Gizli Plan

Gizli Plan

Son dakika gizli plan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli plan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli plan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Plan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli plan gelişmeleri de dahil olmak üzere 662 gizli plan haberi bulunmuştur. Tüm gizli plan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin talimatı verdi Orta Doğu'dan gelecekler Ukrayna - Rusya çatışmalarında yer alacaklar...
Putin talimatı verdi Orta Doğu'dan gelecekler Ukrayna - Rusya çatışmalarında yer alacaklar... Rus ordusu ilerliyor Ukrayna direniyor. Kanlı savaşta başkent Kiev'i kuşatan Rusya sokak savaşlarına hazırlanıyor. Rus lider Putin ise başkanlık ettiği Güvenlik Konseyi'nde kritik açıklamalarda bulundu. Putin, flaş bir kararı açıklayarak Orta Doğu’dan gelecek ve Rusya tarafında yer alacak "gönüllü savaşçıların" Ukrayna'daki çatışma bölgelerine ulaştırılması talimatını verdi.
11.03.2022 Dünya
Türkiye Rusya'ya yaptırım uygulayacak mı? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den açıklama
Türkiye Rusya'ya yaptırım uygulayacak mı? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den açıklama Antalya Diplomasi Forumu'na katılmak için Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. 'Türkiye Rusya'ya yaptırım uygulayacak mı?' sorusuna yanıt veren Stoltenberg, "Evet bütün müttefiklerimizden yaptırım yapmalarını bekliyoruz. Ancak Rusya'ya bir bedel ödetebileceğiz." dedi.
11.03.2022 Dünya
Rus limanlarında bekleyen 18 gemiden 17'si kalkış yaptı
Rus limanlarında bekleyen 18 gemiden 17'si kalkış yaptı Denizcilik Genel Müdürlüğü, 24 Şubat'tan beri Azak Denizi'ndeki Rus limanlarında bekleyen Türk sahipli 18 gemiden 17'sinin kalkış yaptığını açıkladı.  
11.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna cephe hattında ‘Efsane’ yıkıldı! Zelenski’den kritik Donbas bölgesi açıklaması...
Rusya - Ukrayna cephe hattında ‘Efsane’ yıkıldı! Zelenski’den kritik Donbas bölgesi açıklaması... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta 16. güne girildi. Rus birlikleri başkent Kiev’in yakınlarına kadar sokuldu. Bir taraftan da müzakereler devam ediyor. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski’nin Donbas bölgesi için yaptığı bir açıklama ise bu iki soruyu doğurdu.
11.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Putin çok kızdı 8 generali kovdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Putin çok kızdı 8 generali kovdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 16. güne girildi. Çatışmaların eksik olmadığı bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dnipro kentine hava saldırısı düzenlendi. Bir anaokulu ve bir apartman vurulurken bir ayakkabı fabrikası yerle bir oldu. Kremlin'den gelen flaş açıklamaya göre Putin Zelenski ile görüşmeye hazır olduğunu bildirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin "Rusya-Ukrayna müzakere sürecinde bazı olumlu gelişmeler oluyor" açıklamasını yaparken Putin'in çatışmanın başlangıcından bu yana 'yaklaşık sekiz' Rus komutanı görevden aldığı duyuruldu...
11.03.2022 Dünya
Gerçekleşirse kıyamet kopar! İsrail'in İran'a saldırı planı sızdı...
Gerçekleşirse kıyamet kopar! İsrail'in İran'a saldırı planı sızdı... Çin'in Tayvan'ı ya da Rusya'nın Ukrayna'ya olası saldırısı tün dünyada beklenirken İsrail'in saldırı planı ortaya çıktı. İsrail savaş uçakları 2022'de Akdeniz üzerinde uzun menzilli tatbikat için hazırlanıyor. Askeri uzmanlar bunun İran'ın nükleer programını durdurmak için yapılacak bir operasyona hazırlık amacı taşıdığını belirtirken İsrail'den bu iddiayı kanıtlayan bir açıklama geldi. İsraili Bakan Zeev Elkin, tatbikatların amacının 'her olasılığa hazırlanmak' olduğunu söyledi ve İran'ın nükleer silaha sahip olmasına izin vermeyeceklerinin altını çizdi.
9.12.2021 Dünya
ABD'nin gizli planı ortaya çıktı! Asker bırakacaklar
ABD'nin gizli planı ortaya çıktı! Asker bırakacaklar Türkiye’nin Barış Pınarı harekâtına verdiği 120 saatlik ara bu akşam sona eriyor. Öncesinde ABD, Suriye’den en büyük asker çekme operasyonunu gerçekleştirirken Savunma Bakanı Esper’den yeni açıklama geldi. Esper, Suriye’nin doğusunda petrol için bir miktar asker bırakabileceklerini söyledi.
22.10.2019 Dünya
Son dakika... Putin: Zamanı geldi! 'Gizli plan'
Son dakika... Putin: Zamanı geldi! 'Gizli plan' Rusya, üzerinde çalıştığı büyük Suriye planının ana maddelerini Amerika’yla kesinleştirmeye hazırlanıyor.
21.02.2018 Dünya
Son dakika... ABD, İsrail ve S.Arabistan'ın gizi planı ortaya çıktı! Türkiye...
Son dakika... ABD, İsrail ve S.Arabistan'ın gizi planı ortaya çıktı! Türkiye... ABD, İsrail, S.Arabistan ve bazı körfez ülkeleri yeni bir İsrail-Filistin çözüm planı üzerinde gizlice anlaştığı ortaya çıkınca Türkiye İTT hamlesini yaptı.
16.12.2017 Dünya
Gizli plan ortaya çıktı! İsrail atom bombasıyla...
Gizli plan ortaya çıktı! İsrail atom bombasıyla... ABD'li bir think-tank kuruluşu, 1967 Orta Doğu savaşının 50. yıldönümünde yayınladığı belgelerde İsrail'in, Mısır'da atom bombası patlamaya dair gizli bir planının olduğunu öne sürdü.
6.06.2017 Dünya
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 20 Nisan Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 20 Nisan Perşembe Kanal D’nin tarih kokan dizilerinden olan Vatanım Sensin bu hafta da heyecanlı olacağa benziyor. Vatanım Sensin dizisi yayın akışında Perşembe akşamları yayınlanıyor ve bu hafta yayınlanacak olan 24. bölümün fragmanı yayınlandı. 24. bölümde Azize’nin de yardımları ile silahlar sonunda Mustafa Kemal’in emrindeki askerlere ulaşıyor. Peki Yüzbaşı Yakup’a ne olacak? Vatanım Sensin dizisi 20 Nisan Perşembe akşamı 20.00’de Kanal D ekranlarında! Yeni bölümün detayları ise haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Aşiret liderleri buluşuyor!
Aşiret liderleri buluşuyor! Van'da yarın bir araya gelecek 16 ilden 181 aşiret lideri, bölgedeki terör olaylarına ve "İngiltere'nin aşiretlere para dağıttığı" iddiasına ortak tepki gösterecek
29.09.2021 Gündem
'O ülke üyelikten atılacak!'
'O ülke üyelikten atılacak!' Yunanistan'a karşı gizli plan iddiası
12.04.2015 Dünya
Köşe yazarından 'beddua'lı analiz
Köşe yazarından 'beddua'lı analiz Sabah gazetesi yazarları bugünkü köşe yazılarında hükümete sahip çıkarlarken ilginç yorumlarda bulundular...
29.09.2021 Gündem
Şoke eden planlar flaş bellekten çıktı!
Şoke eden planlar flaş bellekten çıktı! Gizli dosyanın içeri ortaya çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
Tabuları yıkan prenses!
Tabuları yıkan prenses! ‘Kurtarma hikayesi’ ülkeyi ikiye böldü
16.12.2012 Dünya
İran bunu yapacak mı?
İran bunu yapacak mı? Ortalığı sarsacak hamle!
15.10.2012 Dünya
Gizli plan polisin dikkatsizliğiyle ortaya çıktı
Gizli plan polisin dikkatsizliğiyle ortaya çıktı Assange hakkındaki gizli plan polisin dikkatsizliğiyle ortaya çıktı
25.08.2012 Dünya
CHP'de 'gizli plan' olmaz
CHP'de 'gizli plan' olmaz Haberal'la ilgili iddialara yanıt verdi
3.01.2012 Siyaset
'O asker'e ömür boyu hapis!
'O asker'e ömür boyu hapis! Afganistan’da görev yaptığı sırada silahsız Afgan sivilleri öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ABD piyade tugayında görevli bir astsubay çavuş suçlu bulunarak ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı...
11.11.2011 Dünya
'Bugün olsa yine yaparım'
'Bugün olsa yine yaparım' İşte Şahinkaya'nın ifadesi
29.09.2021 Gündem
Galatasaray'daki çok gizli plan
Galatasaray'daki çok gizli plan G.Saray’da başkan Polat ve yönetim, Hagi’nin yükü taşıyamaması ve son dayanak olan Türkiye Kupası’ndan da elenilmesi halinde Rumen hocayı göndererek, yardımcısı Tugay Kerimoğlu’nu takımın başına geçirecek!
6.02.2011 Futbol
Putin'den bayıltan hediye!
Putin'den bayıltan hediye! Putin Berlusconi'ye öyle bir hediye verdi ki, Berlusconi baygınlık geçirdi...
7.12.2010 Dünya
Kafes nasıl deşifre oldu?
Kafes nasıl deşifre oldu? Eylem Planı, köylülerin ihbarı üzerine ortaya çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay’da ‘gizli plan’ iddiası
Genelkurmay’da ‘gizli plan’ iddiası Taraf gazetesinin haberine göre; Genelkurmay Başkanlığı, 22 Temmuz seçimlerinden 2 ay sonra “ordunun önderliğini kabul ettirmek” amacıyla bir eylem planı hazırladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Plan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli plan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.