Gökçe

Gökçe

Son dakika gökçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.736 gökçe haberi bulunmuştur. Tüm gökçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği Prometeon Türkiye, TEGV’in Ateşböceği Öğrenim Birimi Tır’larının lastik tedarikçisi olarak anlamlı bir iş birliğine imza attı.
29.03.2024 Vitrin
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede Uzun bir süredir ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun sete gitme sebebi kısa sürede anlaşıldı.
27.03.2024 Magazin
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Gerekçesi belli oldu, Ömer dizisinde ayrılık kararları tek tek geldi! Rekortmen dizi tel tel dökülüyor
Gerekçesi belli oldu, Ömer dizisinde ayrılık kararları tek tek geldi! Rekortmen dizi tel tel dökülüyor Ömer 49 bölümle ekrana geldi. Star'da yayınlanan rekortmen dizide ardı ardına gelen ayrılık haberleri depreme neden oldu. İşte kriz yaratan o durum
26.03.2024 Magazin
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki!
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki! Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası futbol yorumcuları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024 Gündem
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti!
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti! Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyor. Aktaş, 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti.
24.02.2024 Magazin
Gökçe Kırgız Taner: 'Kızlar dikkatli olun, kocama attığınız mesajları ben okuyorum!'
Gökçe Kırgız Taner: 'Kızlar dikkatli olun, kocama attığınız mesajları ben okuyorum!' Şubat 2021'de Yılmaz Taner ile evlenen Gökçe Kırgız, dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Nikâh öncesi eşinin telefonuna el koyduğunu söyleyen şarkıcı, "Yılmaz, İzmir bölgesinin Tarkan’ı" sözleriyle dikkat çekerken, kızlara verdiği gözdağı çok konuşuldu.
24.02.2024 Magazin
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi Hamileleri ve yeni anneleri desteklemek amacıyla beslenme webinar serisi projesinin yıl boyunca ücretsiz olarak Hero Baby tarafından hayata geçirildiği duyuruldu.
23.02.2024 Sağlık
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı. Hiç kitap okumadan ve kitaba ilgi duymadan iyi bir sahaf olmanın mümkün olmadığını söyleyen İşli, “Dükkanı kapattıktan sonra kitapla ilgisini kesmek dükkanı açtığı zaman ise kitapla ilgili olmak çok yanlış ve sizi mesleki açıdan kötüye götüren bir durum. Sahafın sabrı, zamanı ve deposu olacak. Çünkü kitap daima çoğalan bir şey” dedi.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı!
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı! Dünya çapında 'Salt Bae' olarak tanınan ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram sayfasından Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyon 256 bin 410 TL'yi bulan bir hesabın fotoğrafını paylaştı. Gökçe'nin sosyal medyada gündem olan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
22.01.2024 Magazin
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
20 milyon öğrenci için tatil başlıyor! Uzmanlardan uyarı geldi
20 milyon öğrenci için tatil başlıyor! Uzmanlardan uyarı geldi Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1.2 milyon öğretmen için bugün iki haftalık ara tatil başlıyor. Bazıları karnenin yanında getireceği taktir ve teşekkür belgeleriyle ailelerinin yüzünü güldürecek.
19.01.2024 Gündem
Yargıda yeni atamalar belli oldu
Yargıda yeni atamalar belli oldu Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç ise İstanbul Anadolu Başsavcılığına atandı.
18.01.2024 Gündem
HSK kararnamesiyle yeni başsavcılar belli oldu
HSK kararnamesiyle yeni başsavcılar belli oldu Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, İstanbul Anadolu Başsavcısı oldu.
18.01.2024 Gündem
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin'
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin' Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi usta kalemler değerlendirdi. Milliyet'in duayen ismi Bilal Meşe, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna hayran kaldı.
14.01.2024 Şampiy10
Gökçe Bahadır estetiği olduğunu açıkladı!
Gökçe Bahadır estetiği olduğunu açıkladı! Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, ufak tefek estetikler yaptırdığını açıkladı. Doğallıktan yana olduğunu vurgulayan güzel oyuncu "Her kadın aynaya baktığında kendini nasıl güzel buluyorsa öyle yapsın" diyerek estetiğe karşı olmadığını da açıkladı.
12.01.2024 Magazin
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi Karaman'ın Ermenek ilçesinde 9 yıl önce su basan maden ocağında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe'nin arama çalışmalarında "Benim oğlum suda yüzme bilmez ki" sözleriyle tanınan ve o dönem herkesi duygulandıran Ayşe Gökçe (82) hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze törenine yırtık lastik ayakkabıyla katılan baba Recep Gökçe de 3 yıl önce koronavirüse yenik düşmüştü.
25.12.2023 Gündem
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.