Güler Işık

Güler Işık

Son dakika güler ışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güler ışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güler ışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güler Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güler ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 güler ışık haberi bulunmuştur. Tüm güler ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum 2015'te meme kanserine yakalanan ve atlatan Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü türkücü ''Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim'' dedi.
10.09.2023 Magazin
Türkücü Güler Işık'ın zor günü! Annesi toprağa verildi...
Türkücü Güler Işık'ın zor günü! Annesi toprağa verildi... Şanlıurfalı türkücü Güler Işık'ın koronavirüsten vefat eden 89 yaşındaki annesi Şemşe Bikyarık,toprağa verildi.
11.05.2022 Magazin
Mickey Gilley hayatını kaybetti!
Mickey Gilley hayatını kaybetti! John Travolta ve Debra Winger'ın başrollerini paylaştığı "Urban Cowboy" filmine ilham veren country müzik yıldızı Mickey Gilley yaşamını yitirdi.
9.05.2022 Magazin
Güler Işık'ın acı günü! Haberi böyle duyurdu...
Güler Işık'ın acı günü! Haberi böyle duyurdu... Bir dönem söylediği türkülerle adından söz ettiren ‘Türkülerin kraliçesi’ lakaplı Güler Işık, aldığı acı haberle yıkıldı. 2015 yılında meme kanserine yakalanan ve hastalığı yeniden nükseden 55 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu ve sevenlerinden dua istediği annesini kaybetti.
9.05.2022 Magazin
Orhan Seyfi Şirin, hayatını kaybetti
Orhan Seyfi Şirin, hayatını kaybetti Gazeteci, şair ve yazar Orhan Seyfi Şirin, 60 yaşında hayatını kaybetti.
22.06.2021 Yaşam
Güler Işık'tan şok açıklamalar! 'Sabaha kadar dövdü, kapı koluna elektrik bağladı'
Güler Işık'tan şok açıklamalar! 'Sabaha kadar dövdü, kapı koluna elektrik bağladı' Türkücü Güler Işık, 14 yaşındayken evden kaçarak evlendiğini ve kabus dolu günler yaşadığını söyledi ve o anları anlattı: "Bir gün ben komşumdayken evde tüpü açık bırakıp gitmiş. Gaz dolsun eve diye. Çakmak çaksam öleceğim. Beni zehirlemeye bile çalıştı. Bir keresinde de eve giremeyeyim diye kapı kollarına elektrik bağlamıştı." dedi.
5.02.2021 Magazin
Şarkıcı Nesrin Obalı vefat etti
Şarkıcı Nesrin Obalı vefat etti Geçtiğimiz sene kanser teşhisi konulan söz yazarı, besteci ve şarkıcı Nesrin Obalı hayatını kaybetti.
5.02.2019 Magazin
Çanakkale Belediyespor, Halkbank'a set vermedi
Çanakkale Belediyespor, Halkbank'a set vermedi Vestel Venus Sultanlar Ligi 4. hafta mücadelesinde Çanakkale Belediyespor, Halkbank'ı 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Güler Işık tesettüre girdi! İşte Güler Işık'ın yeni hali
Güler Işık tesettüre girdi! İşte Güler Işık'ın yeni hali Kanser teşhisi koyulan ünlü türkücü Güler Işık, Umre ziyaretinde iyileşeceğini işaret eden bir rüya gördü. Rüyası doğru çıkıp şifa bulan Işık, tesettüre girdi.
18.01.2017 Magazin
Anayasa Mahkemesi, Şivan Perver'e 14 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti
Anayasa Mahkemesi, Şivan Perver'e 14 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti ANAYASA Mahkemesi, Kürt sanatçı Şivan Perver ile Türk Halk Müziği sanatçısı sanatçı Güler Işık arasında 12 yıl süren 'şarkının izinsiz kullanılması' davasında, makul surede yargılama hakkının ihlal edildiğine, bu nedenle Perver'e 14 bin lira manevi tazminat ödenmesine karar verdi.
11.01.2017 Yaşam
O üç kişi kim?
O üç kişi kim? Türkiye ile savaş halindeki devlet hizmetinde çalıştığı iddiasıyla vatandaşlıktan atılan 3 kişi kim?
29.09.2021 Gündem
Kürtlerin Seda Sayan'ı
Kürtlerin Seda Sayan'ı TRT Şeş'teki programından ayrılan Rojin'in yerine geçen türkücüden açıklama
27.04.2009 Magazin
‘TRT Şeş’in yeni Seda Sayan’ı benim’
‘TRT Şeş’in yeni Seda Sayan’ı benim’ TRT Şeş yetkilileri sabah programı için Rojin’in yerine Güler Işık’la anlaştı.
26.04.2009 Magazin
Hayaloğlu uğurlandı
Hayaloğlu uğurlandı Şaİr ve söz yazarı Yusuf Hayaloğlu, Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi
4.03.2009 Yaşam
Tuğba Özay'ın zor anları
Tuğba Özay'ın zor anları 'Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' filminde peşmerge kızını canlandırıyor
26.04.2008 Magazin
Kral TV Müzik Ödülleri adayları açıklandı
Kral TV Müzik Ödülleri adayları açıklandı Bu yıl 14'üncü kez verilecek "Kral Tv Video Müzik Ödülleri" adayları belirlendi
22.04.2008 Televizyon
İbrahim Tatlıses'e tecavüz suçlaması
İbrahim Tatlıses'e tecavüz suçlaması Oryantal Sibel Gökçe, katıldığı bir canlı yayın programında İbrahim Tatlıses'in kendisine tecavüz ettiğini söyledi
15.03.2007 Magazin
Cinayet mi? İntihar mı?
Cinayet mi? İntihar mı? Ünlü türkücü Güler Işık'ın ağabeyi Sabri Gültekin'in cesedi sabaha karşı Samatya sahillerinde bulundu. Polis, ölümün ardındaki esrarı çözmeye uğraşıyor
30.06.2003 Yaşam
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Sarıyer ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Sarıyer belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Sarıyer ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Sarıyer ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Soğuk Savaş'tan sonra bir ilk! Türkiye planı değiştirdi
Soğuk Savaş'tan sonra bir ilk! Türkiye planı değiştirdi Ankara'nın hamlesiyle arkasında esasında ABD'nin olduğu planın geri çevrildiğini aktaran Yunan medyası, 'NATO'da Türk oyunları' başlığını attı.
20.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Güler Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güler ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.