Gözaltı Anı

Gözaltı Anı

Son dakika gözaltı anı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözaltı anı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözaltı anı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözaltı Anı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözaltı anı gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 gözaltı anı haberi bulunmuştur. Tüm gözaltı anı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-9” Operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüt üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Rezervasyon" şebekesine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Rezervasyon" şebekesine operasyon! Çok sayıda gözaltı var İstanbul merkezli 9 ilde, restoran ve eğlence mekanlarının sitelerini kopyalayarak rezervasyon yaptırmak isteyenleri dolandırdığı belirlenen şebekeye düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
10.10.2023 Gündem
İstanbul'da PKK operasyonu: 11 gözaltı
İstanbul'da PKK operasyonu: 11 gözaltı  İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.
10.01.2023 Gündem
Polis durdurduğu araçta 800 adet uyuşturucu hap ele geçirdi
Polis durdurduğu araçta 800 adet uyuşturucu hap ele geçirdi Afyonkarahisar’da polis durdurduğu araçta yaptığı aramada 800 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
10.04.2022 Yaşam
Kayseri merkezli 4 ilde şafak operasyonu: 35 gözaltı
Kayseri merkezli 4 ilde şafak operasyonu: 35 gözaltı Kayseri merkezli 4 ilde silahlı organize suç örgütüne yönelik özel harekat polislerinin 220 polisle düzenlediği şafak operasyonunda 35 kişi gözaltına alındı.
21.03.2022 Gündem
Sultanbeyli'de iki aile arasında kavga: 2'si ağır 6 yaralı
Sultanbeyli'de iki aile arasında kavga: 2'si ağır 6 yaralı Sultanbeyli'de iki aile arasında çıkan tartışmada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.
24.05.2020 Yaşam
İşte skandal gözaltı anı!
İşte skandal gözaltı anı! Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın korumaları ve danışmanının tüm diplomatik teamüller hiçe sayılarak, gözaltına alındığı anın fotoğraflarına VATAN ulaştı...
29.09.2021 Gündem
'Allah Allah nereden çıktı bu?'
6.07.2011 Futbol
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.
26.01.2024 Gündem
Motosikletine çarparak ölümüne neden oldu sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdi!
Motosikletine çarparak ölümüne neden oldu sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdi! Korkuç kaza Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşandı. Cipin çarptığı motosikletin sürücüsü Ömer Demiral (66), hayatını kaybetti. K.Ö. ifadesi sonrası serbest bırakılırken, karara tepkili Demiral'ın kızı Zeliha Nayman, cip sürücüsünün kazadan sonra babasının sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gönderdiğini belirterek, "Neden gönderdiğini bilmiyoruz, anlam veremiyoruz" dedi.
23.10.2023 Gündem
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi'
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi' Bursa'da, velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı’nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi. Avukat çifti darbedip İ.E.'yi alan 4 şüpheliden baba Kadir Ekmen (36) ile kardeşi Muhammet Ekmen (29) tutuklandı. Kadir Ekmen, ifadesinde, "Çocuğum karakoldan dışarı çıkınca benim arabama koştu. Vicdanım buna izin vermedi. Beni resmen suça teşvik ettiler. Sabrımı zorladılar" dedi.
23.06.2023 Yaşam
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023 Gündem
Maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, 16 kişi serbest bırakıldı
Maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, 16 kişi serbest bırakıldı  Bartın'ın Amasra ilçesinde maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturmada aralarında TTK Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir'in de bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, 4'ü adli kontrolle olmak üzere 16 kişi ise serbest bırakıldı.
1.11.2022 Gündem
İSKİ'den vatandaşlara kritik uyarı! 'Gitmeyin, tutma mekanizmamız yok'
İSKİ'den vatandaşlara kritik uyarı! 'Gitmeyin, tutma mekanizmamız yok' İstanbul'da son günlerde etkili olan kar yağışı ve sağanakların ardından İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, uyarılarda bulundu. Vatandaşlara dere yataklarında bulunmamalarını söyleyen Mermutlu, "Elmalı Barajı, Kazandere Barajı, Istrancalar'daki beş barajımız taşıyor.  Ömerli Barajı'nın taşması halinde Riva Deresi üzerinde risk oluşabiliyor. Darlık Barajı taştığında Şile Pot Deresi üzerinde, Alibeyköy Barajı taşarsa Alibeyköy Deresi üzerinde Elmalı Barajı'nın ise Göksu Deresi üzerinde risk var. Yöre halkını uyarıyoruz. Lütfen derelerde ve dere yataklarında bulunmasınlar çünkü ani bir taşkında bunu tutma mekanizmamız yok" dedi.
21.03.2022 Gündem
Öğrenci taşıyan servisin sürücüsü 2.38 promil alkollü çıktı!
Öğrenci taşıyan servisin sürücüsü 2.38 promil alkollü çıktı! Bursa'da polis ekipleri tarafından durdurulan özel kuran kursu öğrencilerini taşıyan servis sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaşları 4 ila 5 arasında değişen 18 öğrenciyi taşıyan ve 2.38 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye bin 823 lira cezai işlem uygulandı.
17.03.2022 Yaşam
Restoran işletmecisi evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü!
Restoran işletmecisi evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü! Mersin'de restoran işletmecisi Can Sürvar (32), evinin önünde Y.E. (17) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
18.02.2022 Yaşam
Hamile hemşireye saldıran 2 şüpheli hakkında flaş karar1
Hamile hemşireye saldıran 2 şüpheli hakkında flaş karar1 İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hamile hemşire Gülhan D.'ye saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen Rıdvan K .ve Hüseyin K. tutuklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Beklentimiz, sağlık çalışanlarına yönelik bütün suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tam olarak gösteren cezalarla cezalandırılmasıdır" dedi.
18.01.2022 Gündem
Okulda rezalet görüntü! Öğrenciye tokat ve yumruklu dayak, öğretmen hakkında flaş karar
Okulda rezalet görüntü! Öğrenciye tokat ve yumruklu dayak, öğretmen hakkında flaş karar Aksaray'da bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali Rıza Y., koridora çıkardığı öğrencisi T.K.'ya tokat ve yumruk atıp dövdü, boğazını sıktı. Gürültüyü duyan başka sınıftaki öğretmen Gülcan Ünlü, müdahale edip öğrenci T.K.'yı, Ali Rıza Y.'nin elinden kurtardı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Oğlunun uğradığı şiddet sonucu 10 gün iş göremez raporu verildiğini belirten baba Duran K., ''Başka bir öğrenci, öğretmen Ali Rıza Y.'ye gidip, ''T.K. size küfretti' demiş. O da oğlumu sınıftan çıkarıp tekme tokat dövmüş. Öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunduk'' dedi. Ali Rıza Y. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
22.12.2021 Gündem
Aydın'da doktora skandal saldırı! Bakan Koca'dan kritik açıklama
Aydın'da doktora skandal saldırı! Bakan Koca'dan kritik açıklama Aydın’ın Didim ilçesinde Devlet Hastanesi'nde görevli Acil Servis Hekimi Dr. Doğancan Kılıç, polis tarafından rapor için acile getirilen şahsın saldırısına uğradı. Saldırı anı ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Didim Devlet Hastanesi'nde görevli Acil Servis Hekimi Dr. Doğancan Kılıç’a saldıran ve serbest kalan saldırganın gözaltına alındığını açıkladı.
19.12.2021 Gündem
Gece kulübü önündeki cinayette 1 gözaltı daha
Gece kulübü önündeki cinayette 1 gözaltı daha İzmir'in Çeşme ilçesinde bir gece kulübü önünde çıkan, Alpay Kalyon'un (33) öldürüldüğü kavgaya ilişkin H.N. de gözaltına alındı. Daha önce gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakılırken, H.N. ile birlikte 4 kişinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Kalyon'u bıçakladığı öne sürülen F.B.'nin ilk ifadesinde, "Alpay Kalyon bize bağırdı, küfür ve hakaret etti, vurdu. Dayanamayıp içeriden bıçak alıp geldim” dediği belirtildi.
25.08.2021 Gündem
Konya'da 7 kişinin öldürülmesine ilişkin flaş gelişme! 10 kişi tutuklandı
Konya'da 7 kişinin öldürülmesine ilişkin flaş gelişme! 10 kişi tutuklandı Konya'da, Mehmet Altun'un (33), husumetli olduğu aynı aileden 7 kişiyi tabancayla öldürdüğü olayla ilgili gözaltına alınan 14 kişiden aralarında saldırganın eşi Zehra Altun ile ablası Ayşe Keleş'in de bulunduğu 10'u 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı, 4'ü ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Saldırgan Mehmet Altun'un yakalanması için çalışmalar sürüyor.
3.08.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul'da katliam önlendi
İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul'da katliam önlendi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, NTV özel yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İstanbul otogarında PKK'lıların bir aracın altına yerleştirdiği 5 kilo patlayıcının ele geçirildiğini, 2 kişinin yakalandığını bildirdi.
28.04.2021 Gündem
Şanlıurfa'da iki aile arasında çatışma! 5 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da iki aile arasında çatışma! 5 ölü, 3 yaralı Şanlıurfa'da, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tabanca ve av tüfeklerinin kullanıldığı kavgada 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
26.12.2020 Yaşam
Ölüme neden olan sürücüye 6 yıl hapis istemi
Ölüme neden olan sürücüye 6 yıl hapis istemi Konya'da, kamyonetiyle, emekli Hüsnü Karaer'e (57) çarparak ölümünde neden olan Mesut Öğütçü (26) hakkında 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
22.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözaltı Anı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözaltı anı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.