Gazete Vatan Logo

Survivor şampiyonu kim oldu, Survivor 2022 birincisi (finalisti) Nisa mı oldu? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022!

Survivor şampiyonu kim oldu? Kıyasıya mücadelenin yalandığı Survivor All Star'da şampiyon İstanbul'da belli oldu. Kazanan isim, SMS oylarıyla zafere ulaştı. Peki, Survivor birincisi (finalisti) kim oldu, Nisa mı? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022!

Survivor şampiyonu kim oldu, Survivor 2022 birincisi (finalisti) Nisa mı oldu? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022!

Survivor All Star 2022 Dominik’te ocak ayında başladı, yaklaşık 6 ay süren mücadele dün sona erdi. Survivor'da son 4'e kalan Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel, Dominik'ten İstanbul'a geldi. Yarı finali ve finali Tersane İstanbul'da yapılan Survivor’ın bul yılkı şampiyonu belli oldu. Peki, Survivor 2022 şampiyonu kim oldu?

SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Seyircilerin ve ailelerin katılımıyla canlı yapılan yarı finalde ilk olarak Nisa ve Ayşe arasında bir SMS oylaması yapıldı. Altı aylık maratonun sonunda yarı finalde ilk elenen yarışmacı Ayşe Yüksel oldu. Yarışmayı dördüncü olarak tamamlayan Ayşe, "İnandığımız yol vardı, yine ucundan döndük. Başlarda yaptığım hatalarım oldu. Gülüşümden hiçbir zaman taviz vermedim" dedi.

ADEM VE NİSA FİNALDE YARIŞTI

Survivor'da son 3'e kalan Nisa, Adem ve Batuhan arasında yeniden SMS oylaması yapıldı. Survivor'da finale yükselen ilk yarışmacı Adem Kılıçcı oldu. Survivor'da ikinci finalistin ise Nisa Bölükbaşı seçildi. Kıyasıya mücadele eden Batuhan Karacakaya ile yarışmayı üçüncü olarak tamamlayarak yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

Survivor büyük finalinde Adem ve Nisa karşı karşıya geldi. 2 yarışmacı canlı yayında SMS oylamasına çıktı. Nisa Bölükbaşı bu yılın şampiyonu oldu.