Gazete Vatan Logo
Magazin Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu

Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş üzücü bir haberle gündeme geldi. Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını açıkladı. Açıklamanın ardından usta sanatçıya sevenlerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu

Ünlüler dünyasından Armağan Çağlayan ve Nagihan Karadere'nin ardından bir üzücü haber de Aydemir Akbaş'tan geldi. 86 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurdu.

"İLK BENDEN DUYUN İSTEDİM"

Aydemir Akbaş, Instagram hesabından yayınladığı karede şu ifadelere yer verdi:

Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler.

 

İKİ KEZ KANSERİ YENDİ

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak kanserini yenen usta oyuncu Aydemir Akbaş’a, daha sonra kolon ve bağırsak kanseri teşhisi konulmuştu.

Akbaş, "Kanserden yırttım! Doktorum da bana şaşırdı; '90'a 95'e kadar yolun var' dedi" açıklamasında bulunmuştu.

"ASIL BEN YALNIZ KALDIM"

Aydemir Akbaş'ın, 50 yıllık hayat arkadaşı Beyhan Akbaş’ı Alzheimer olunca terk ettiği söyleniyordu. Usta oyuncu geçtiğimiz günlerde bu iddialara şöyle cevap vermişti:

Beyhan 77 yaşında. Ben ona 7 yıldızlı bir otelde kal orada baksınlar sana dedim. Kardeşi kabul etmedi. Şimdi kardeşinin yanında. Hemşiresi var. Asıl ben yalnız kaldım. Bana bir şey olsa yanımda kimse yok. Kediler mi arayacak hastaneyi?

 

Son dönemde ünlü isimlerden üzen kanser haberleri geliyor. Armağan Çağlayan ve Nagihan Karadere de sevenleriyle üzücü bilgiyi paylaşmıştı.

Haberin Devamı

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN KANSER AÇIKLAMASI

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, 21 Kasım'da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla akciğer kanserine yakalandığını duyurarak; "Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim" demişti.

 

"RAHİM VE GÖĞÜS KANSERİ"

38 yaşındaki Nagihan Karadere, "1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Lütfen benim için dua edin" demişti. Ardından kanser türünü açıklayan Karadere, “Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledicem inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı