Göğüs Kanseri

Göğüs Kanseri

Son dakika göğüs kanseri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göğüs kanseri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göğüs kanseri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göğüs Kanseri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göğüs kanseri gelişmeleri de dahil olmak üzere 581 göğüs kanseri haberi bulunmuştur. Tüm göğüs kanseri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum 2015'te meme kanserine yakalanan ve atlatan Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü türkücü ''Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim'' dedi.
10.09.2023 Magazin
Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu
Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş üzücü bir haberle gündeme geldi. Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını açıkladı. Açıklamanın ardından usta sanatçıya sevenlerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.
25.01.2023 Magazin
Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?
Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu? Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde kanser olduğunu duyurmuştu. Karadere'nin iki kanser türüne birden yakalandığı ortaya çıktı. Peki, Nagihan Karadere ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?
25.01.2023 Magazin
Güler Işık'ın acı günü! Haberi böyle duyurdu...
Güler Işık'ın acı günü! Haberi böyle duyurdu... Bir dönem söylediği türkülerle adından söz ettiren ‘Türkülerin kraliçesi’ lakaplı Güler Işık, aldığı acı haberle yıkıldı. 2015 yılında meme kanserine yakalanan ve hastalığı yeniden nükseden 55 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu ve sevenlerinden dua istediği annesini kaybetti.
9.05.2022 Magazin
Nightbirdie lakabı ile tanınan Jane Marczewski genç yaşında kansere yenik düştü
Nightbirdie lakabı ile tanınan Jane Marczewski genç yaşında kansere yenik düştü Müzik yarışması ile ünlenen ve yıllardır göğüs kanseri ile mücadele eden genç şarkıcı Jane Marczewski, 31 yaşında hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere onu sevenler, sesinden etkilenenler yasa boğuldu. Marczewski, 'Nightbirdie' (Gece Kuşu) lakabıyla tanınıyordu.
22.02.2022 Dünya
Ünlü oyuncu Kumiko Okae corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Kumiko Okae corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti Corona virüsü Japonya’da bu kez ülkenin ünlü isimlerinden birinin ölümüne sebep oldu.
24.04.2020 Magazin
Tıp ve sanayi dünyasından tam destek!
Tıp ve sanayi dünyasından tam destek! Gıdalardaki trans yağ miktarının sınırlandırılmasını içeren, hazırlık aşamasındaki yönetmeliğe, tıp ve sanayi dünyasından destek geldi.
29.03.2020 Sağlık
Keten tohumu yağının faydaları - Keten tohumu yağı ne işe yarar?
Keten tohumu yağının faydaları - Keten tohumu yağı ne işe yarar? Bitkiler yüzyıllar boyu günümüze kadar şifa kaynağı olarak kullanılmıştır. Bitkilerin çeşitli hastalıklar üzerinde olumlu sonuçlar doğurduğu görülmesi ile birlikte her bitkinin hangi hastalık üzerinde olumlu sonuçlar doğurduğu merak edilmeye başlandı. Bitkiler arasından en çok merak edilenlerden biride keten tohumudur. Keten tohumu yağının faydaları - Keten tohumu yağı ne işe yarar?
16.02.2022 Sağlık
'Vardiyalı çalışanlarda kanser riskinin artması önemli bir bulgu'
'Vardiyalı çalışanlarda kanser riskinin artması önemli bir bulgu' Prof. Dr. Öztura, yapılan araştırmalara göre hemşirelerde göğüs kanseri riskinin arttığını belirterek, "Vardiyalı çalışma demek, uyku düzeninin olmadığı çalışma sistemi demektir." dedi.
17.10.2019 Sağlık
Kosova'nın Türk gazetecisi hayatını kaybetti!
Kosova'nın Türk gazetecisi hayatını kaybetti! Kosova'nın savaş muhabiri Türk gazeteci Burbuçe Ruşiti hayatını kaybetti.
4.08.2019 Dünya
Kalp atım hızı 360'tan normale döndürüldü
Kalp atım hızı 360'tan normale döndürüldü İzmir'de, kalbi dakikada 250-360 atan kadının nabzı, kas damarları yakılarak yapılan müdahale sonucunda normale döndü.
16.07.2019 Sağlık
2018'de 9,6 milyon kişi kanserden öldü
2018'de 9,6 milyon kişi kanserden öldü Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, geçen yıl dünyada yaklaşık 18,1 milyon yeni kanser vakası ortaya çıktı.
5.02.2019 Sağlık
İşte kanserden koruyan 9 mucize yiyecek!
İşte kanserden koruyan 9 mucize yiyecek! Çağımızın en büyük sağlık sıkıntılarından biri plan 'kanser'den korunmak için tavsiye edilen besinleri dereledik.
7.11.2018 Sağlık
Meme kanseri belirtileri nelerdir?
Meme kanseri belirtileri nelerdir? Kadınlarda en sık görülen kanser türü olan meme kanserinde erken tanı büyük önem taşıyor. Meme kanserinde 20 yaşından sonra elle teşhis yapılabilirken, 40 yaşından sonra elle muayene yerine mamografi çekimleri tercih ediliyor. Peki doktora gitmeden önce meme kanseri olduğunuzu anlamanız mümkün mü? Meme kanseri belirtileri bu konuda kadınlara yardım ediyor. Hissedilen kitle, akıntı ya da şekil değişikliği gibi belirtilerle meme kanseri sinyal vermeye başlıyor. İşte diğer meme kanseri belirtileri.
18.10.2018 Sağlık
İşte meme kanserinden koruyan 6 besin!
İşte meme kanserinden koruyan 6 besin! Kadınlarda en sık görülen kanser türü olan meme kanserinin oluşmasında hayat tarzı ve beslenme alışkanlıklarının önemli bir yere sahip olduğu biliniyor. Araştırmacılara göre beslenmenin, kanser oluşumuna bilinen etkisi yüzde 30’lar civarında.
30.09.2018 Sağlık
"Kanser nedeniyle sayılı günlerim kaldı, haber sunmaya devam edeceğim"
"Kanser nedeniyle sayılı günlerim kaldı, haber sunmaya devam edeceğim" BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland, kanser hastalığı nedeniyle "sayılı günlerinin kaldığını" açıkladı. Bland, "Haber sunmaya devam edeceğim" dedi.
4.09.2018 Dünya
Kalplerin kraliçesi olacağım
Kalplerin kraliçesi olacağım “Ben insanların kalplerindeki kraliçe olmak istiyorum, bir ülkenin kraliçesi değil” diyen Lady Diana aramızdan ayrılalı dün tam 21 yıl oldu
31.08.2018 Magazin
Anne sütü hayat kurtarıyor
Anne sütü hayat kurtarıyor Uluslararası araştırmalar ve incelemeler doğumdan sonra emzirmenin, anne sütü alan bebeğe ve emziren anneye büyük fayda sağladığını ortaya koymaya devam ediyor.
7.08.2018 Sağlık
Mustafa Akaydın'ın acı günü
Mustafa Akaydın'ın acı günü ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı ve CHP'nin önceki dönem milletvekili Mustafa Akaydın'ın eşi Günseli Akaydın (67), kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
30.07.2018 Siyaset
Korkunç! Kızının cesedi bagajdayken...
Korkunç! Kızının cesedi bagajdayken... Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Ecem Balcı'yı (17) öldüren Süleyman Kara'nın (45) ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırılması isteğiyle iddianame hazırlandı. Süleyman Kara savcıya verdiği ifadesinde, Ecem'i boğarak öldürdükten sonra cesedi aracın bagajına koyduğunu, Ecem'in annesi Esra Ercömert'i ve kız kardeşini alarak yemeğe gittiklerini ve cesedin bu sırada aracın bagajında olduğunu söyledi.
4.07.2018 Yaşam
Kanseri neden  yenemiyoruz?
Kanseri neden yenemiyoruz? Kansere karşı verilen savaşta tümörler yıllardan beri bilim insanlarından daha hızlı davranıyor. Peki neden yüzyılın en büyük hastalığını yenmekte bu kadar yavaş ilerliyoruz? Bunun 5 nedeni var.
21.04.2018 Sağlık
Usta oyuncu hayatını kaybetti
Usta oyuncu hayatını kaybetti Ses sanatçısı Onur Akay’dan yine acı haber geldi. Akay, 57 yaşındaki usta oyuncu Süreyya Küçük’ün vefat ettiğini duyurdu.
29.03.2018 Magazin
Sıla’nın ‘göğüsleri’ olay oldu
Sıla’nın ‘göğüsleri’ olay oldu Milliyet Gazetesi'nden Özay Şendir bugün Cadde'deki köşesinde Sıla'nın silikon haberlerini masaya yatırdı.
23.03.2018 Magazin
Bir nikah bir cenaze
Bir nikah bir cenaze ABD’de göğüs kanseri hastası Heather Mosher (31) için artık yapılacak hiçbir şey kalmamıştı.
31.12.2017 Dünya
Evlilik turnesine çıkan lezbiyen çifte ölümcül hastalık şoku
Evlilik turnesine çıkan lezbiyen çifte ölümcül hastalık şoku Eşcinsel evliliklerin yasal olduğu 24 ülkede ayrı ayrı düğün yapacaklarını açıklayan Hollandalı ve Belçikalı lezbiyen çiftin bu planı, ölümcül hastalık nedeniyle mümkün olmayacak.
19.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Göğüs Kanseri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göğüs kanseri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.