Survivor 2022

Survivor 2022

Son dakika survivor 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 survivor 2022 haberi bulunmuştur. Tüm survivor 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barış Murat Yağcı'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama! Koltuk değnekleri dikkat çekti
Barış Murat Yağcı'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama! Koltuk değnekleri dikkat çekti 'Survivor 2020'de ikinci olduktan sonra 'Survivor 2022 All Star'da dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle başarılı bir performans sergileyemeyen Barış Murat Yağcı, önceki gün Avm'de görüntülendi.
17.06.2023 Magazin
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var!
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var! Son olarak Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber, ocak ayında gelmişti. 38 yaşındaki milli atlet, iki farklı kanser türüyle mücadele ettiğini açıklamıştı. Aylardır tedavisi devam eden ünlü isim, sağlık durumuyla ilgili güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Survivor Nisa Bölükbaşı'dan dekolteli paylaşım! "Yangın yeri hep buralar sayende yok şikayet"
Survivor Nisa Bölükbaşı'dan dekolteli paylaşım! "Yangın yeri hep buralar sayende yok şikayet" Survivor 2022 yarışmasını şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Bölükbaşı, bu kez dekolteli pozuyla adından söz ettirdi.
9.03.2023 Magazin
Atakan Işıktutan kimdir? İrem Derici'nin sevgilisi Atakan Işıktutan kaç yaşında, Survivor'da kaçıncı oldu?
Atakan Işıktutan kimdir? İrem Derici'nin sevgilisi Atakan Işıktutan kaç yaşında, Survivor'da kaçıncı oldu? İrem Derici'nin hakkında ilk kez konuştuğu sevgilisi Atakan Işıktutan hakkında araştırmalar başladı. Survivor 2022 kadrosuna yedeklerden dahil olmuş ancak sakatlık sebebiyle yarışmadaki serüveni kısa sürmüştü. İrem Derici ile aşk yaşadıklarının duyulmasının ardından Atakan Işıktutan'ın kim olduğu, ne iş yaptığı detayları da sorgulanmaya başlandı. Peki İrem Derici'nin sevgilisi Atakan Işıktutan kimdir, kaç yaşında?
4.02.2023 Televizyon
Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?
Nagihan Karadere kanser mi, ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu? Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde kanser olduğunu duyurmuştu. Karadere'nin iki kanser türüne birden yakalandığı ortaya çıktı. Peki, Nagihan Karadere ne kanseri? Nagihan Karadere'nin hastalığı ne, sağlık durumu nasıl, Karadere’ye ne oldu?
25.01.2023 Magazin
Nagihan Karadere kanser türünü açıkladı!
Nagihan Karadere kanser türünü açıkladı! Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber gelmişti. 38 yaşındaki Karadere, "1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Lütfen benim için dua edin" demişti. Önceki gün doğum günü partisinde görüntülenen Nagihan, kanser türünü açıkladı ve süreç hakkında konuştu.
24.01.2023 Magazin
Nagihan Karadere ne kanseri? Survivor Nagihan hasta mı, kaç yaşında, kanser mi, sağlık durumu nasıl?
Nagihan Karadere ne kanseri? Survivor Nagihan hasta mı, kaç yaşında, kanser mi, sağlık durumu nasıl? Survivor Nagihan ne kanseri, sorusuna Karadere’nin açıklamaları sonrası yanıt aranıyor. Survivor 2022 All Star'da yer alan sporcu, "1 ay önce kanser olduğumu öğrendim." dedi. Peki, Survivor Nagihan ne kanseri? Nagihan Karadere kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
19.01.2023 Gündem
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyanın diline düştü! 'Yazık ettin kendine''
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyanın diline düştü! 'Yazık ettin kendine'' 2020 ve 2022 yılında katıldığı Survivor ile tanınırlığını arttıran güzel futbolcu Aycan Yanaç, değişimiyle sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Daha önce botoks yaptırdığı anları takipçileriyle paylaşan Yanaç'ın son haline yorum yağdı.
10.11.2022 Magazin
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı!
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı! MasterChef Türkiye ile tanınan Yasin Obuz, sonrasında Survivor'a katılarak ününe ün katmıştı. Adadaki kendine has tavırları ile adından söz ettiren Yasin Obuz, şimdilerde paraya para demiyor.
25.10.2022 Magazin
Survivor Ayşe'nin yatak pozu sosyal medyayı ikiye böldü
Survivor Ayşe'nin yatak pozu sosyal medyayı ikiye böldü Survivor 2022'ye damga vuran performansıyla adından sıkça bahsettiren Survivor Ayşe'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar olay oldu. Güzel yarışmacının bikinisiyle verdiği yatak pozu nefes kesti.
20.08.2022 Magazin
Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç beyaz bikinisiyle dikkatleri üzerine çekti!
Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç beyaz bikinisiyle dikkatleri üzerine çekti! Aycan Yanaç Survivor 2020 ve Survivor 2022 All Star sezonlarına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu. Programda tavırları ve performansıyla dikkat çeken yarışmacı, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla öne çıkıyor.
17.08.2022 Magazin
'Acun Ilıcalı ile mahkemelik oldu’ iddialarına Batuhan Karacakaya'dan yanıt!
'Acun Ilıcalı ile mahkemelik oldu’ iddialarına Batuhan Karacakaya'dan yanıt! Survivor 2022 All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya, yarışmayı üçüncü olarak tamamlamıştı. Yarışmadaki bir oyunda araba ödülünü almaya hak kazanan Karacakaya’nın, arabayı alamadığı için Acun Ilıcalı'ya dava açtığı iddia edildi. Söz konusu iddialar karşısında sessizliğini bozan Karacakaya, söylentilere paylaştığı fotoğrafla cevap verdi.
6.08.2022 Magazin
Barış Murat Yağcı sevgilisiyle yakalanınca: Helal olsun size!
Barış Murat Yağcı sevgilisiyle yakalanınca: Helal olsun size! 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'a katılan ve finalist olma başarısı gösteren Barış Murat Yağcı, 'All Star' formatıyla ekranlara gelen Survivor 2022'ye ise dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle erken veda etmişti. Fenomen yarışmayla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, önceki akşam Alman sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
3.08.2022 Magazin
Survivor Barış Murat Yağcı'dan çok konuşulacak itiraf: Bir daha söylemem!
Survivor Barış Murat Yağcı'dan çok konuşulacak itiraf: Bir daha söylemem! 'Survivor 2022'de şampiyonluk kupasını kaldıran eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile 'All Star'da yarışması tartışma konusu olan Barış Murat Yağcı, 2-3 aydır Alman sevgilisi ile birlikte olduğunu söyledi. Asıl mesleği oyunculuk olmasına rağmen 2021'de 'Her Şeye Rağmen' isimli single'ı ile adından söz ettiren Yağcı, müzik kariyerine dair çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
31.07.2022 Magazin
Barış Murat Yağcı'nın kirli tırnakları gündemden düşmüyor!
Barış Murat Yağcı'nın kirli tırnakları gündemden düşmüyor! Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan ve ada hayatıyla adından sıkça söz ettiren isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı, Instaram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ürün tanıtımı yapan Yağcı'nın bakımsız ve kirli tırnakları takipçilerinin tepkisini çekti.
11.07.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal ve sevgilisi Sude Burcu aşka geldi! "Aşk sadece anlayana"
Survivor Mert Öcal ve sevgilisi Sude Burcu aşka geldi! "Aşk sadece anlayana" Survivor 2022 All Star'a performansları kadar ilişkileriyle de damga vuran Mert Öcal ile Sude Burcu ikilisi paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Aşk pozlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ikili, bu pozlarına bir yenisini daha ekledi.
10.07.2022 Magazin
Survivor sunucusu Murat Ceylan: Çok özlemişim!
Survivor sunucusu Murat Ceylan: Çok özlemişim! Alp Kırşan'ın ayrılığının ardından daha önce iki kez yarışmacı olarak mücadele ettiği Survivor yarışmasında sunuculuk yapmaya başlayan Murat Ceylan, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk kupasını kaldırdığı All Star sonrası Cihangir'de ortaya çıktı. Lüks otomobilinde Survivor yarışmacılarından Gizem Memiç ile görüntülenen Ceylan, "Survivor 2022 bitti, sırada ne var?" sorusunu cevapladı.
8.07.2022 Magazin
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Adem Kılıçcı'dan şaşırtan hamle! Gelmiş geçmiş en olaylı Survivor oldu!
Adem Kılıçcı'dan şaşırtan hamle! Gelmiş geçmiş en olaylı Survivor oldu! Survivor 2022 All Star, geçen gün final bölümüyle ekranlara geldi. Şampiyonluk kupası Nisa Bölükbaşı'nın oldu. Finalin ardından gerginlikler başladı. Önce Batuhan'ın annesi, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun" dedi. Ardından Nisa ile finale kalan Adem, Nisa şampiyon olunca şok bir hamle yaptı.
4.07.2022 Magazin
Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den sarmaş dolaş poz!
Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den sarmaş dolaş poz! Survivor 2022 All-Star başlamadan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken aşkı gündemdeydi. Nisa Bölükbaşı performansı ve oy potansiyeli ile 2022 sezonunun şampiyonu oldu. Şampiyonluk sonrasında sevgilisi Ogeday Girişken'le samimi görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Ogeday Girişken'in sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na düzenlediği romantik doğum günü kutlaması gündem oldu. Tekne ile denize açılan sevgililer sarmaş dolaş poz vermeyi de ihmal etmedi. İşte detaylar...
3.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor SMS sıralamasını paylaştı! Batuhan, Nisa, Adem...
Acun Ilıcalı Survivor SMS sıralamasını paylaştı! Batuhan, Nisa, Adem... Survivor 2022 All-Star'da, Batuhan Karacakaya final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayınca ortalık karıştı. Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi ise Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Sonrasında ise Nisa'nın Survivor All Star şampiyonu olmasıyla başlayan tartışmalara Acun Ilıcalı SMS sıralamasını paylaşarak noktayı koydu. İşte o paylaşım...
2.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesine cevap verdi! 'Kim oğlunun hakkını yemiş?'
Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesine cevap verdi! 'Kim oğlunun hakkını yemiş?' Survivor 2022 All-Star'ın finali dün akşam gerçekleşti. Batuhan Karacakaya'nın finale çıkamamasının yankıları devam etti. Final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Acun Ilıcalı, finalin ardından 'Survivor Ekstra' programına konuk oldu. Ünlü televizyoncu, yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın kendisi ve Survivor hakkında yaptığı açıklamalara canlı yayında cevap verdi.
1.07.2022 Magazin
Survivor şampiyonu kim oldu, Survivor 2022 birincisi (finalisti) Nisa mı oldu? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022!
Survivor şampiyonu kim oldu, Survivor 2022 birincisi (finalisti) Nisa mı oldu? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022! Survivor şampiyonu kim oldu? Kıyasıya mücadelenin yalandığı Survivor All Star'da şampiyon İstanbul'da belli oldu. Kazanan isim, SMS oylarıyla zafere ulaştı. Peki, Survivor birincisi (finalisti) kim oldu, Nisa mı? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022!
1.07.2022 Televizyon
Survivor'da kimler şampiyon oldu? Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları! İşte Survivor'a damga vuran şampiyonlar...
Survivor'da kimler şampiyon oldu? Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları! İşte Survivor'a damga vuran şampiyonlar... Survivor 2022 şampiyonu belli oldu. Survivor nefes kesti. Survivor All Star 2022 izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Survivor şampiyonunun belli olmasıyla geçmişten günümüze Survivor şampiyonları da merak edilmeye başlandı. İşte 2005'ten bu yana 12 yıldır devam eden Survivor'da şampiyon olan bütün isimler...
30.06.2022 Magazin
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler! Resmen çıldırdı, o mektup her şeyi bitirdi
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler! Resmen çıldırdı, o mektup her şeyi bitirdi Survivor 2022 All-Star'da, Batuhan Karacakaya'nın finale çıkamamasının yankıları hala sürüyor. Final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Final koltuğuna Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı'nın oturduğu Survivor için, Nisa'nin en eski sevgilisi Barış Murat Yağcı'dan da flaş bir paylaşım geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.