Gazete Vatan Logo
Magazin Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?

Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?

Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde kanser olduğunu duyurmuştu. Karadere'nin iki kanser türüne birden yakalandığı ortaya çıktı. Peki, Nagihan Karadere ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?

Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?

Survivor 2022 All Star'da yarışmayı altıncı olarak tamamlayan Nagihan Karadere, geçtiğimiz hafta kanser olduğunu açıklamıştı. Karadere hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu. "İlk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Gençliğimin baharındayım ve çocuğum var. Ölümden korkmuyorum açıkçası ama planlı olan bir şey insanı gerçekten ürkütüyor. Ağladığım zamanlar çok oldu. Ama güçlü olmak zorundayım. Yalnızım sanıyordum ama çok sevenim varmış. Tedavimi üstlenmek isteyenler bile oldu" dedi. Peki, Nagihan Karadere ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?

Nagihan Karadere ne kanseri, Nagihan Karadere'nin hastalığı ne?

Karadere, sürecin devamında neler olacağı hakkında ise, "Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledeceğim inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama" diye konuştu.

48 yaşındaki Karadere, kendisini arayan gazeteci Bilal Özcan'a şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin" dedi.