.
1.02.2023 Dünya
Berlin Havalimanı'nda grev: Tüm uçuşlar iptal oldu
Berlin Havalimanı'nda grev: Tüm uçuşlar iptal oldu Almanya'da Berlin-Brandenburg Havalimanı'nda (BER) çalışan yer hizmetleri personeli ile güvenlik görevlileri, toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine Ver.di Sendikası'nın çağrısıyla 1 günlük greve gitti. Tüm uçuşlar iptal edildi.
25.01.2023 Dünya
Kral 3'üncü Charles'a kötü haber! 'Milyonlarca insanın suratına atılmış bir tokat gibi'
Kral 3'üncü Charles'a kötü haber! 'Milyonlarca insanın suratına atılmış bir tokat gibi' İngiltere'de grev dalgalarının peş peşe geldiği bir dönemde Kraliçe 2'nci Elizabeth'in ölümünün ardından tahtın yeni sahibi olan Kral 3'üncü Charles için düzenlenecek olan taç giyme töreninin detayları belli oldu. Kraliyet karşıtları ise 73 yaşındaki Charles’ın töreninde protesto gösterisi düzenleyeceklerini duyurarak, "ülkede yüksek enflasyonla mücadele eden milyonların yüzüne atılan bir tokat" eleştirisini yaptı.
23.01.2023 Dünya
Doktorlar grevde mi 12 Ocak, bugün hastaneler açık mı? 12 Ocak 2023 iş bırakma eylemi mi var, hastanelerde grev mi var, doktorlar çalışıyor mu?
Doktorlar grevde mi 12 Ocak, bugün hastaneler açık mı? 12 Ocak 2023 iş bırakma eylemi mi var, hastanelerde grev mi var, doktorlar çalışıyor mu? Hastaneler grevde mi, 12 Ocak doktorlar grevde mi? 12 Ocak doktor grevi olup olmadığı randevu alacaklar ve hastanelerde işi olanlar tarafından sorgulanıyor. HEKİMSEN tarafından grev kararının alınması sonrası vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve 12 Ocak doktorlar çalışıyor mu, hastaneler 12 Ocak açık mı, kapalı mı, 12 Ocak 2023 doktorlar grevde mi olacak? Sorularına yanıt aramaya başladı.
12.01.2023 Sağlık
12 Ocak 2023 doktorlar çalışıyor mu, grevde mi? 12 Ocak grev mi var, bugün hastaneler açık mı, kapalı mı? 12 Ocak iş bırakma eylemi!
12 Ocak 2023 doktorlar çalışıyor mu, grevde mi? 12 Ocak grev mi var, bugün hastaneler açık mı, kapalı mı? 12 Ocak iş bırakma eylemi! 12 Ocak doktorlar çalışıyor mu 12 Ocak, 12 Ocak doktor grev mi yapacak? HEKİMSEN tarafından grev kararının alınması sonrası vatandaşlar 12 Ocak Perşembe günü doktorların iş bırakıp bırakmadığını sorguluyor. MHRS üzerinden randevu alan vatandaşlar 12 Ocak doktorlar çalışıyor mu, grevde mi? Hastaneler 12 Ocak kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt arıyor.
12.01.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Grev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.