Batuhan Karacakaya

Batuhan Karacakaya

Son dakika Batuhan Karacakaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batuhan Karacakaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batuhan Karacakaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batuhan Karacakaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batuhan karacakaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 batuhan karacakaya haberi bulunmuştur. Tüm batuhan karacakaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?"
18.04.2024 Magazin
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
22.03.2024 Magazin
Survivor bu akşam neden yok? 23 Şubat TV8 yayın akışı... Survivor yeni bölüm ne zaman?
Survivor bu akşam neden yok? 23 Şubat TV8 yayın akışı... Survivor yeni bölüm ne zaman? Rekabetin giderek arttığı Survivor All Star'da mavi takıma Batuhan Karacakaya döndü. Bugün (23 Şubat) TV8 yayın akışında Survivor'ın olmaması dikkat çekti. Peki bu akşam Survivor neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...
23.02.2024 Magazin
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a "şantaj" yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Basına kapalı yapılan duruşma sonrası Batuhan Karacakaya, "Her şey çok güzel gidiyor şu anda. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı ama çok güzel sürprizler var. Davanın ilk duruşması bitti şu an benim için güzel gidiyor" dedi.
Batuhan Karacakaya ‘Perukhan’ yorumundan rahatsız oldu!
Batuhan Karacakaya ‘Perukhan’ yorumundan rahatsız oldu! Aşk-ı Memnu'da Bülent karakteriyle tanıdığımız daha sonra Survivor yarışmasıyla ününe ün katan oyuncu Batuhan Karacakaya son olarak eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'ı, darbettiği haberlerle gündeme gelmişti.Ünlü isim önceki gün Galataport'ta başka bir kız arkadaşıyla el ele görüntülenmişti. Oyuncu Batuhan Karacakaya, son olarak sosyal medyada yapılan eleştirilere karşı harekete geçti.
7.07.2023 Magazin
Batuhan Karacaya yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Flaşlardan ürktü
Batuhan Karacaya yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Flaşlardan ürktü Aşk-ı Memnu'da 'Bülent' karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya son olarak Survivor'a katılmış ve adından söz ettirmişti. Oyuncu Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'ı darp ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Batuhan Karacakaya, önceki gün yeni sevgilisiyle görüntülendi.
6.07.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya asker oldu!
Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya asker oldu! Aşk-ı Memnu'da Bülent karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya, askerliğini tamamladı. Erzincan 59'uncu Havan ve Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Karacakaya, duygularını dile getirdi.
1.06.2023 Magazin
Batuhan Karacakaya: Ailem de kadına şiddet olmadığının farkında!
Batuhan Karacakaya: Ailem de kadına şiddet olmadığının farkında! 'Aşk-ı Memnu'nun 'Bülent Ziyagil'i olarak ünlenen, son olarak 'Survivor' yarışmasında boy gösteren Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'ı darp ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Önceki gece kız kardeşiyle Etiler'de görüntülenen oyuncuya, 'şiddet' iddiaları soruldu. "Zamanı gelince herkes her şeyi öğrenecek" diyen Karacakaya, hakkındaki iddialara son noktayı koydu.
29.04.2023 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya’nın bir de kardeşini görün! "Dünyanın en güzel kızı"
Survivor Batuhan Karacakaya’nın bir de kardeşini görün! "Dünyanın en güzel kızı" Aşkı Memnu'da canlandırdığı Bülent karakteri ile hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya, Survivor’da gösterdiği performans ile de beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu kardeşi Melisa ile olan pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Melisa Karacakaya’nın abisiyle olan fotoğrafına yorum yağdı.
2.04.2023 Magazin
Batuhan Karacakaya ile Ayşe Aslanpay arasında video savaşları!
Batuhan Karacakaya ile Ayşe Aslanpay arasında video savaşları! Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Bülent karakteriyle tanınan ve son olarak Survivor yarışmasıyla ekrana gelen Batuhan Karacakaya hakkında çıkan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, ünlü ismin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti ve Karacakaya'nın da bu durumu kabul ettiği bir videoyu yayınladı. Batuhan Karacakaya da bu iddialara yanıt verdi. İkili, kavga ettikleri dönem birbirlerine gönderdikleri videoları da peş peşe sosyal medyada paylaştı. Sevgililer şimdi davalık oldu.
30.03.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Batuhan Karacakaya eski sevgilisini darp etti iddiası!
Batuhan Karacakaya eski sevgilisini darp etti iddiası! Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Bülent karakteriyle tanınan ve son olarak Survivor yarışmasıyla ekrana gelen Batuhan Karacakaya hakkında çıkan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, ünlü ismin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti ve Karacakaya'nın da bu durumu kabul ettiği bir videoyu yayınladı. Batuhan Karacakaya da bu iddialara yanıt verdi.
29.03.2023 Vatan TV
Batuhan Karacakaya eski sevgilisini darp etti iddiası!
Batuhan Karacakaya eski sevgilisini darp etti iddiası! Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Bülent karakteriyle tanınan ve son olarak Survivor yarışmasıyla ekrana gelen Batuhan Karacakaya hakkında çıkan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, ünlü ismin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti ve Karacakaya'nın da bu durumu kabul ettiği bir videoyu yayınladı. Batuhan Karacakaya da bu iddialara yanıt verdi.
29.03.2023 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan darp davası açtı!
Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan darp davası açtı! Survivor Batuhan Karacakaya'ya darp davası şoku! Geçtiğimiz yıl Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın ardından üçüncü olan Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan, Karacakaya'ya darp davası açtı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ayşe Aslan, "Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum" dedi.
28.03.2023 Televizyon
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı!
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı! Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
18.01.2023 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya'ya 'yetersiz bakiye' şoku!
Survivor Batuhan Karacakaya'ya 'yetersiz bakiye' şoku! Survivor'da adından söz ettiren yarışmacılardan biri olan Batuhan Karacakaya'nın paylaştığı Instagram hikayesi dikkat çekti. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Ayşe Aslan ile paylaştığı görüntülerle gündeme gelen Karacakaya'nın paylaşımları sosyal medyada konuşuluyor. Karacakaya son olarak metroya binerken hikaye paylaştı.
20.10.2022 Magazin
Batuhan Karacakaya gönlünü o isme kaptırdı! Sevgilisiyle havuz pozu
Batuhan Karacakaya gönlünü o isme kaptırdı! Sevgilisiyle havuz pozu Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı 'Bülent' karakteriyle adını duyuran Batuhan Karacakaya aradığı aşkı buldu. Ünlü isim sevgilisiyle havuz pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
8.10.2022 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı! "Çok aşk"
Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı! "Çok aşk" Survivor yarışmasına performansıyla ve karakteriyle damga vuran Batuhan Karacakaya, yeni sevgilisi Ayşe Aslan ile Hande Yener konserine katıldı. Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızalara kazının oyuncu sevgilisini "Çok aşk" notuyla paylaştı. Yeni sevgili Ayşe Aslan iddialı pozlarıyla dikkat çekti.
2.10.2022 Magazin
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya'ya sert yanıt!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya'ya sert yanıt! Survivor yarışmasıyla ünlenen ve geçtiğimiz aylarda single çıkaran Aleyna Kalaycıoğlu son zamanlarda paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. "Beceremedin" şarkısıyla gündeme gelen Kalaycıoğlu, "Kime gönderme yaptın?" sorusuna da yanıt verdi.
24.08.2022 Magazin
'Acun Ilıcalı ile mahkemelik oldu’ iddialarına Batuhan Karacakaya'dan yanıt!
'Acun Ilıcalı ile mahkemelik oldu’ iddialarına Batuhan Karacakaya'dan yanıt! Survivor 2022 All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya, yarışmayı üçüncü olarak tamamlamıştı. Yarışmadaki bir oyunda araba ödülünü almaya hak kazanan Karacakaya’nın, arabayı alamadığı için Acun Ilıcalı'ya dava açtığı iddia edildi. Söz konusu iddialar karşısında sessizliğini bozan Karacakaya, söylentilere paylaştığı fotoğrafla cevap verdi.
6.08.2022 Magazin
Survivor sonrası ipler gerilmişti! Batuhan'dan yeni gönderme! Acun Ilıcalı çok kızacak
Survivor sonrası ipler gerilmişti! Batuhan'dan yeni gönderme! Acun Ilıcalı çok kızacak Survivor All Star 2022’de yarışan Batuhan Karacakaya, son günlerin en çok konuşulan ismi. Survivor'da finale kalan ancak SMS oylamasında geride kalan Karacakaya, sessizliğini bozdu. Avatar Atakan'la birlikte yaptığı paylaşımı Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak yorumlandı. İşte haberin tüm detayları...
11.07.2022 Magazin
Survivor'da tartışmalara neden olmuştu! O Nisa'dan sokak ortasında adeta gövde gösterisi
Survivor'da tartışmalara neden olmuştu! O Nisa'dan sokak ortasında adeta gövde gösterisi Survivor All Star 2022'de bitti fakat tartışmalar devam ediyor. Nisa Bölükbaşı'nın finalde seyirci oylarıyla Adem Kılıçcı'yı geçmesinden sonra önce Batuhan Karacakaya'nın annesinden tartışma yaratan bir çıkış gelmişti daha sonra Nagihan Karadere'den. Ancak bu tartışmalar sürerken Survivor'un şampiyonu Nisa sokak ortasından adeta gövde gösterisi yaptı. İşte tüm detaylar...
6.07.2022 Magazin
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Nagihan isyan etti! "Sahada kazandığımızı masada kaybettik!"
Nagihan isyan etti! "Sahada kazandığımızı masada kaybettik!" Survivor All Star'da 2010 yılında Merve Oflaz'dan sonra ikinci kadın şampiyon Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa'nın şampiyonluğu yarışmacıları isyana sürüklemeye başladı. Yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın ardından şimdi de Nagihan Karadere, Nisa'nın şampiyonluğunun haksızlık olduğunu ima eden bir paylaşımda bulundu. Nagihan'ın "Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını parkurda bırakmasın" sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.
3.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor SMS sıralamasını paylaştı! Batuhan, Nisa, Adem...
Acun Ilıcalı Survivor SMS sıralamasını paylaştı! Batuhan, Nisa, Adem... Survivor 2022 All-Star'da, Batuhan Karacakaya final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayınca ortalık karıştı. Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi ise Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Sonrasında ise Nisa'nın Survivor All Star şampiyonu olmasıyla başlayan tartışmalara Acun Ilıcalı SMS sıralamasını paylaşarak noktayı koydu. İşte o paylaşım...
2.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Batuhan Karacakaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batuhan karacakaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.