Gözyaşları

Gözyaşları

Son dakika gözyaşları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözyaşları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözyaşları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözyaşları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözyaşları gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.100 gözyaşları haberi bulunmuştur. Tüm gözyaşları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, geçtiğimiz Kasım ayında gözaltına alınmıştı. Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Nez Demir’den şikayetçi olmuştu. Bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti. İki arkadaş duruşmada ağlayarak ifade verdi. Dilan Polat’ın Şule adlı yardımcısı Shaklo Khaydarova, geçtiğimiz aylarda Özbekistan’a gönderildi. Şimdi de ülkesinde gece kulübü açtığı ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan  belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Oyun sırasında Yunus Emre'nin kazası sürekleri ağza getirdi. Öte yandan iletişim oyununun ardından eleme potasında yer alan Merve, Aysu, Aleyna ve Berna'nın performansa göre düello eşleşmeleri belli oldu. Peki, Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödülü kim aldı?
28.03.2024 Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Samsun'da şehitlikler ziyaret edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, gözyaşlarına hakim olamayan 2 şehit annesini teselli etti.
18.03.2024 Gündem
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı Türkiye’nin en çok izlenen dizlerinden biri olan Emmy ödüllü Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti, gözyaşları sel olup aktı. Dizide Tuğçe’nin babası Komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan ile Efe Savcı karakterine hayat veren Ulvi Kahyaoğlu’nun oyunculuk performansı ise geceye damga vurdu. Haykırışların, göz yaşlarının ve feryatların bir an olsun kesilmediği bölüm seyircileri derinden sarstı.
18.03.2024 Magazin
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi . Erkoç’un 9 ay önce dünyaevine girdiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.
17.03.2024 Adana
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Magazin
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Futbol
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, “Sarı Bit” diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Magazin
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı Adana’da ayrıldığı astsubay kocası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öldürülen başhekim yardımcısı Feray Kaplan, gözyaşları içinde toprağa verildi.
10.03.2024 Adana
Ramazanda ağlamak, ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken ağlamak orucu bozar mı?
Ramazanda ağlamak, ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken ağlamak orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar, oruçla ilgili detayları araştırmaya başladı. Oruç tutarken nelere dikkat etmeleri gerektiği ve orucu bozan durumların ne olduğu her sene olduğu gibi bugün de sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Oruç tutan bireylerin merak ettikleri konulardan biri de ağlamanın orucu bozup bozmadığı oldu. Peki, Gözyaşı dökmek (ağlamak) orucu bozar mı? Ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı?
7.03.2024 Ramazan
İklim Karaca ve Emrah Karaca arasında ipler gerildi! 1 ay konuşma yasağı kararı!
İklim Karaca ve Emrah Karaca arasında ipler gerildi! 1 ay konuşma yasağı kararı! Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin vizyondan kaldırılmasının ardından aleyhine açıklamalar yaparak psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla üvey oğlu Emrah Karaca hakkında mahkemeden 1 ay konuşmama kararı aldırdı.
7.03.2024 Magazin
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum"
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum" İstanbul-Elazığ seferi yapan uçak, elektrik arızası nedeni ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi. Yaşı küçük yolculardan birinin korkup, ''Bu uçakla uçmak istemiyorum’' diyerek yakınlarına sarılması kameralara yansıdı.
5.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gazze hakkındaki konuşmaları üzerinden kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sultangazi Mitingi’nde yanıt verdi. Kurum, "Gazze konusunda en son konuşacak olanlar İsrail’e tek bir cümle tepki vermeyenler, milletin destek mitinglerine katılmayanlar; sıraya girmişler bize saldırıyorlar. Bunların başını da Özgür Özel çekiyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
3.5 milyon yatırıldı! 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filmi durdurulacak mı?
3.5 milyon yatırıldı! 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filmi durdurulacak mı? İlkim Karaca, ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’nın vizyonunun durdurulması için açtığı davada ödemesi gereken 3.5 milyon TL’yi yatırdı. Resmi kararın yapım şirketine tebliğ edilmesi beklenirken, film sanatçının ölüm yıldönümünde Avrupa’da gösterilecek.
8.02.2024 Magazin
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı! Trabzon'da bir evin duvarına çarpıp, devrilen yolcu midibüsündeki 1'i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Raporda; yaralı sürücünün, kazadan saatler önce ilk kez teslim aldığı aracın frenlerinin sertleştiğini ilgililere bildirmesine rağmen yola devam ettiği, kronik fren arızasının giderilmediği, kapasitesi üzerinde ayakta yolcu alınan ve arka fren mekanizmasında yağ kaçağı tespit edilen midibüsün rutin bakımların usulüne uygun yapılmadığı belirlendi. Kaza anına dair araç içi görüntüler ortaya çıkarken; belediye bünyesindeki ilgili şirket 'asli', tahliye edilen sürücü 'tali' kusurlu bulundu.
7.02.2024 Gündem
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin yakınları mezarlıklara akın ederken mezarlıklarda gözyaşları sel oldu.
6.02.2024 Adana
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Adana’da 13 apartman yıkılmıştı. Depremin yıl dönümünde yıkılan apartmanların arsasında ölenlerin yakınları depremin yaşandığı saatte bir araya gelerek yakınlarını andı.
6.02.2024 Adana
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinde Aksaray'dan AFAD gönüllüsü olarak giderek bölgede görev yapan Doktor Nihan Başaran, depremde 2 saat arayla kurtardığı Serpil teyze ve Muhammed’in kurtarılış hikayelerini gözyaşıyla anlattı.
6.02.2024 Gündem
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu
Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu Depremde eşini kaybeden ve yeni doğan evladına 27 gün sonra DNA testi sonucu kavuşabilen Ayşenur Turan, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Tekerlekli sandalyeye mahkum kalan ve Hatay'a geri dönmek isteyen genç kadın, "Ben bütün umudumu kaybetmiştim. Sadece evlatlarımla yaşayabileceğim bir ev istiyorum" dedi.
2.02.2024 Adana
'Cem Karaca' filmi için karar verildi, ailede sular durulmuyor! İlkim Karaca: 3.5 milyon bulursam filmi durduracağım
'Cem Karaca' filmi için karar verildi, ailede sular durulmuyor! İlkim Karaca: 3.5 milyon bulursam filmi durduracağım Cem Karaca’nın hayatını anlatan ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filmi alile üyeleri arasında tartışmaya neden oldu. Merhum sanatçının eşi İlkim Karaca geçen cuma vizyona giren filmin durdurulması için mahkemeye başvurdu. İlkim Karaca 3.5 milyon TL yatırırsa filmi durdurulacak. Cem Karaca’nın Feride Balkan’dan olan oğlu kararın ardından açıklama yaptı.
30.01.2024 Magazin
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni!
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni! Icardi, “Aşkın Olayım”ın ardından bir Cem Karaca şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı. “Bekle Beni”yi söyleyen futbolcu, sinema filminde Cem Karaca’yı oynayan İsmail Hacıoğlu’na selam gönderdi.
25.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gözyaşları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözyaşları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.