Batuhan

Batuhan

Son dakika batuhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan batuhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını batuhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batuhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batuhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.901 batuhan haberi bulunmuştur. Tüm batuhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?"
18.04.2024 Magazin
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı Tokat'ın Zile ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
11.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyon çarpıştı. Korkunç kazada polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise hastanede hayatını kaybetti. Polis memurunun ailesi ile bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024 Gündem
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kilis geldi. Kilis yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kilis Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kilis'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Kilis belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Kilis yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
22.03.2024 Magazin
Survivor iletişim ödül oyununu kazanan taraf belli oldu! Haftanın eleme adayları düello için hazır....
Survivor iletişim ödül oyununu kazanan taraf belli oldu! Haftanın eleme adayları düello için hazır.... Survivor'da haftanın eleme adayları Hakan, Bozok, Batuhan ve Özgür Tetik olmuştu. Oynanan iletişim oyununu kazanan takım da dün akşam belli oldu. İşte detaylar...
21.03.2024 Magazin
Survivor All Star 2024'te adaya veda eden yarışmacı belli oldu!
Survivor All Star 2024'te adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Survivor All Star'da tavuk sote ve makarna ödülünde fark geldi. Eleme adayları; Mustafa Kemal, Yaman, Batuhan ve Hakan düelloya çıktı. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
8.03.2024 Magazin
Survivor'da sürpriz aday: Gelir gelmez potaya girdi! 4 Mart Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'da sürpriz aday: Gelir gelmez potaya girdi! 4 Mart Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda sinirler gerildi. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşecek. Heyecanlı parkurların yanı sıra gerilimin de damga vurduğu yarışmada haftanın üçüncü eleme adayının kim olacağı merak ediliyor. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
5.03.2024 Magazin
Survivor'da Batuhan gelir gelmez olay çıktı: 24 Şubat eleme adayı belli oldu!
Survivor'da Batuhan gelir gelmez olay çıktı: 24 Şubat eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta eleme düllosu gerçekleştirilmiş ve adaya veda eden ise mavi takımdan Dora olmuştu. Batuhan daha geldiği ilk dakikada Poyraz ile tartışma yaşadı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve haftanın ilk eleme adayı da belli oldu.
25.02.2024 Magazin
Survivor bu akşam neden yok? 23 Şubat TV8 yayın akışı... Survivor yeni bölüm ne zaman?
Survivor bu akşam neden yok? 23 Şubat TV8 yayın akışı... Survivor yeni bölüm ne zaman? Rekabetin giderek arttığı Survivor All Star'da mavi takıma Batuhan Karacakaya döndü. Bugün (23 Şubat) TV8 yayın akışında Survivor'ın olmaması dikkat çekti. Peki bu akşam Survivor neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...
23.02.2024 Magazin
Batan geminin kayıp mürettebatını aramada 8. gün! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan geminin kayıp mürettebatını aramada 8. gün! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Kaptan köşkü, güverte ve kamaralar bir kez daha arandı ancak sonuç alınamadı. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler 1'inci Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde 6 maçtır kalesinde gol görmüyor. Ligin 17'nci haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a 3-0'lık sonuçla kaybeden mavi-beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 maçta kalesini gole kapatarak; 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım Erzurumspor. Bu kolay bir şey değil. Bu gurur duyulacak bir başarı. İnşallah sürdürmeye çalışacağız" dedi.
21.02.2024 TFF 1.Lig
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
"Batuhan A" gemisindeydi! Kadın mürettebat Adana'da toprağa verildi
"Batuhan A" gemisindeydi! Kadın mürettebat Adana'da toprağa verildi Marmara Denizi'nde İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan kargo gemisinde hayatını kaybeden aşçı Zeynep Kılınç Adana'da toprağa verildi.
18.02.2024 Adana
Batuhan A gemisi kimin? Batuhan A gemisi mürettebatı bulundu mu, Karadeniz'de batan gemi hangi şirketin?
Batuhan A gemisi kimin? Batuhan A gemisi mürettebatı bulundu mu, Karadeniz'de batan gemi hangi şirketin? Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alan kargo gemisi battı. Gemide bulunan 6 mürettebat için kurtarma çalışması başlatıldı. Helikopterler hava muhalefetinden dolayı kalkış yapamazken, şu ana kadar yapılan aramalarda içi boş bir can salı bulundu. Peki, Batuhan A kargo gemisi kimin, hangi şirketin? Marmara Denizi’nde batan gemi Batuhan a gemisi hangi firmaya ait?
17.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemiden acı haber!
Marmara'da batan gemiden acı haber! Marmara Denizi'nde batan geminin enkazında bir kişinin cesedine ulaşıldı
17.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Batuhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batuhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.